Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Lemnos International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Lemnos International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lemnos International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lemnos International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
10 Dagen van 21.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
10 Dagen van 21.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
10 Dagen van 21.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Lemnos International Airport

Bent u nog op zoek naar de juiste bestemming voor deze zomer? Het eiland Limnos in de noordelijke Egeïsche Zee ligt op u te wachten. Met uw eigen huurauto kunt u op eigen gelegenheid alle hoeken van het eiland verkennen en uw eigen avontuur beleven. U kunt de auto gemakkelijk direct op de luchthaven van Limnos ophalen en vanaf de eerste minuut flexibel op weg zijn.

Boek een huurauto op Limnos luchthaven

Limnos

Zowel in de zomer als in de winter trekken veel vakantiegangers naar Griekenland. Het eiland Limnos is een van de rustigere plaatsen in het noorden van de Egeïsche Zee en is daarom de perfecte bestemming voor een rondreis met een huurauto. U kunt de luchthaven van Limnos snel en goedkoop bereiken vanuit tal van Europese steden.

Of het nu gaat om een spontaan uitstapje tijdens een langer weekend of een geplande vakantie in de zomer: Limnos zal u en uw medereizigers betoveren. Met een huurauto bent u altijd flexibel en comfortabel op het eiland en kunt u uw route bepalen zoals u dat het beste uitkomt.

Het eiland Limnos verkennen met een goedkope huurauto

Limnos

Het eiland Limnos is een echte insidertip onder vakantiegangers. Het ligt in het noorden van de Egeïsche Zee en wordt omringd door bekende eilanden als Lesbos, Samos of Chios. Waarom is een reis naar het eiland Limnos de moeite waard? Dankzij zijn beheersbare omvang is het eiland niet zo druk als de andere bekendere eilanden in de omgeving. Vooral in de zomermaanden kan het erg druk worden op de Griekse eilanden, omdat het dan hoogseizoen is. Op Limnos daarentegen zult u iets minder drukte ervaren. Vooral met een huurauto reist u altijd flexibel en onafhankelijk. Dankzij deze flexibiliteit kunt u ook zelf genieten van afgelegen stranden en baaien en van natuurlijke landschappen. Reserveer uw huurauto direct op de luchthaven van Limnos en haal hem bij aankomst op. Op die manier bent u vanaf het begin flexibel en kunt u uw eigen reisroute uitstippelen.

Welke voertuigen zijn beschikbaar op de luchthaven van Limnos?

Op de luchthaven van Limnos vindt u een groot aantal voertuigen van de verschillende autoverhuurbedrijven. Over het algemeen raden wij u aan vooraf te boeken, omdat u dan van de beste prijzen en ook van de beste boekingsvoorwaarden kunt profiteren. Na aankomst kunt u direct na de bagageband naar de autoverhuurbalies gaan en daar de sleutels van uw voertuig ophalen.

Welke voertuigen kunt u boeken op de luchthaven van Limnos via onze homepage?

Voertuig klasse Voorbeeld voertuig
Kleine auto CitroenC1 of Fiat Panda
Kleine auto Toyota Yaris of Opel Corsa
Compacte auto Nissan Note of Ford Focus

Bezienswaardigheden op Limnos

Limnos

Wanneer u met uw huurauto naar het noorden van de Egeïsche Zee reist, kunt u zich verheugen op tal van bezienswaardigheden. Niet alleen de natuur en de landschappen kunnen hier indruk maken: ook de geschiedenis en de historische bezienswaardigheden zijn een bezoek waard. Op het eiland Limnos vindt u een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Naast indrukwekkende stranden zijn er zowel in het binnenland van het eiland als aan de kusten prachtige bezienswaardigheden. Met een huurauto kunt u, afhankelijk van waar u zich bevindt, in korte tijd de andere punten van het eiland bereiken.

De volgende bezienswaardigheden op Limnos mag u niet missen:

  • Wandeling op de vulkanische rotsen van Falakro.
  • Windmolens van Kontias
  • Strand van Paralia Keros
  • Wandeling langs de haven van Myrina
  • Wandeling naar Panagia Kakaviotissa
  • Zoutmeer Chortarolimni
  • Bezoek aan de nederzetting uit het stenen tijdperk van Poliochni

Waar moet je op letten als je boekt?

U moet uw huurauto altijd van tevoren reserveren. Dit is de enige manier om gunstige prijzen en goede voorwaarden te verkrijgen. Wanneer u een huurauto in Griekenland boekt, moet u de volgende informatie zorgvuldig lezen:

Welke verzekering voor uw huurauto?

Als je de juiste verzekering kiest, moet je niet besparen. Wij raden u aan altijd een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten, zodat u in geval van een schadegeval volledig gedekt bent. Als u betrokken raakt bij een ongeval op het eiland Limnos, kunt u er zeker van zijn dat alle kosten zullen worden vergoed. Boek de verzekering die u wilt direct wanneer u uw huurauto boekt en reis zorgeloos naar Griekenland.

Snelheidsbeperkingen in Griekenland

Op het eiland Limnos zijn de omstandigheden voor een rondreis met een huurauto zeer goed. De wegen zijn goed uitgebouwd en alle plaatsen en bezienswaardigheden kunnen gemakkelijk met de auto worden bereikt. Niettemin moet u zich ervan bewust zijn dat er bepaalde snelheidsbeperkingen gelden. Binnen de bebouwde kom mag niet harder dan 50 km/u worden gereden en buiten de bebouwde kom niet harder dan 90 km/u. Als u elders in Griekenland reist, moet u ook op de hoogte zijn van de limieten voor tweebaanswegen en autosnelwegen. Op autosnelwegen bedraagt de maximumsnelheid 110 km/u en op autowegen 120 km/u.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat