Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Horta

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Horta
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Horta

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Horta bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 87 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta
7 Dagen van 27.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 98 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Renault Twingo 3dr A/C
7 Dagen van 27.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 91 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Renault Clio
7 Dagen van 27.07 - 03.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Horta

Uw zomervakantie naar de Azoren staat voor de deur en u wilt nog een huurauto boeken? Vind de juiste huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis dankzij de prijsvergelijking van MietwagenCheck. Ga op ontdekkingsreis met uw eigen huurauto en verken de fantastische stranden en landschappen op de Azoren. Haal de huurauto direct na aankomst op de luchthaven van Horta op en begin direct aan uw vakantie.

Luchthaven Horta: Met de huurauto over de Azoren

Met een huurauto over de Azoren

Met de huurauto over de Azoren

Als u het eiland Faial wilt bezoeken, zult u waarschijnlijk landen op de luchthaven van Horta (HOR), waar u direct een huurauto kunt ophalen. Faial behoort tot de Azoren en zal u de adem benemen. Vooral in Horta en ook op de rest van het eiland valt er met een huurauto heel veel te ontdekken. Vergelijk van tevoren online de aanbiedingen van autoverhuurbedrijven voor Horta Luchthaven op MietwagenCheck en boek de goedkoopste huurauto. Horta ligt in het zuidoosten van het eiland en is de hoofdplaats van het eiland Faial. Met uw eigen huurauto kunt u in korte tijd de mooiste plekjes bereiken.

Interessante feiten over de luchthaven Horta

  • IATA-Code: HOR
  • Opening: 1971
  • Portugese naam: Aeroporto da Horta
  • Afstand tot het stadscentrum van Horta: ca. 10 km

Reizen naar Horta in de lente

Als u in de lente naar Horta reist, kunt u zich verheugen op een zee van kleur. Dus waar wacht je nog op? Boek een huurauto, pak uw koffers en stap op het vliegtuig naar het lentepark Horta. Op de Azoren kunt u na het koude seizoen eindelijk genieten van de lentezon. Maak een ritje met de huurauto in de natuur op Faial of geniet van een wandeling op het strand. Dit is een gegarandeerde manier om wat lentekriebels te krijgen.

Vervoermiddelen op de luchthaven van Horta

Openbaar vervoer op de luchthaven

Openbaar vervoer op de luchthaven

Als u na aankomst op de luchthaven in Horta te uitgeput bent om meteen zelf in de huurauto te stappen, kunt u voorlopig ook het openbaar vervoer of een taxi gebruiken om bij uw accommodatie te komen.

Zo brengt een lijnbus u naar alle relevante plaatsen op het eiland. Als alternatief kunt u ook een taxi nemen. Dit heeft hogere prijzen, maar u reist comfortabeler en sneller.

Welke huurauto's zijn beschikbaar op Horta Airport (HOR)?

De juiste auto voor iedereen

De juiste auto voor iedereen

Afhankelijk van uw reisplannen in Horta, zijn verschillende automodellen geschikt. Op MietwagenCheck vindt u alle mogelijke voertuigcategorieën en uitrustingskenmerken. Of het nu gaat om een cabriolet, compacte auto, minivan of luxe auto - op MietwagenCheck heeft u de volledige keuze. Zodra u het gewenste model hebt gekozen, kunt u verdere opties selecteren, zoals airconditioning, kinderzitje, navigatiesysteem of vierwielaandrijving. Op die manier past de huurauto precies bij uw plannen en zult u er gegarandeerd veel plezier aan beleven.

Autoverhuur Horta: Waar moet u op letten?

Als u direct na aankomst op de luchthaven Horta (HOR) een huurauto ophaalt, kunt u direct beginnen aan uw welverdiende vakantie op de Azoren. Om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten, moet u met een aantal zaken rekening houden.

Kies de juiste verzekering

Kies de juiste verzekering

Inspecteer de huurauto op schade

Controleer de huurauto op schade

Storting

In de regel wordt voor een huurauto altijd een borgsom gevraagd, omdat het autoverhuurbedrijf zich daardoor kan verzekeren. Het bedrag van de borg kan oplopen tot 2.000 euro, afhankelijk van het autoverhuurbedrijf, en wordt bij bijna alle verhuurbedrijven betaald met een creditcard. Natuurlijk krijgt u het geld terug als u de huurauto inlevert.

Verzekering

Met de thema-verzekeringen voor de huurauto kan men snel het overzicht verliezen. Dat willen we u besparen. Daarom vindt u op MietwagenCheck alle relevante verzekeringsmogelijkheden. Wij bevelen onze klanten altijd de volledige omniumverzekering zonder eigen risico aan. Zo kunt u zonder stress reizen, zelfs in geval van schade. U kunt ook kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringsopties:

  • Glas- en bandenverzekering
  • Dakverzekering
  • Onderverzekering
  • Ongevallenverzekering voor passagiers
Autoverhuur inspectie

Wanneer u uw huurauto ophaalt op Horta Airport, zorg er dan voor dat u deze inspecteert op krassen en andere schade. Als u iets vindt, laat het dan aan uw autoverhuurbedrijf weten, zodat u niet aansprakelijk wordt gesteld wanneer u de auto terugbrengt.

Ontdek de hoogtepunten in en rond HortaMenu-Invoer

Monte da Espalamaca

De Monte da Espalamaca ligt in het noorden van Horta en vormt samen met de Monte da Guia de baai van Horta. Klim naar de top en geniet van het uitzicht over Horta vanaf het uitkijkpunt Miradouro Nossa Senhora da Conceicão.

Oude Stad

In het oude centrum van Horta kunt u heerlijk wandelen en rondslenteren. Wandel door de steegjes en bewonder de charmante herenhuizen. U moet ook een bezoek brengen aan de promenade langs het water. In Horta moet u ook een kijkje nemen in de kerk van São Salvador . De kerk is een van de oudste en eenvoudigste kerken van het eiland en dateert uit het begin van de 16e eeuw. Aan het eind van Elizabeths bewind werd het door Engelse piraten aangevallen en in brand gestoken. Het werd herbouwd in 1607.

Andere bezienswaardigheden

  • Capelinhos
  • Caldeira do Faial

  • Morro de Castelo Branco

  • Porto Comprido

  • Varadouro

Oude binnenstad van Horta, Azoren

Oude binnenstad van Horta, Azoren

Uitzicht op Varadouro, Azoren

Uitzicht op Varadouro

Vuurtoren van Ponta dos Capelinhos, Azoren

Vuurtoren van Ponta dos Capelinhos

Afstand van Horta

Met een huurauto kunt u alle hoogtepunten in en rond Horta in korte tijd bereiken. In de volgende tabel geven wij u een overzicht van de afstanden van de excursiebestemmingen van Horta.

Bestemming Afstand met de huurauto van Horta
Monte de Espalamaca 3 km
Caldeira do Faial 16 km
Porto Comprido 23 km
Varadouro 20 km

De naburige eilanden van Faial zijn ook de moeite waard

Als u eenmaal op de Azoren bent geweest, wilt u zeker nog eens terugkomen, want er zijn nog meer boeiende eilanden naast Faial. São Miguel is een hoogtepunt voor iedereen die geïnteresseerd is in vulkanische landschappen. Het is het meest vulkanisch actieve eiland van de Azoren. Het eiland Santa Maria daarentegen, met zijn sprookjesbossen en schattige huisjes, doet dromen uitkomen. In Flores wachten ongerepte natuur en prachtige watervallen op u. Welk eiland u ook kiest, overal op de Azoren vindt u charmante plekjes.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat