Huurauto Limoges

Huurauto Limoges vanaf 43 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Limoges

Kleine auto
Kleine auto
bijv. RENAULT TWINGO of gelijkwaardig
RENAULT TWINGO
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Peugeot 208
vanaf 72 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
RENAULT TWINGO
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500
vanaf 46 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. PEUGEOT 308 of gelijkwaardig
PEUGEOT 308
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Megane
vanaf 75 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
PEUGEOT 308
vanaf 52 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Peugeot 2008
vanaf 55 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. PEUGEOT 508 of gelijkwaardig
PEUGEOT 508
vanaf 139 €/dag
Minibus
bijv. Ford Focus Estate of gelijkwaardig
Ford Focus Estate
vanaf 65 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. RenaultScenic of gelijkwaardig
RenaultScenic
vanaf 90 €/dag
SUV
bijv. OPEL MOKKA X of gelijkwaardig
OPEL MOKKA X
vanaf 54 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Auto huren Limoges: een vliegend bezoek aan de Franse porseleinstad

Als u een huurauto naar Limoges neemt, gaat u op reis naar het centrum van de porseleinproductie in Frankrijk. Het pittoreske stadje ligt aan de rivier de Vienne in het noordwesten van het Centraal Massief en is nog steeds beroemd om zijn fijne porselein vanwege de rijke afzettingen van kaolien in de regio. Het huren van een auto in Limoges is een goede aanbeveling om flexibel te blijven tijdens uw verblijf en om de schoonheid van de omgeving te verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeltocht in het Centraal Massief? Boek nu een huurauto in Limoges en verken Limoges met de auto en rij door de Limousin.

Het verkennen van Limoges: Ga naar Limoges met de huurauto

Limoges is de hoofdstad van het Département Haute-Vienne aan de noordwestelijke rand van het Centraal Massief. Limoges heeft een vliegveld, maar er zijn geen vluchten uit Duitsland. Wie vanuit Duitsland met het vliegtuig naar de Franse stad wil reizen, kan gebruik maken van de internationale luchthavens van Bordeaux (op ca. 230 kilometer afstand) of Toulouse (op ca. 290 kilometer afstand). De steden zijn ideale vertrekpunten om een auto te huren en Limoges te verkennen. Een tour naar Limoges met een huurauto biedt een prachtig uitzicht op het schilderachtige Centraal Massief. Wie een huurauto boekt in Limoges heeft de keuze uit verschillende huurauto's. Wanneer u een auto huurt in Limoges, zorg er dan voor dat u de brandstof, het aantal kilometers en de verzekering kiest die het beste past bij uw individuele reisplannen.

Huur een auto en verken Limoges op vier wielen

De stad Limoges bestaat al sinds de Romeinse tijd. Als u met uw huurauto in Limoges aankomt, wordt u vooral getroffen door de indrukwekkende bruggen van Pont Saint-Martial en Pont Saint-Étienne over de rivier de Vienne. Maar ook daarbuiten zijn er nog andere getuigenissen van de meer dan tweeduizend jaar geschiedenis van de stad, die zijn naam ontleent aan de Keltische stam Lemoviks die er ten tijde van de Romeinse verovering woonde. Een auto huren in Limoges: dit is een flexibele manier om een breed scala aan accommodaties te verkrijgen - van romantische bed and breakfasts tot luxe hotels. Ze zijn een garantie dat iedereen die een auto huurt goed kan uitrusten in Limoges.

Limoges huurauto: Ontdek de historische bezienswaardigheden in Limoges

Eenmaal aangekomen in Limoges met een huurauto kunt u het beste een wandeling maken door de historische oude stad. Het herkenningspunt van de stad, de kathedraal van St. Etienne, verrijst daar ook. Het werd gebouwd in de 13e eeuw en valt op door zijn schuine klokkentoren. Het Aartsbisschoppelijk Paleis ligt in de directe omgeving en de tuin nodigt uit tot een wandeling en ontspanning. De kerk St. Michel des Lions maakt indruk met zijn filigraan koorgestoelte en de waardevolle gebrandschilderde ramen. Hoewel alleen de ruïnes van het Romeinse amfitheater bewaard zijn gebleven, is het toch de moeite waard om deze bezienswaardigheid van Limoges te verkennen. Een van de hoogtepunten van een reis naar Limoges met een huurauto is een bezoek aan het porseleinmuseum. Daar vindt u de mooiste stukken uit verschillende tijdperken - veel daarvan zijn in opdracht van hooggeplaatste personen gemaakt.

Autoverhuur in Limoges: ontdek de pracht en praal van de planten en ambachten in Limoges

Huur een auto in Limoges, rij naar Limoges met een huurauto of verken de omgeving van Limoges met een huurauto: Een bezoek aan de botanische tuin mag u niet missen. De toegang is gratis en vooral in de zomermaanden ontvouwen de daar gekweekte planten en bloemen zich in volle glorie - een ideale plek om na een reis naar Limoges met een huurauto de benen even te strekken. Wie met een huurauto naar Limoges reist, kan daar kwaliteitssouvenirs kopen van de getalenteerde ambachtslieden, maar ook zelf creatief zijn: Voor bezoekers die met een huurauto naar Limoges komen, worden er regelmatig cursussen aangeboden.

Ontdek de bestemmingen van Limoges

Hoewel de stad Limoges veel te bieden heeft, kunt u ook de directe omgeving van de stad met een huurauto verkennen. In de volgende tabel vindt u een aantal leuke bestemmingen die u gemakkelijk kunt bereiken met een huurauto vanuit Limoges.

Bestemming Afstand tot Limoges Duur
Bordeaux 227 km 2u 44min
La Rochelle 248 km 3u 8min
Bourges 224 km 2u 11min
Poitiers 130 km 1u 59min

Huur een auto in Limoges en verken Limoges met een huurauto

Wie Limoges wil verkennen en een huurauto wil boeken in Limoges moet weten De regio is een van de minst bevolkte gebieden in Frankrijk. Daarom is het raadzaam om in ieder geval een auto te huren. Enerzijds omdat u veel flexibeler bent met een huurauto in Limoges. Ten tweede, omdat het huren van een auto in Limoges ideaal is om de natuurlijke schoonheid van de regio rond Limoges te verkennen. Er zijn talrijke rivieren, beken en meren - waaronder het Lac de Vassivière, een van de grootste meren in Frankrijk. Huur een auto in Limoges: Degenen die dat doen hebben een goede kans om otters en zeldzame vogelsoorten te zien tijdens een wandeling.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders