Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Dortmund

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 17 beoordelingen voor de Luchthaven Dortmund
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Dortmund

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Dortmund bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
14 Dagen van 27.04 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
14 Dagen van 27.04 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
14 Dagen van 27.04 - 11.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Dortmund

Dortmund in de zomer is een echte droom, vooral als u met uw eigen huurauto vanaf Dortmund Airport reist. Ga met uw huurauto naar de dierentuin of geniet van een heerlijk ijsje in de wijk Kreuzviertel. Dortmund heeft in de zomermaanden zo veel te bieden, dat u zich zeker niet zult vervelen. Reserveer uw huurauto van tevoren online, zodat u meteen mobiel bent bij aankomst in Dortmund.

Autoverhuur op de luchthaven van Dortmund

Dortmund Luchthaven

U landt op Dortmund Airport (DTM) en wilt Dortmund met een huurauto verkennen? Dan kunt u uw huurauto het beste direct op de luchthaven huren. Vergelijk de huurauto's van de ongeveer zes autoverhuurbedrijven op Dortmund Airport snel en eenvoudig online met MietwagenCheck vanuit het comfort van uw eigen huis en kies de huurauto die het beste bij u past.

Door Dortmund in de lenteMenu-InvoerEvenementen

Dortmund bij nacht

De lente is de tijd om weer van de natuur te gaan genieten. Waar kun je dat beter doen dan in een park. Het Westfalenpark is de groene long van de stad. Vooral in het voorjaar en de zomer wordt het Westfalenpark een van de mooiste, maar ook meest bezochte attracties van de grote stad. Meer dan 70 hectare groene ruimten beloven pure ontspanning en een rustgevende tijd met vrienden en familie. Naast een voetbalveld biedt het park onder andere ook een strandsportfaciliteit en een midgetgolfbaan. Tijdens de warme maanden wordt het park ook een plaats voor talrijke evenementen. Het park is niet alleen gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar het is ook gemakkelijk om met een huurauto rond het park te parkeren.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de luchthaven van Dortmund?

Dortmund zicht

Gelukkig hebben een aantal bekende autoverhuurbedrijven zich nu op de op twee na grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen gevestigd, zodat u bij het huren van een auto niet van enig comfort hoeft af te zien. Hieronder hebben we een overzicht gegeven van de autoverhuurbedrijven die een balie hebben op Dortmund Luchthaven:

  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt
  • Thrifty

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Dortmund?

Dortmund vooruitzichten

U hoeft niet ver te reizen als u uw huurauto vol wilt gooien. Dit is vooral belangrijk om te weten als u een huurauto hebt gekozen met een eerlijke tankregeling (vol/vol). Als u voor deze optie kiest, krijgt u een volle tank benzine direct op de luchthaven, maar bent u ook verplicht de auto met een volle tank in te leveren. U vindt een Esso-tankstation en een ander Westfalen-tankstation direct aan de B1 of u kunt uw auto direct tanken bij het Esso-tankstation aan de toegangsweg naar de luchthaven. Let op: als u de huurauto leeg inlevert ondanks dat u voor deze optie heeft gekozen, houdt het verhuurbedrijf een deel van de borg die u heeft achtergelaten.

Autoverhuur Dortmund Luchthaven (DTM) - Naar het centrumMenu-Invoer

Dankzij de centrale ligging van de luchthaven bent u met uw huurauto in iets meer dan 20 minuten in het centrum van Dortmund, zodat u direct kunt beginnen aan uw ontdekkingsreis in Dortmund. U moet zeker een kijkje nemen in het Signal Iduna Park en het Westfalenpark, terwijl voetbalfans zullen genieten van het Duitse voetbalmuseum. Bovendien zijn het Industriemuseum van de kolenmijn Zollern en de Florian Toren een omweg waard. Wilt u ook de omgeving leren kennen? Vervolgens hebben wij een lijst samengesteld van enkele steden in de omgeving, samen met hun afstanden tot de stad:

Duisburg

Duisburg

Kassel

Kassel

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven DTM Reistijd per huurauto
Dortmund centrum ongeveer 12,5 kilometer ca. 21 minuten
Münster ongeveer 56 kilometer ca. 45 minuten
Duisburg ongeveer 84 kilometer ongeveer 1 uur
Kassel ongeveer 150 kilometer ongeveer 1 uur en 40 minuten
Wetzlar ongeveer 165 kilometer ca. 2 uur

Hoe kom ik van de huurauto op de luchthaven naar de stadMenu-Intrede

Wilt u uw huurauto later ophalen op de luchthaven of misschien eerder inleveren? Dan hoeft u niet per se een taxi te huren om in het stadscentrum te komen, want u kunt ook het openbaar vervoer nemen, zoals de AirportExpress, rechtstreeks naar het centraal station van Dortmund of de Airport Shuttle naar station Holzwickede.

Dortmund vooruitzichten
Dortmund vooruitzichten

Is een enkele reis auto huren vanaf de luchthaven DTM mogelijk?

Zoals de naam one-way rental al aangeeft, boekt u op deze manier een huurauto voor slechts één enkele reis. Dit betekent dat als u een enkele reis boekt, u de huurauto kunt ophalen op de plaats van aankomst, in dit geval de luchthaven van Dortmund, en deze later op een andere plaats weer kunt inleveren. Geef daarom bij het boeken op internet aan of u de huurauto op dezelfde locatie afhaalt of dat u hier twee verschillende locaties voor het afhaal- en inleverstation kiest.

Dortmund Luchthaven - vertrekpunt voor spannende autoverhuurreizen

Phoenixsee Dortmund

Dortmund is zonder twijfel een van de steden in het Rijn-Ruhrgebied die een heel eigen charme uitstraalt. Maar als u na een paar dagen ook een paar uitstapjes of een rondrit wilt maken in een kleine auto, een sportieve cabriolet of een familiebusje, dan is Dortmund een goede keuze, want u vindt in alle richtingen interessante bestemmingen waar u met uw huurauto naartoe kunt rijden.
Ook aan cultuur ontbreekt het Dortmund niet. Als u voor de verandering eens een Aziatisch gevoel wilt krijgen, bezoek dan deSriKamadchi Ampal tempel in de buurt van Hamm, en als u comfortabel op een schip wilt varen, ga dan naar het Sorpesee meer in de buurt van Langenscheid. Maar ook kasteel Altena, niet al te ver weg, is een omweg waard, en als u al in de streek bent, mag u een ritje met de Wuppertaler zweeftrein zeker niet missen. Een ander hoogtepunt in de regio is de Villa Hügel in Essen, waar bij toerbeurt tentoonstellingen worden gehouden, en als u met kinderen reist, kunt u ook een kijkje nemen in het Zeiss Planetarium in Bochum.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

17 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Dortmund

Beoordeling van Gabriele K.

“Super service! Personeel vriendelijk en bekwaam. De volgende keer zal ik rechtstreeks bij Europcar boeken.”

Beoordeling van Romy D.

“Alles ging heel goed. Zeer vriendelijke en deskundige afhandeling, zelfs bij het inleveren van de auto, waarbij ik nogal gestrest was en de medewerker mij uiterst vriendelijk ontving. Graag gedaan!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat