Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Hannover-Langenhagen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 66 beoordelingen voor de Luchthaven Hannover-Langenhagen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Hannover-Langenhagen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Hannover-Langenhagen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 08.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 08.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 08.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Hannover-Langenhagen

De lente staat voor de deur en u wilt Hannover verkennen met uw eigen huurauto? Dat is een heel goed idee. U kunt de juiste huurauto ophalen op Hannover-Langenhagen Airport. Bezoek de mooiste plekjes en hoogtepunten in en rond Hannover en geniet van de voorjaarszon. Met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel en kunt u volop genieten van Hannover.

Boek een huurauto op Hannover-Langenhagen Luchthaven

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair! Wees flexibel en boek een huurauto vanaf de luchthaven Hannover-Langenhagen. Dankzij onze prijsvergelijking vindt u een grote selectie van huurauto's op Hannover Langenhagen Luchthaven. Allemaal vanuit het comfort en de veiligheid van uw eigen huis. Wees slim en bespaar jezelf een hoop tijd en geld. Zelfs in de winter kunt u vergelijken en boeken van bijzonder goedkope huurauto's op Hannover Airport.

Ontdek Hannover Luchthaven en de omgeving met een huurauto

Het nieuwe stadhuis

Het nieuwe stadhuis bereikte snel

Hannover is de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen Het kan terugkijken op 900 jaar geschiedenis en heeft 530.000 inwoners. Hannover is een bekende handelsbeursstad. Maar ook daarbuiten wordt de hoofdstad van de deelstaat het hele jaar door bezocht vanwege de vele toeristische hoogtepunten. Bijzonder bezienswaardig in Hannover is het herkenningspunt van de stad, het Nieuwe Raadhuis. Bovendien trekt paleis Herrenhausen met zijn wereldberoemde tuinen vakantiegangers uit alle streken van Duitsland aan. De meesten komen via de luchthaven Hannover Langenhagen. De luchthaven is het belangrijkste knooppunt in het Europese luchtverkeer en de grootste luchthaven in de deelstaat Nedersaksen wat het aantal passagiers betreft.

Met een huurauto van de luchthaven Hannover-Langenhagen naar het stadscentrum

Hannover centrum

In een mum van tijd in het centrum van de stad

U bereikt het stadscentrum van Hannover comfortabel en binnen een paar minuten met de auto vanaf de luchthaven Langenhagen. In het ideale geval heeft u de auto al online gereserveerd op ons vergelijkingsportaal. Dit bespaart u lange wachttijden bij de autoverhuur op de luchthaven. Gewoon het contract tekenen en dan kun je meteen beginnen! Hanover wacht al op je.

Algemene informatie over Hannover Langenhagen Luchthaven

De luchthaven met de code IATA HAJ ligt een goede tien kilometer buiten Hannover. Het werd in 1952 in gebruik genomen en heeft momenteel drie start- en landingsbanen. De passagiers worden afgehandeld in terminal A, B of C. De luchthaven wordt hoofdzakelijk bediend door Duitse en Europese luchtvaartmaatschappijen. Het heeft ook uitstekende verbindingen met het nationale snelwegennet. Passagiers die met de auto uit Hannover komen, kunnen de luchthaven rechtstreeks bereiken via BAB 352.

Hoe vindt u uw autohuur op Hannover Langenhagen Luchthaven

U komt aan in terminal A, B of C. Op de luchthaven HAJ zijn alle bekende autoverhuurbedrijven ondergebracht in een autoverhuurcentrum, dat zich bevindt op het aankomstniveau tussen de terminals A en B. Elk autoverhuurbedrijf is op alle dagen van de week tot laat in de avond geopend. Inlevering van het voertuig bij het overeenkomstige ophaalstation is de klok rond mogelijk.

Afstanden met de huurauto vanaf Hannover Langenhagen Luchthaven

Hannover is centraal gelegen en nodigt uit tot verdere ontdekkingen. Hieronder geven wij u de afstand tot de 3 belangrijkste bestemmingen:

Bestemming Afstand tot luchthaven Hannover Duur
Hannover 12,2 km 23 min
Hamburg 144 km 1 uur 23 min
Berlijn 290 km 3 uur 12 min

Is er in de buurt van Hannover Airport een tankstation voor uw huurauto?

Benzinestation direct bij de luchthaven

Vul uw huurauto direct op de luchthaven

Wij raden u aan een huurauto te huren met een volle tank. Voordat u uw huurauto terugbrengt, tankt u hem gewoon vol. Volgens onze informatie is er een benzinestation direct aan de luchthavenweg in de onmiddellijke nabijheid van parkeergarage 1 tegenover Terminal B. Het M1-tankstation biedt niet alleen brandstof, maar ook talrijke diensten voor de auto en is 24 uur per dag open.

haal gewoon uw huurauto op de luchthaven van Hannover op

Waar haal ik mijn huurauto op in Hannover Luchthaven? Elk autoverhuurbedrijf dat op ons portaal of op de luchthaven HAJ aanwezig is, heeft zijn ophaalstation in parkeergarage 1. U steekt gewoon de weg van de luchthaven over en bent binnen enkele minuten in de parkeergarage en direct bij het ophaalstation. Als u via ons online een huurauto reserveert, ontvangt u een reserveringsbevestiging. In deze bevestiging worden het loket van het autover huurbedrijf en het ophaalstation vermeld. Het goede aan de luchthaven Hannover Langenhagen is de compacte opzet. U kunt alles gemakkelijk te voet bereiken.

van Hannover Airport Langenhagen naar de hoofdstad van de deelstaat

Op de luchthaven van Hannover zijn alle terminals en alle parkeerterreinen en -garages door een ringweg met elkaar verbonden. U volgt de luchthavenweg vanaf het opstapstation tot aan de uitgang en rijdt via de uitstekende autosnelwegen A352, A2 en A7 naar het stadscentrum van Hannover. Ook in het centrum van de stad stroomt het verkeer vlot op een perfect gestructureerd wegennet. Op beursdagen zijn op sommige trajecten verkeersopstoppingen te verwachten door het grote aantal bezoekers. Gezien de grote drukte zijn vrije parkeerplaatsen zeldzaam tijdens een beurs in Hannover. Goedkope parkeerplaatsen daarentegen zijn gemakkelijk te vinden.

Huur een auto tegen een redelijke prijs en verken de omgeving van Hannover

De streek verwelkomt u met een gevarieerd landschap waarin vele bezienswaardigheden op uw bezoek wachten. Hieronder stellen wij u graag enkele van de regionale hoogtepunten voor:

Reis met een huurauto naar kasteel Marienburg.
Marienburg bij Hannover

Bezoek het betoverende kasteel Marienburg

Het kasteel, dat absoluut de moeite waard is om te bezichtigen, ligt iets minder dan 30 kilometer ten zuiden van Hannover. Het is met een huurauto in ongeveer een half uur te bereiken via de Bundesstraße 3. U kunt het kasteel nauwelijks missen door zijn torens, die al van verre zichtbaar zijn, en uw auto kunt u parkeren op een van de vele parkeerplaatsen voor het complex. Het perfect gerestaureerde kasteel betovert met zijn sprookjesachtige aanblik zowel binnen als buiten. U kunt het kasteel Marienburg op eigen houtje verkennen of deelnemen aan een informatieve rondleiding.
Als u geluk hebt, reist u op het juiste moment naar Hannover en neemt u deel aan een openluchtevenement op kasteel Marienburg. Hoe dan ook, de zomerresidentie van de Guelphs is altijd een bezoek waard. Vraag uw huurauto op de luchthaven naar evenementen op kasteel Marienburg bij het dorp Pattensen.

Met de huurauto naar het Steinhuder Meer
Uitzicht op het Steinhuder Meer

Met de auto naar het Steinhuder Meer

Voor de inwoners van Hannover is het Steinhuder Meer, dat 30 kilometer buiten Hannover ligt, een populaire bestemming. Met een gemiddelde waterdiepte van slechts twee meter nodigt het grootste binnenwater van Nedersaksen u uit om te zwemmen, zeilen en surfen in een uniek mooi landschap. Het Steinhuder Meer heeft een kunstmatig zwemeiland met een fijn zandstrand, en ook het kunstmatige eiland Wilhelmsburg met zijn vesting is een bezoek waard. Eén keer per jaar, meestal in augustus, wordt het hele Steinhuder Meer ter gelegenheid van een festival in vlammen ondergedompeld, dit evenement mag u niet missen.
Het Steinhuder Meer is vanuit de hoofdstad van de deelstaat te bereiken via de autosnelwegen 2 en 7 en via diverse Bundesstraßen. Als u 's morgens vroeg aankomt, kunt u nog gemakkelijk een parkeerplaats voor uw huurauto vinden.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

66 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Hannover-Langenhagen

Beoordeling van Pablo H.

“Zeer snelle afhandeling ter plaatse met sympathiek personeel.”

Beoordeling van Elise T.

“Alles verliep soepel. Zeer goede afhandeling bij het terugbrengen van de auto.”

Beoordeling van Amelia G.

“Ik heb een superauto: als nieuw en schoon. Alles ging goed. Bedankt.”

Beoordeling van Patrick J.

“Het personeel van Enterprise ter plaatse in Hannover was zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. De teruggave van het voertuig was snel en ongecompliceerd. Hartelijk dank...”

Beoordeling van Hendrick D.

“Ik ben zeer tevreden met de transactie en het voertuig!”

Beoordeling van Jannis E.

“Zeer prettige behandeling aan de balie en vriendelijk telefonisch contact bij het verlengen van het contract.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat