Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Alicante

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 362 beoordelingen voor de Luchthaven Alicante
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Alicante

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Alicante bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 15.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
5 Dagen van 15.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
5 Dagen van 15.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Alicante

Als u in de zomer naar Alicante vliegt, zorg er dan voor dat u vroeg een auto huurt. Een bruisend nachtleven, veel cultuur en droomstranden omzoomd met palmbomen wachten op u in Alicante. Het beste wat u kunt doen is een goedkope huurauto vergelijken en boeken op Alicante Vliegveld. De adembenemende stad aan de Costa Blanca is ideaal om met een huurauto te ontdekken. Wees te allen tijde flexibel en onafhankelijk en ervaar de adembenemende omgeving.

Autoverhuur op de luchthaven van Alicante

Alicante ligt aan de Spaanse Costa Blanca en is tevens de hoofdstad van deze regio. Het heeft een grote verscheidenheid aan landschappen, die bijzonder contrastrijk zijn en de stad onderscheiden van andere regio's en steden. In Alicante is er veel traditionele cultuur te bewonderen, maar ook parken en tuinen waar u kunt ontspannen, of commerciële centra en een bruisend nachtleven.

Vlieg naar Alicante in de zomer

Strand bij Alicante

Strand bij Alicante

Vooral in de zomer is een uitstapje naar Alicante een goede keuze. De haven, de stranden en de betoverende promenade langs het water zijn de herkenningspunten van Alicante. In het noorden van de stad ligt het populaire strand"San Juan". Het heeft fijn zand en strekt zich uit over meer dan drie kilometer tot de landtong genaamd"Cabo de Huertas". Het scheidt het strand van een ander, ook populair, strand dat bekend staat als Albufereta. Ten zuiden van de haven ligt een ander strand dat de plaatselijke bevolking"Saladar" heeft genoemd. De haven is ook het uitgaansgebied van de stad en wordt druk bezocht door de plaatselijke bevolking en toeristen. Er zijn daar veel pubs, restaurants en disco's. Er is ook een jachtclub en plezierboten.

Luchthaven autoverhuur Alicante: Stops en bijzonderheden

Landing in Alicante

Landing in Alicante

De luchthaven van Alicante heeft als afkorting ALC en ligt in het gebied van de gemeente El Altet. Daarom wordt het in Spanje ook Aeropuerto de Alicante de El Altet genoemd. Het ligt ongeveer tien kilometer van het centrum van de stad en ligt op het zuidwesten. De hele regio ALC is een van de snelst groeiende economische regio's in Spanje. Dit is natuurlijk vooral te danken aan het toerisme, aangezien steeds meer gasten naar de regio afreizen om er hun vakantie door te brengen. Daarom komen de meeste passagiers op de luchthaven ALC aan als toeristen. De luchthaven ligt direct aan de prachtige Costa Blanca, één van de populairste vakantiegebieden in Spanje. Bovendien loopt de nationale weg N 334, een belangrijke kustweg langs de Spaanse Middellandse Zee, rechtstreeks naar en langs de luchthaven ALC .

Haal uw huurauto op de luchthaven van Alicante op

Pick-up stations direct op de luchthaven

Pick-up stations direct op de luchthaven

U heeft een goedkope huurauto gereserveerd bij een autoverhuurbedrijf naar keuze en wilt deze nu ophalen bij het ophaalstation? Nadat u de veiligheidscontrole hebt verlaten, slaat u rechtsaf. In de openbare ruimte van de aankomst vindt u uw ophaalstation, waar u uw huurauto goedkoop kunt ophalen. Het autoverhuurbedrijf zal u echter al in de documenten na uw reservering vertellen waar uw ophaalstation is.

Voordelen van het direct ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Alicante:

  • langere openingstijden en betere service
  • een breder scala aan voertuigen beschikbaar bij veel autoverhuurbedrijven
  • tijd- en prijsbesparingen ten opzichte van stations in de stad

benzinestations direct bij de luchthaven van Alicante

Benzinestation direct bij de luchthaven

Benzinestation direct bij de luchthaven

Afhankelijk van de overeenkomst met uw autoverhuurbedrijf kan het zijn dat u uw huurauto met een volle tank benzine bij het ophaalstation moet inleveren. Het dichtstbijzijnde benzinestation voor de luchthaven van Alicante ligt aan de A-340 als u vanuit het noorden komt. Het is gelegen in El Elk. Er is ook een benzinestation in El Atlet aan de rijksweg N-332. Vanaf de autoverhuur rijdt u met uw huurauto naar het centrum van Alicante.

Direct bij de luchthaven - de omgeving

De verbindingen met de luchthaven van Alicante zijn ideaal. U bevindt zich snel op de juiste snelweg, of u nu de A-79, de A-70, de N-332 of de N-340 wilt nemen. Nadat u uw huurauto tegen een redelijke prijs heeft opgehaald bij het ophaalstation, is de snelste manier om het stadscentrum van Alicante te bereiken zowel via de A7 als via de kustweg N-332. Er is een uitgang op de luchthaven die rechtstreeks naar de aanvoerwegen leidt. Met een huurauto kunt u goedkoop in het centrum komen. De reistijd met de auto is afhankelijk van de verkeerssituatie. Tijdens het spitsuur moet u rekenen op ongeveer 30 minuten, anders heeft u voor deze route ongeveer 15 minuten nodig met een huurauto. Vanaf de luchthaven van Alicante kunt u ook alle toeristische centra van de Costa Blanca snel en goedkoop bereiken. De luchthaven van Alicante ligt direct aan zee aan de Costa Blanca en heeft een aansluiting op de kustsnelweg N332, die langs de gehele kust van de Costa Blanca in Spanje loopt.

Wegverkeer in Spanje - de bijzonderheden

Als u met uw huurauto in Spanje aan de Costa Blanca rijdt, moet u weten dat de autovias tolvrij zijn, maar de autopistas niet, omdat daar tol wordt geheven. De Autovias zijn gemarkeerd met A, de Autopistas met AP. Bij de terminals van de autopistas kunt u zowel met een creditcard als contant betalen. In het noorden van het land en langs de Costa Blanca tot Alicante overheersen de autosnelwegen. Let op de snelheidsbeperkingen in Spanje. De meeste verkeersregels zijn echter dezelfde als in Duitsland of Europa. Huur een auto en reis in alle comfort.

Verken Alicante en omgeving tegen lage kosten met een huurauto.

U heeft uw huurauto opgehaald bij het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf en u wilt naar het centrum van Alicante rijden? Het ligt op slechts 12 km afstand en biedt alles wat u als toerist van een ontspannen strandvakantie mag verwachten. De snelste manier om het centrum te bereiken is via de M-338 vanuit het zuiden. Verander naar de N-332 richting de stad. Op de rotonde leidt de derde afslag naar het centrum. De stad Benidorm ligt eveneens aan de Costa Blanca op ongeveer 45 km van Alicante en maakt deel uit van de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje. Bezoek de twee stranden van Benidorm. Neem uw huurauto naar Playa de Poniente of Playa de Levante in Benidorm.

Kasteel van Santa Barabara in Alicante

Kasteel van Santa Barbara in Alicante

Ook het Playa del Mal Pas, dat tussen Playa de Poniente en het oude strand van Benidorm ligt, is met een huurauto snel te bereiken. De attractieparken Mundomar en Terra Mítica zijn toeristische attracties in Benidorm die u ook met een huurauto snel kunt bereiken. Wilt u een auto huren om naar Valencia te rijden? Valencia ligt op ongeveer 165 km van Alicante en is met de auto snel te bereiken via de A-7. Valencia ligt in het oosten van Spanje en is een grote stad. Het is ook de hoofdstad van de provincie Valencia en ligt op 320 km van Madrid. Valencia ligt aan de monding van de rivier de Turia in de Middellandse Zee en heeft ook veel bezienswaardigheden te bieden.

Huur een auto en bezoek de steden Murcia en Calpe

Calpe strand aan de Costa Blanca

Calpe strand aan de Costa Blanca

Breng ook zeker een bezoek aan Calpe. Het is een schilderachtig vissersdorp op ongeveer 77 km van de luchthaven van Alicante. Maak het u gemakkelijk op het fijne zandstrand van Calpe. Murcia is ook een stad die een bezoek waard is, op ongeveer 75 km van Alicante. De Moorse stad wordt omringd door een bergketen en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto via de N-338, de A70, de AP-7 en de A-7. Uw autoverhuurbedrijf zal u informatie geven over de mooiste plekjes in de buurt van Alicante.

De mooiste plekjes aan de Costa Blanca en hun afstand tot de luchthaven van Alicante:

Plaats aan de Costa Blanca Afstand van de luchthaven van Alicante Afstand van de luchthaven van Alicante
Denia 104 km 1 uur 7 minuten
Javea 99,5 km 1 uur en 13 minuten.
Moraira 94,9 km 1 uur en 6 minuten.
Benissa 85,8 km 53 min
Calpe 76,9 km 52 min

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

362 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Alicante

Beoordeling van Elise U.

“We waren zeer tevreden. We werden opgehaald op de luchthaven en naar het verhuurbedrijf gebracht. We hadden de huurauto 14 dagen lang. Het proces was snel en er waren geen problemen toen we hem afleverden....graag nog eens terug...”

Beoordeling van Kevin Z.

“Zowel Centauro als Record als autoverhuurbedrijf op de luchthaven in Alicante zijn aan te bevelen. Geen enkel probleem. Eerlijke facturering...”

Beoordeling van Ivanna T.

“Zeer vriendelijk personeel zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen van de auto.”

Beoordeling van Henri R.

“boeking was erg gemakkelijk...auto had geen gebreken en was in topconditie! Het afzetten ging ook vlot. Ik ben zeer tevreden over OKrentcar. Ik zou er altijd weer een auto huren...”

Beoordeling van Pjorste L.

“De transfer vanaf de luchthaven verliep prima. Als je via Sunny Cars hebt geboekt, gaat alles altijd goed. Geen problemen, altijd blij om terug te keren...”

Beoordeling van Paul I.

“Alle noodzakelijke informatie van Auto Escape werd correct per e-mail verzonden. Het plaatselijke verhuurbedrijf was erg vriendelijk en de service was top.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat