Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Kazan

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Kazan
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kazan

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Kazan is het kruispunt tussen Europa en Azië, het oosten en het westen. De stad heeft vele culturele invloeden die tot uiting komen in de architectuur, gastronomie en levensstijl van haar inwoners. Een huurauto maakt het mogelijk om op eigen tempo al deze facetten te ontdekken.

Reizen naar Kazan

Kazan ligt ongeveer 800 km ten oosten van Moskou. Je kunt er met het vliegtuig naartoe vanuit vele grote Europese steden, met een tussenstop in Moskou, of met de trein over de Trans-Siberische spoorlijn. Een huurauto biedt je de flexibiliteit om de stad en de omliggende regio's te verkennen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

Luchthaven en treinstations

De internationale luchthaven van Kazan ligt op slechts 25 km afstand van het stadscentrum. Naast nationale vluchten zijn er ook rechtstreekse internationale verbindingen met onder andere Istanbul, Dubai en Frankfurt. Het centrale treinstation van Kazan bevindt zich in het hart van de stad. Van hieruit kan je met de trein reizen naar verschillende steden in Rusland, waaronder Moskou en Sint-Petersburg.

Gebruik van de huurauto

Verkeersregels en parkeren

In Kazan gelden dezelfde verkeersregels als in de rest van Rusland. Houd er rekening mee dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is, op regionale wegen 90 km/u en op snelwegen 110 km/u. Het alcoholgehalte in het bloed van de bestuurder mag niet hoger zijn dan 0,0%.

Parkeren in Kazan is relatief goedkoop, vooral als je het vergelijkt met andere Russische steden. Er zijn veel gratis parkeerplaatsen in de stad, al is het in het stadscentrum wel wat moeilijker om een plekje te vinden.

Auto klasse aanbevelingen

Voor het rijden in de stad en de omliggende dorpen volstaat een auto van de compacte of economy klasse. Heb je echter plannen om ook buiten de stad te reizen, dan is het aan te raden om een auto uit de middenklasse of een SUV te huren.

Bezienswaardigheden

Enkele hoogtepunten van Kazan zijn de prachtige Kazan Kremlin, de imposante Qolşärif-moskee, het historische Bolgar-reservaat, en het bijzondere dorp Yelabuga. Rij naar het prachtige eiland Sviyazhsk, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, of bezoek het spectaculaire amusement- en waterpark Riviera.

Weersomstandigheden en beste reistijd

De beste tijd om Kazan te bezoeken is tussen mei en september, wanneer de temperaturen aangenaam zijn en er weinig neerslag valt. Het kan in de zomer behoorlijk warm worden, met temperaturen die gemiddeld rond de 24°C liggen, maar vergeet niet dat de temperaturen 's nachts sterk kunnen dalen.

Geldzaken

In Kazan wordt, net als in de rest van Rusland, met de roebel betaald. Creditcards worden in de meeste winkels en restaurants geaccepteerd, maar het is altijd handig om wat contant geld op zak te hebben.

Eten, Drinken en Cultuur

Wat eten en drinken betreft, vindt u in Kazan een mix van traditionele Tataarse en moderne Russische keuken. Enkele lokale specialiteiten die u moet proberen zijn chak-chak (een soort honingkoek), echpochmak (een vleestaart) en kystybyi (een soort pannenkoek).

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat