Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Leer

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor Leer
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Leer

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Leer bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 54 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Leer

Haven in Leer

Heeft u altijd al eens het noorden van Duitsland willen verkennen met een huurauto? Leer is het perfecte uitgangspunt voor uw reis. Verken de oude stad te voet, maar rijd met uw huurauto naar nabijgelegen kastelen, kerken en bestemmingen. Met MietwagenCheck vindt u dankzij onze jarenlange ervaring een breed aanbod. Wij staan aan uw zijde tijdens uw boeking en helpen u het grote aantal voertuigen in de gaten te houden. Vind vandaag nog de juiste huurauto voor uw reis via onze homepage direct vanuit huis. Verken Oost-Friesland en het noorden van Duitsland en beleef een spannende vakantie met een huurauto.

Voordelen van een huurauto

Een huurauto heeft vele voordelen. Met MietwagenCheck heeft u ook de mogelijkheid om uw boeking precies op uw wensen af te stemmen dankzij onze filters in het boekingsmasker. U vindt gegarandeerd het juiste voertuig met alle gewenste inbegrepen diensten. Een reis met een huurauto is ideaal voor een vakantie alleen, met z'n tweeën of zelfs met het hele gezin. Welke voordelen heeft u met een huurauto ten opzichte van andere vervoersmiddelen?

  • Flexibiliteit: haal de auto op bij uw verhuurstation en begin direct met uw vakantie. Dankzij de vele huurstations op de grote luchthavens kunt u zich zelfs de treinreis naar de stad besparen.
  • Avontuur: met een huurauto bent u vrij om uw reisroute te kiezen. Stop waar je wilt of rij gewoon door als je genoeg gezien hebt.
  • Geen wachttijden: omdat u uw huurauto in de meeste gevallen direct voor uw accommodatie kunt parkeren en direct kunt in- en uitstappen, bespaart u tijd. U bent niet afhankelijk van specifieke vertrektijden, maar kunt direct beginnen.

Welke voertuigen zijn beschikbaar in Leer?

In Leer vindt u een breed scala aan voertuigen van onze partners. U heeft de mogelijkheid om bij de reservering al aan te geven welk voertuigtype en welke voertuigklasse u prefereert. Dankzij de filters krijgt u alleen beschikbare voertuigen in de gewenste categorie te zien die op dat moment te boeken zijn.

In Leer vindt u de volgende voertuigtypes:

  • Stationwagen
  • Van
  • SUV
  • Transporteur
  • LKW

In Leer vindt u de volgende voertuigklassen:

  • Miniatuurwagen
  • Kleine auto
  • Compacte klasse
  • Familiewagen
  • Middenklasse
  • Hogere klasse
  • Premieklasse

Voertuigcategorieën

Ontdek Leer en Oost-Friesland met een huurauto

De stad Leer en ook het nabijgelegen Oost-Friesland hebben u veel te bieden! Ontdek de regio op een comfortabele manier met uw huurauto. Leer wacht op u met historische en pittoreske gebouwen zoals kastelen en kerken. Ook grote musea zijn hier te vinden. Niet alleen de cultuur- en geschiedenisliefhebbers zullen hier hun smaak te pakken krijgen. In Oost-Friesland vindt u ook een grote ongerepte natuur en voldoende mogelijkheden voor uitstapjes in de frisse lucht.

In Leer moet u zeker de volgende bezienswaardigheden bezoeken:

  • Stadhuis aan de haven
  • Kasteel Evenburg in het Engelse Park
  • Julianenpark
  • Leeran Miniatuurland

De omgeving van Leer biedt ook geweldige excursiemogelijkheden. Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal geweldige bezienswaardigheden en bestemmingen die u gemakkelijk kunt bereiken vanuit Leer met uw huurauto.

Excursies Afstand in km tot Leer
Greetsiel 50 km
Vuurtoren van Pilsen 53 km
Natuurgebied Leyhörn 55 km
Bremerhaven 107 km
Kasteel van Evenburg

Kasteel van Evenburg

Greetsiel

Windmolens in Greetsiel

De eenrichtingsverhuur voor de roadtrip door het noorden

Vooral voor een roadtrip naar het noorden is de eenrichtingsverhuur ideaal. Met de eenrichtingsverhuur kunt u de huurauto bij het ene huurstation ophalen en bij het andere afgeven. Voor wie is de eenrichtingsverhuur de moeite waard? Vooral voor reizigers die slechts enkele dagen onderweg zijn, is de eenrichtingsverhuur de moeite waard. U kunt op een ontspannen manier van uw vakantie genieten en hoeft zich geen zorgen te maken over de terugkeer naar de opstapplaats. Plan bijvoorbeeld gewoon een reis met de door u gewenste tussenstops en breng de auto terug in een andere stad. U kunt bijvoorbeeld de huurauto in Leer ophalen en na een autorit in Bremen weer inleveren. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook een veel intensievere vakantie-ervaring.

Extra chauffeurs voor uw huurauto reis

Extra bestuurders

Reist u met vrienden, familie of met uw partner? Dan kun je langere reizen onder elkaar verdelen. Vraag uw autoverhuurbedrijf naar de kosten voor een extra bestuurder. Normaal gesproken wordt een vast bedrag per dag in rekening gebracht voor een extra bestuurder. Als u wilt profiteren van dit aanbod en om beurten wilt rijden, is het essentieel dat u het autoverhuurbedrijf informeert over elke extra bestuurder. Dit is de enige manier om te garanderen dat alle chauffeurs gedekt zijn en dat de verzekering in werking treedt.

Welke verzekering voor uw huurauto?

Het vinden van de juiste verzekering voor uw huurauto is eenvoudig met MietwagenCheck. U kunt eenvoudigweg de juiste verzekering toevoegen wanneer u uw huurauto via onze homepage boekt. Wij raden u altijd aan om een volledige verzekering af te sluiten. U bent dus altijd goed verzekerd in geval van schade en hoeft zich geen zorgen te maken over hoge kosten. Wij raden u ook aan een verzekering zonder eigen risico te boeken. Zo betaalt u op het eerste moment een hoger verzekeringsbedrag, maar in geval van schade hoeft u geen kosten te betalen. Dit kan voor u een groot voordeel zijn, want de kosten kunnen vaak erg hoog zijn. Deze zouden echter door uw verzekeringsmaatschappij worden gedekt met een volledig omniumverzekering zonder eigen risico.

Leer en omgeving verkennen in het voorjaar

Lente in Leer

De lente in Oost-Friesland maakt van uw huurauto reis een geweldige ervaring. Kies een geschikte auto en verken Leer in het bloeiende voorjaar. Mis het beroemde voorjaarsfeest in het park van het kasteel van Evenburg niet. De stad kijkt uit naar het begin van de lente en het grote festival het hele jaar door. Met uw huurauto kunt u langs de rivier de Ems rijden en een mooie voorjaarswandeling maken in het Papenburgse stadspark.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat