Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Bremen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Bremen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Bremen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Bremen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
5 Dagen van 02.05 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
5 Dagen van 02.05 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 02.05 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Bremen

Een zomer in Bremen biedt enkele hoogtepunten die ideaal zijn om met een huurauto te verkennen. Boek een goedkope huurauto in Bremen Luchthaven. Ervaar het prachtige noorden van Duitsland en vergelijk de prijzen van de autoverhuurbedrijven op een ongecompliceerde manier. Bremen is het ideale vertrekpunt voor opwindende uitstapjes naar de Noordzee. Op MietwagenCheck krijgt u het beste overzicht van alle aanbiedingen op Bremen Airport.

Boek een goedkope huurauto in Bremen Luchthaven

Vakanties in 2021 zijn bijzonder populair in Duitsland. Om uw aankomst in Bremen zo aangenaam mogelijk te maken, is het raadzaam van tevoren een auto te huren op Bremen Airport. Via ons onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u snel en eenvoudig het aanbod van autoverhuurders op Bremen Airport vergelijken. Bovendien hebt u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende extra aanbiedingen, zoals huur van een enkele reis, een extra bestuurder of verdere verzekeringen. Verzeker uw goedkope autohuur op de luchthaven nu.

Met een huurauto van de luchthaven Bremen naar het centrum

Bremen centrum

Zelfstandig de binnenstad van Bremen verkennen

De Hanzestad Bremen is bijzonder veelzijdig. Bremen is niet alleen de tiende grootste stad van het land, maar wordt ook beschouwd als een historisch belangrijke stad, waar de lucht- en ruimtevaart van bijzonder belang zijn. Oude traditie en modern leven vormen in Bremen een onafscheidelijke combinatie, wat ook merkbaar is in de sfeer van de stad. Bekijk de imposante architectuur die in de oude binnenstad te zien is, maar ook de levendige culturele scene van Bremen. Er zijn veel bezienswaardigheden in de stad die u niet mag missen. Direct vanaf de luchthaven van Bremen kunt u met uw huurauto op een flexibele en comfortabele manier de bezienswaardigheden van de stad verkennen. Tot de bekendste bezienswaardigheden van de stad behoren natuurlijk de Bremer Stadsmuzikanten. Hun bronzen beeld is een zeer populair fotomotief. Het is een beschermd monument en een vaste toeristische trekpleister. Wie kent het niet, het standbeeld met vier op elkaar staande dieren, dat zich op het Liebfrauenkirchhof bevindt. Volgens een oud gebruik zal je wens uitkomen als je de poten van de ezel aanraakt en een wens doet. Veel van de bezienswaardigheden van de stad bevinden zich in de oude stad op het marktplein. Uw huurauto brengt u comfortabel naar alle bezienswaardigheden van de stad.

Algemene informatie over de luchthaven van Bremen

Aanvliegroute luchthaven Bremen

Rechtstreeks ophalen op de luchthaven van Bremen

De luchthaven van Bremen (BRE) ligt op 3,5 kilometer van het stadscentrum. Eenmaal aangekomen op de luchthaven BRE , kunt u natuurlijk iets eten en drinken in de verschillende restaurants en bars. In Terminal 2 vindt u het luchthavenrestaurant. Een ijssalon, een ander restaurant en twee bars zijn er ook gevestigd. Als u geld wilt afhalen op de luchthaven BRE , kunt u dat doen bij een van de verschillende geldautomaten, waaronder die in Terminal 1. Er zijn meer geldautomaten, ook in Terminal 3. Dit is dagelijks voor u geopend. Er is ook een postagentschap op de luchthaven. In Terminal 3 vindt u ook een internetlounge. Wireless-LAN is daar ook beschikbaar tegen betaling. U kunt online een auto huren tegen een redelijke prijs en deze vervolgens ophalen bij het ophaalstation van het autover huurbedrijf. Hotels in Bremen kunt u ook goedkoop online boeken. U kunt dan met de auto naar de verschillende bezienswaardigheden of naar een van de hotels in Bremen.

De balie van uw autoverhuur op Bremen Luchthaven

Autoverhuur bord direct op de luchthaven

Autoverhuur direct op de luchthaven van Bremen

Natuurlijk zijn er ook verschillende aanbieders van huurauto's op de luchthaven van Bremen, waaronder Avis, Hertz, Europcar, Budget of Sixt. Deze bevinden zich in het oosten van het gebouw bij de parkeergarages. Neem contact op met het autoverhuurbedrijf waar u uw auto goedkoop voor kon huren en ontdek de bezienswaardigheden van Bremen op een comfortabele manier in uw huurauto.

afhalen van uw huurauto op de luchthaven van Bremen

Waar haal ik mijn huurauto op in Bremen Luchthaven? Het ophaalstation voor huurauto's bevindt zich in de eerste parkeergarage, die u gemakkelijk vanaf de terminals kunt bereiken. Daar kunt u uw huurauto ophalen om op eigen gelegenheid naar de bezienswaardigheden van Bremen te rijden. Huur hier goedkoop online een auto en reis naar de hotels en bezienswaardigheden van Bremen.

vul uw huurauto op de luchthaven van Bremen

Benzinestation direct bij luchthaven Bremen

Tankstation bij Bremen Luchthaven

Afhankelijk van de tankafspraak die u met het autoverhuurbedrijf heeft gemaakt, is het belangrijk te weten waar zich een tankstation in de buurt van de luchthaven BRE bevindt. Waar vind ik het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Bremen? Er is een Shell-tankstation op ongeveer 1,2 kilometer afstand aan de Neuenlander Straße 170, waar u uw huurauto kunt tanken en terugbrengen naar het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf.

De transportverbinding voor de huurauto naar de luchthaven Bremen

Nadat u uw huurauto heeft opgehaald bij het autoverhuurbedrijf, gaat u met de auto naar uw gewenste bestemmingen. Het verkeersnetwerk in Bremen is goed ontwikkeld en leidt met de verkeerswegen A27, B6 en de autosnelweg A281 naar elke plaats die u rond Bremen wilt bezoeken. Huur een auto goedkoop online en haal hem op bij de autoverhuurder. De stad in het noorden van Duitsland heeft een schat aan verschillende bezienswaardigheden te bieden, die u beslist moet zien als u Bremen bezoekt. U kunt deze met uw huurauto van het autoverhuurbedrijf van uw keuze niet alleen comfortabel bereiken, maar ook zeer flexibel, omdat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Hier kunt u een auto huren tegen een redelijke prijs.

Ontdek het noorden van Duitsland vanuit Bremen

Uitzicht op de Elbphilharmonie

Met een huurauto naar de Elbphilharmonie

Wat valt er in Noord-Duitsland te ontdekken? Bremen is een populaire uitvalsbasis om Noord-Duitsland te verkennen. Met een huurauto wordt elke afstand een makkie. Bezoek tijdens uw rondreis zeker ook de mooie Hanzestad Hamburg. Bremerhaven zal u ook bekoren. Oldenburg en Hannover zijn beide steden die een bezoek waard zijn.

Bestemming Afstand tot luchthaven Reistijd
Bremen 4 Km 12 min.
Bremerhaven 70 Km 50 min
Hamburg 125 Km 1 uur 25 min
Oldenburg 55 Km 55 min
Hannover 115 Km 1 uur 50 min.

Vanaf de luchthaventerminal BRE comfortabel rijden naar bezienswaardigheden en hotels

Het loont de moeite om goedkoop een auto te huren, die u kunt ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze op de luchthaven van Bremen. Wat is er te bezichtigen in Bremen? Ga met de huurauto naar de Schnoor, eenidyllisch wandelgebied met een middeleeuwse flair. Het historische centrum van de stad herbergt prachtige huizen in steegjes, evenals de bakstenen gotische kerk van St. John. De historische kern van Bremen heeft de Tweede Wereldoorlog vrijwel ongeschonden doorstaan, zodat de Schnoor in bijna zijn oorspronkelijke vorm bewaard is gebleven. Kenmerkend voor deze wijk zijn de ongewone beplantingen, de sierlijke gevels en de prachtige decoratieve ornamenten op de huizen, waarvan sommige op de monumentenlijst staan. Het Packhaus, het Schifferhaus en de Teestube zijn de hoogtepunten van de Schnoor en een bonte mengeling van renaissance, historisme en classicisme. Vandaag de dag zijn hier verschillende galeries , bars, kleine musea en kunstnijverheidszaken gehuisvest. Een evenemententheater maakt ook deel uit van het Schnoor. Huur voordelig online een auto, haal hem op bij het autoverhuurstation en rijd vanaf Airport BRE flexibel naar de gewenste bezienswaardigheden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat