Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Ancona

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Ancona
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Ancona

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Ancona bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
12 Dagen van 30.05 - 11.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
12 Dagen van 30.05 - 11.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
12 Dagen van 30.05 - 11.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Ancona

Reist u in de zomer met een huurauto langs de Italiaanse kust? De Adriatische Zee wacht erop door u ontdekt te worden. Boek de juiste huurauto op voorhand met behulp van onze prijsvergelijker en haal hem op in Ancona Luchthaven. Geniet van uw vakantie met uw eigen huurauto in Italië en beleef uw persoonlijke avontuur.

Autoverhuur in Ancona Luchthaven (AOI)

Ancona, de elegante havenstad aan de oostkust van Italië, is de enige stad aan de Adriatische Zee waar u de zon boven de zee kunt zien opkomen en ondergaan, dankzij de unieke ligging op een schiereiland. De stad, die in 387 v. Chr. door de Grieken werd gesticht, heeft een bewogen geschiedenis achter de rug en verschillende heersers hebben hun stempel gedrukt. Ontdek de charme van de verdeelde stad met een huurauto, met het historische centrum op de Monte Guasco en het moderne gedeelte aan de kust of begin aan een strandvakantie langs de Adriatische kust met beroemde plaatsen als Rimini of San Benedetto del Tronto. U kunt het beste voor vertrek reserveren via MietwagenCheck. Met de prijsvergelijking op ons portaal vindt u de beste aanbiedingen en extra diensten, zoals brandstof of extra bestuurders, van de autoverhuurders op Ancona airport.

Autoverhuur op Ancona luchthaven

De informatiebalies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven. De volgende aanbieders zijn aanwezig op de luchthaven van Ancona.

  • Autovia
  • Avia
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz

Interessante feiten over Ancona Luchthaven (AOI)

De luchthaven van Ancona (Aeroporto delle Marche) is de enige internationale luchthaven in de regio Marche. Het ligt ongeveer 12 km ten westen van Ancona. Luchtvaartmaatschappijen als EasyJet, Lufthansa, Ryanair en Volotea vliegen op de luchthaven. Vluchten uit Duitstalige landen zijn mogelijk vanaf Berlijn, München, Frankfurt of Zürich. De luchthaven heeft één terminal, die is verdeeld in een vertrek- en een aankomsthal. Taxi's zijn beschikbaar buiten de luchthaven en een pendeldienst van Aerobus Raffaello brengt luchtreizigers naar het centrum van Ancona. De vervoersverbindingen van de luchthaven zijn zeer goed. Ten westen van de luchthaven ligt de Adriatische snelweg A14, die van Bologna via Ancona naar Pescara en Bari en verder naar Taranto loopt. De SS 76 leidt naar Umbrië, waar er verbindingen zijn met Toscane of Rome.

Gebruikone-way rental en verken interessante plaatsen

Met eenrichtingsverhuur kunt u gemakkelijk interessante steden zoals Bologna, Ravenna of Siena bereiken met uw huurauto vanaf Ancona Airport en het huurauto terugbrengen naar de autoverhuurstations op uw bestemming.

Bologna

Pienza in Toscane

Afstanden vanaf de luchthaven van Ancona

Bestemming Afstand Reistijd
Ancona Zenrum 19 km 20 minuten.
Pesaro 67 km 47 minuten
Rimini 93 km 1 uur
San Benedetto del Tronto 94 km 1 uur
Ravenna 155 km 1 uur en 45 minuten
Bologna 200 km 2 uur
Siena 222 km 2 uur en 35 minuten.

Ontdek Ancona met een huurauto

Met uw huurauto bent u via de SS 16 in ongeveer 20 minuten in het centrum van Ancona. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de hele stad. Waarschijnlijk de belangrijkste bezienswaardigheid in Ancona is de indrukwekkende Cattedrale di San Ciraiaco met zijn voorgevel van wit en roze marmer op de Monte Guasco boven de veerhaven. Van hieruit hebt u een fantastisch uitzicht op de stad en de haven, vooral in de vroege ochtend wanneer de zon uit de zee opkomt. Dit is ook de plaats waar ooit de acropolis stond, waarvan vandaag nog slechts enkele overblijfselen te zien zijn. Vanaf de haven kunt u de voetgangerszone bereiken, waar u talrijke boetieks en winkels vindt, vooral in de Corso Garibaldi en de parallel lopende Corso Manzini. Geniet van een goede espresso of een koel aperitief op het Piazza del Plebiscito, met talrijke cafés, restaurants en historische gebouwen, zoals de Chiesa di San Domenico en het standbeeld van Paus Clement XII.

Zon en cultuurschatten in de lente

De lente in Marche voelt al aan als een vroege zomer. Een goed moment om de regio Marche met zijn rijke culturele schatten per huurauto te verkennen. Treed in de voetsporen van de beroemde Italiaanse schilder en architect Rafaël in zijn geboorteplaats Urbino, op ongeveer een uur van de luchthaven van Ancona. Naast het Casa Natale di Raffaello is vooral het historische centrum van Urbino, dat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van de UNESO staat, een bezoek waard. Op slechts 25 km van de luchthaven, op de heuvels tussen de valleien van Aspio en Musone, ligt de stad Osumi, met de magische Grotte del Cantinone en talrijke getuigenissen van de klassieke oudheid. Een juweel van Italië is het kasteel van Gradara en niet te vergeten de stad Ascoli Piceno tussen imposante bergketens in de zuidelijke Marche en indrukwekkende architectuur.

Mooie badplaatsen aan de Riviera delle Colline en de Riviera del Conero

Marche bestaat uit bergen, groene heuvels, grotten, middeleeuwse stadjes en veel kustlijn. Maak een ontspannen rit in uw huurauto langs de Adriatische Zee met ruige witte kliffen, idyllische vissersdorpjes en mooie badplaatsen.

  • Pesaro: geboorteplaats van de beroemde operacomponist Rossini, historische oude stad en vele stranden.
  • Senigallia: stad en badplaats met 13 km lang zandstrand. De oude stad is gebouwd van gouden stenen.
  • Portonovo: Zwembaai in de buurt van Ancona met restaurants en strandbaden om te zonnebaden, te zwemmen en te genieten van Moscioli (wilde mosselen).
  • Sirolo: Middeleeuws stadje met romantische straatjes en stranden waar de witte rotsen van de Conero zich direct in zee storten.
  • Porto Sant'Elpidio: hier begint de groene Picenische kust, met kristalhelder water en kiezelstranden.
  • Grottomare: het middeleeuwse historische centrum torent majestueus boven de zee uit, terwijl de lange promenade perfect is om te zwemmen.
  • San Benedetto del Tronto: De belangrijkste attractie van deze beroemde badplaats is het ongelooflijk lange strand met palmbomen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat