Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kuala Lumpur International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor de Kuala Lumpur International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kuala Lumpur International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kuala Lumpur International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. ProtonSaga
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Proton Saga
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Proton Saga
7 Dagen van 29.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Kuala Lumpur International Airport

Beleef uw eigen zomeravontuur in Kuala Lumpur met uw eigen huurauto. U kunt het voertuig direct na aankomst ophalen bij een van de vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kuala Lumpur en de indrukwekkende metropool op eigen gelegenheid verkennen. Ervaar unieke stadsflair en indrukwekkende bezienswaardigheden in een van de meest fascinerende steden ter wereld.

Haal uw huurauto op de luchthaven van Kuala Lumpur (KUL)

De hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, is ook een populaire bestemming in de zomer . Als u uw reis in de hoofdstad begint, moet u zeker autohuur vanaf KL International Airport overwegen. Als u in juni, juli, augustus en september aankomt, kunt u temperaturen tot 33 graden verwachten, net als in alle andere maanden. Naar Aziatische maatstaven heeft deze grote stad een zeer westerse uitstraling en het verkeer kan over het algemeen als ontspannen worden beschouwd. De beste voorwaarden dus om de vele bezienswaardigheden van deze indrukwekkende stad in het hart van Maleisië te ontdekken.

Uitzicht op Kuala Lumpur

Uitzicht op Kuala Lumpur

Of u nu de beroemde Petronas Towers wilt bezoeken, de KL Tower, of de Batu Caves iets verder weg, met uw goedkope huurauto vergeleken op MietwagenCheck beslist u individueel over uw volgende bestemming. U kunt eenvoudig beschikbare huurauto's vergelijken en direct boeken vanuit het comfort van uw huis. Wij helpen u graag met onze kant-en-klare servicepakketten om u te laten zien wat voor u belangrijk kan zijn als het gaat om uw persoonlijke reis. Kies tussen verschillende voertuigklassen en types van verschillende zorgvuldig geselecteerde partners om Kuala Lumpur en andere plaatsen in Maleisië te ontdekken, zoals Penang, Langkawi, Cameron Highlands, Melaka, Tioman, Redang, Perhentian Island.

Aankomst op Kuala Lumpur Luchthaven (KUL)

KL International Airport is de grootste luchthaven van het land, zeer modern en goed georganiseerd. Hieronder geven wij u graag wat informatie om uw reis van tevoren gemakkelijker te maken en u voor te bereiden op uw reis. De luchthaven wordt beschouwd als een zeer belangrijk knooppunt in Zuidoost-Azië en biedt zeer goedkope rechtstreekse vluchten met Malaysian Airlines en AirAsia. U kunt bijvoorbeeld rechtstreeks van de luchthaven van Kuala Lumpur naar Thailand, Indonesië, Cambodja, de Filipijnen, Hongkong en vele andere bestemmingen vliegen.

Visumvereisten Maleisië

Bij aankomst op de luchthaven moet u eerst een eenvoudige procedure doorlopen voor Schengen-onderdanen. Heb ik een visum nodig voor Maleisië? Als Duitser heeft u geen visum nodig, alleen een paspoort dat nog minstens 6 maanden geldig is en u mag maximaal 90 dagen in het land blijven. Als u na aankomst in Maleisië langer dan 90 dagen blijft, kunt u op de pagina van het Maleisische consulaat kijken voor een verlenging.

Van de luchthaven naar het centrum van Kuala Lumpur

Hoe ver is Kuala Lumpur van het vliegveld? De luchthaven van Kuala Lumpur ligt 44 km ten zuiden van het stadscentrum van Kuala Lumpur. Met uw huurauto bent u in ongeveer een uur in Kuala Lumpur. Als u uw huurauto later ophaalt en besluit Kuala Lumpur eerst zonder huurauto te verkennen, kunt u een taxi nemen, wat de duurste optie is om de stad in te komen, gebruikmaken van de toepassingen Grab, of Mula, wat een privébus is die u op de luchthaven oppikt en naar uw accommodatie brengt, of gebruikmaken van de KLIA Express, die 50 ringgit kost voor een enkele reis, wat overeenkomt met ongeveer 11 euro.

Ontdek de bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur en Maleisië in het algemeen is een culturele mix van Maleise, Chinese en Indiase invloeden. Breng in deze stad dus zeker een bezoek aan China Town en little India om een inzicht te krijgen in de andere etnische groepen naast de Maleisische cultuur.

Wat zijn de beste bezienswaardigheden in Kuala Lumpur?

Petronas Towers
Petronas Towers

Petronas Towers

Het herkenningspunt van de stad zijn de Petronas Towers, de tweelingtorens zijn niet alleen van buiten mooi om te zien, maar kunnen tegen betaling ook van binnen worden bezocht om een mooi uitzicht over de stad te hebben. De 452 m hoge Petronas Towers is met zijn 88 verdiepingen het hoogste gebouw van Maleisië en het 7e hoogste in Azië.

Driveboo Tip:

De lichtshow in KLCC Park, recht tegenover de Petronas Towers, is bijzonder indrukwekkend. Het vindt dagelijks plaats om 20.00 en 21.00 uur en is gratis.

KL Toren
KL toren: 421 m hoog

KL toren: 421 m hoog

Een andere indrukwekkende toren is de Menara Kuala Lumpur of beter bekend als KL Tower. De 421 m hoge televisietoren biedt een minstens even indrukwekkend uitzicht, maar tegen een lagere prijs. Van hieruit kunt u de Petronas Towers in al hun schoonheid zien vanuit een bijzonder perspectief. De toren werd voltooid in 1995 en is sindsdien een ander herkenningspunt van de stad geworden, naast de Petronas Towers.

Batu Grotten
Batu Caves: 15 km ten noorden van Kuala Lumpur

Batu Caves: 15 km ten noorden van Kuala Lumpur

De Batu Caves, die 15 km ten noorden van Kuala Lumpur liggen, zijn een populaire excursiebestemming die u gemakkelijk met uw huurauto kunt bereiken. In een grot wacht een indrukwekkende hindoetempel op u. De kleurrijke trappen en het enorme standbeeld zijn een geliefd fotomotief. Er is een bepaalde dresscode in Batu Caves, die voor vrouwen iets strikter is dan voor mannen. Het is het beste om iets mee te nemen om uw knieën te bedekken voordat u aankomt. Een sjaal die je om je middel kunt knopen is bijvoorbeeld een goed idee. Als je niets bij je hebt, kun je bij de tempel iets huren tegen een kleine vergoeding van het equivalent van €1.

Dit moet worden opgemerkt:

Pas op voor de vele brutale apen in Batu Caves, die graag waterflessen, camera's en zonnebrillen stelen!

Gerechten die je zeker moet proberen

Tom Yam Soep

Tom Yam Soep

In Maleisië en Kuala Lumpur kunt u door de Indiase en Chinese invloeden veel verschillende authentieke gerechten in één land proberen.

Hieronder staan een paar gerechten die u zeker moet proberen:

  • Roti Canai
  • Tom Yam
  • Laksa
  • Nasi Lemak
  • Saté
  • Char Kuey Teow
  • Mee Goreng
  • Nasi Campur
  • Curry Mee

Andere populaire bestemmingen in Maleisië

Naast de hoofdstad Kuala Lumpur biedt Maleisië vele andere mooie bestemmingen, zowel aan de kust als in het binnenland. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor uw reis op een rijtje gezet en de afstanden vanaf de luchthaven van Kuala Lumpur die u allemaal met de auto kunt bereiken:

Locatie Afstand tot luchthaven KL Duur vanaf luchthaven KL
Kuala Lumpur 44 km 0:40 h
Melaka 143 km 1:40 h
Cameron Highlands 247 km 3:25 h
Penang* 399 km 4:26 h
Driveboo Tip:

Penang* is een bezienswaardig eiland, verbonden met het vasteland door twee bruggen en een autoveerboot.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat