Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Lajes Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor de Lajes Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lajes Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lajes Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Grande Punto
5 Dagen van 23.09 - 28.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 53 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Opel Karl
5 Dagen van 23.09 - 28.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Fiat Grande Punto
5 Dagen van 23.09 - 28.09.2024
Voorbeeld auto

De zomer is de ideale tijd om met uw eigen huurauto het prachtige Azoreneiland Terceira te verkennen. Om ervoor te zorgen dat u flexibel de weg op kunt zodra u aankomt, kunt u het beste een goedkope huurauto vergelijken en boeken op Lajes Airport. Rijd met uw huurauto op Terceira langs de 110 kilometer lange kustlijn. Verken het adembenemende landschap van het eiland Terceira op eigen gelegenheid. Autoverhuur Check geeft u een snel overzicht van alle autoverhuurbedrijven op Lajes Luchthaven.

Boek een goedkope huurauto voor Lajes Luchthaven

Uitzicht op het eiland Terceira vanaf Monte Brazil

Vind uw goedkope huurauto voor de Azoren

De Azoren en Portugal in het algemeen worden in 2021 nog steeds beschouwd als een populaire bestemming. Het eiland Terceira is het op twee na grootste eiland van de archipel. Dankzij zijn hanteerbare grootte is het perfect om met een huurauto te verkennen. Hoe kom ik op het eiland Terceira? Het eiland Terceira is goed verbonden met het Portugese vasteland door de luchthaven van Lajes . Land op de goed geordende luchthaven en haal uw huurauto direct na aankomst op. Hier staan het hele jaar door nationale en internationale aanbieders tot uw beschikking. Profiteer van meertalig personeel en flexibele ophaaltijden.

Verken het Azoreneiland Terceira met een huurauto

Er valt veel te ontdekken op het Azoren-eiland Terceira. Met 110 kilometer kustlijn, is het perfect voor een fascinerende road trip. Dankzij zijn lengte van 29 kilometer en breedte van 17,5 kilometer is het eiland ideaal om tijdens een vakantie volledig te worden verkend. De Azoren in het algemeen worden nog steeds beschouwd als een insider-tip. De meest bezochte eilanden van de archipel zijn beslist Pico en Faial, maar Terceira is minstens even mooi. Wat zijn de temperaturen op de Azoren? Het weer op de Azoren is het hele jaar door stabiel met temperaturen tussen 21 en 25 graden. Dit maakt Terceira het hele jaar door een geschikte bestemming. Ontdek alle hoogtepunten van het eiland Terceira het beste met een goedkope huurauto vanaf Lajes Airport.

Driveboo Tip:

De naam "Terceira" komt van het feit dat het eiland als derde van de Azoren werd ontdekt.

Ontdek de fascinerende eilandhoofdstad Angra do Heroísmo

Uitzicht op de haven van Angra do Heroísmo

Rijd naar de hoofdstad van het eiland met een huurauto

Op een reis naar Terceira moet u zeker een bezoek brengen aan de eilandhoofdstad Angra do Heroísmo. De haven van de stad was de toegangspoort voor Europa tot specerijen uit de hele wereld. De steegjes van de stad zullen u terugvoeren naar een mystieke tijd. De kenmerkende bouwstijl van de stad heeft ertoe geleid dat zij door UNESCO tot werelderfgoedstad is uitgeroepen. De fascinerende architectuur van de stad omvat kerken, paleizen maar bovenal de beroemde kapellen van het eiland.

Bijzondere kapellen te ontdekken op Terceira:

Kapellen op Terceira Reistijd vanaf de luchthaven van Lajes Afstand van de luchthaven van Lajes
São Carlos 21 minuten 22,3 kilometer
Fontinha 5 minuten. 4,7 kilometer
São Brás 8 minuten 5,2 kilometer
Lajes 5 minuten. 2,9 kilometer

Wandelen in het adembenemende landschap van Terceira

Het groene landschap van Terceira

Verken het groene landschap van het eiland Terceira

Door het aangename klimaat op Terceira, maar ook op de Azoren in het algemeen, is het eiland het hele jaar door een uitstekende plek om te wandelen. Naast de adembenemende geschiedenis en cultuur onderscheidt het eiland zich door zijn groene landschappen. Het klimaat en de bodem zorgen ervoor dat de landschappen het hele jaar door in bloei staan. In combinatie met de Atlantische Oceaan is het resultaat een panorama om verliefd op te worden. Verken ook het kratermeer Guilherme Moniz tijdens de wandeling. Kratermeren zijn vooral bekend op de Azoren. Op het naburige eiland Pico vindt u nog veel meer bijzondere kratermeren.

Rijden naar de mooiste stranden van Terceira

Prachtig zandstrand op Terceira

Rijden naar de mooiste zandstranden van het eiland

Naast wandelen heeft Terceira ook veel te bieden in en rond het water. U kunt er duiken, zeilen en windsurfen. Probeer eens te vissen op volle zee. De kustlijn strekt zich uit over 110 kilometer en biedt ook een of twee mooie plekken om te zwemmen. U kunt ook snel uw geschikte zandstrand op Terceira vinden.

De beste badplaatsen op Terceira:

  • Porto Martins
  • Baia do Refugo
  • Baia da Silveira
  • Baia das Salgueiros
  • Baia da Salga
  • Praia da Vitória
Driveboo Tip:

Het strand Praia da Vitória ligt op slechts 6 minuten van de luchthaven van Lajes en wordt bijzonder geschikt geacht voor gezinnen met kinderen.

Waar u op moet letten bij het huren van een auto op Terceira

Een goedkope huurauto in Terceira vindt u snel dankzij onze transparante prijsvergelijking. Uw beste keuze voor verhuur en ophalen is de luchthaven van Lajes. Van hieruit bent u snel op de mooiste plekjes van het eiland. Wat is belangrijk bij het huren van een auto? Afgezien van de prijs zijn er nog enkele andere factoren die de kwaliteit van een huurauto aanbod bepalen. In ieder geval moet u kiezen voor een uitgebreide verzekering . Idealiter wordt dit zonder overschot gekozen. Zorg ervoor dat u een bijzonder hoge dekking hebt in het geval van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Als algemene regel geldt dat u altijd moet kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Zo bespaart u vanaf het begin geld en kunt u meteen aan de slag. Een andere, vaak nuttige, boekingsoptie is de extra bestuurder. Dit betekent dat uw bijrijder een volledige verzekeringsdekking geniet, net als u. Rijd om de beurt en geniet van het uitzicht op de adembenemende kustlijn en het landschap van het eiland Terceira.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat