Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Kununurra Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Kununurra Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kununurra Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Vliegen naar Kununurra Airport betekent landen in de wildernis van West-Australië. Hier, ver verwijderd van de drukte van de stad, biedt het uitgestrekte landschap een adembenemend decor voor de start van je avontuur. De luchthaven zelf is klein maar functioneel, met een autoverhuurstation ter plaatse.

Autoverhuur op de luchthaven

De aanwezige autoverhuurbedrijven, waaronder bekende namen als Avis en Budget, bieden een breed scala aan voertuigen aan. Denk aan comfortabele sedanmodellen voor de lange reizen of stevige 4x4 voertuigen als je van plan bent off-road te gaan. Het belangrijkste is dat je voorafgaand aan je reis boekt om bedrogen uit te komen.

Rijrichtingen

In Australië rijden mensen aan de linkerkant van de weg, een belangrijk verschil met België dat je moet onthouden. Verkeersborden zijn in het Engels, dus een basiskennis hiervan is handig. Het weer en de afgelegen locatie kunnen ook invloed hebben op de rijomstandigheden, dus het is altijd slim om de lokale verkeersinformatie te controleren.

Economie en valuta

Australië gebruikt de Australische dollar (AUD), en creditcards worden algemeen geaccepteerd. Het is handig om altijd wat contant geld bij je te hebben, vooral voor kleinere uitgaven zoals parkeerkosten of bij gebruik van tolwegen.

Weer en klimaat

Australië's westkust heeft een tropisch klimaat, met hete, natte zomers en milde, droge winters. Elk seizoen heeft zijn unieke charme en invloed op de omgeving, dus pak je koffer dienovereenkomstig in.

Omliggende regio

Kununurra Airport is een uitstekend startpunt voor een bezoek aan de natuurlijke Wonderen van West-Australië. Van de Bungle Bungle Range in Purnululu National Park tot ongerepte stranden en de majestueuze Ord River, er is veel te ontdekken. Daarnaast zijn omliggende steden zoals Wyndham en Halls Creek bereikbaar binnen een dag rijden.

Benzinestations

Gezien de afgelegen ligging is het verstandig om goed op je brandstofvoorraad te letten. In Kununurra zelf en in omliggende dorpen zijn benzinestations, maar houd er rekening mee dat ze niet altijd 24 uur open zijn.

Veiligheidsmaatregelen

In Australië leven enkele potentieel gevaarlijke dieren. Het is essentieel om veiligheidsaanbevelingen te volgen, zoals het niet benaderen van wilde dieren en het controleren van je schoenen en bagage op spinnen en slangen.

Geniet van je reis en ontdek het beste dat West-Australië te bieden heeft met je huurauto van Kununurra Airport. Veilige reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat