Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Kavala

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Kavala
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Kavala

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Kavala bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 14 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 27.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Suzuki Celerio
7 Dagen van 27.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 27.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Kavala

Breng de zomer door met uw eigen huurauto in Kavala in Griekenland. Op de luchthaven van Kavala kunt u de juiste huurauto ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven en mobiel aan uw welverdiende zomervakantie beginnen. Neem de huurauto naar het fort van Kavala, zoek verkoeling op het strand van Rapsani en sluit de zomeravonden af in een van de taverna's.

autoverhuur op Kavala Luchthaven

Kavala van boven

U landt op Kavala Airport (KVA) en wilt Kavala en Noord-Griekenland met een huurauto verkennen? Huur dan een goedkope auto bij een van de acht autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kavala en ga meteen op weg naar de mooiste delen van de kust. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om alle huurauto's van de autoverhuurbedrijven op Kavala Airport online te vergelijken voordat u aan uw reis begint en om de huurauto te kiezen die het beste bij uw vakantieverblijf past.

Driveboo Tip:

Onze tip: Om tijdens het hoogseizoen niet met lege handen te staan, kunt u het beste uw huurauto zo vroeg mogelijk reserveren, want de vraag is erg groot, vooral in de zomermaanden.

Stedentrips in het voorjaar en de zomer met een huurautoMenu-Intrede

Of het nu gaat om het aquaduct of het fort, een uitstapje naar het centrum van de havenstad Kavala, op slechts ongeveer 30 kilometer afstand, mag u niet missen. Breng een paar ontspannende uurtjes door in de stad, bezoek het Tabaksmuseum of neem een kijkje bij de tentoonstellingen in het archeologisch museum en maak zeker een uitstapje met uw huurauto naar de opgravingsites en het amfitheater voordat u uw reis voortzet naar uw uiteindelijke vakantieverblijf. Dit alles kan veel gemakkelijker in de lente dan in de zomer, omdat de temperaturen in de zomer veel te hoog zullen zijn. Ondanks de hitte kunt u in de zomer echter nog steeds interessante plaatsen verkennen, die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet, want in deze plaatsen kunt u overdag genieten van de stranden en 's avonds de steden verkennen.

Stavros strand

Stavros

Thessaloniki

Thessaloniki

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven KVA Reistijd
Limenas Thasou (met veerboot) ongeveer 26 kilometer ongeveer 1 uur en 30 minuten
Centrum Kavala ongeveer 30 kilometer ca. 30 minuten
Stavros ongeveer 115 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Alexandroupolis ongeveer 140 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Thessaloniki ongeveer 185 kilometer ca. 2 uur

Waar is het autoverhuur punt in Kavala Luchthaven?

Op de luchthaven van Kavala hoeft u niet ver te lopen om de documenten en de autosleutels voor uw huurauto op te halen, want de autoverhuurbalies bevinden zich direct in de aankomsthal, zodat u uw zorgeloze verblijf met uw huurauto direct na uw aankomst op Griekse bodem kunt beginnen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Kavala?

Van Avance tot Thrifty, u vindt bijna alle internationaal actieve autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kavala, zodat u vanaf de eerste minuut goed opgeleid, meertalig personeel ontmoet, dat graag uw vragen beantwoordt gedurende uw hele verblijf. Onderstaand een overzicht van de autoverhuur bedrijven waar u een auto kunt huren op Kavala Luchthaven:

Kavala haven
  • Avance
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt
  • Thrifty

Is er een benzinestation op de luchthaven van Kavala?

Gelukkig is tanken op de luchthaven van Kavala geen probleem, want of u nu naar het oosten of het westen gaat, u vindt in elke richting een benzinestation op de toegangsweg. U moet er echter rekening mee houden dat veel tankstations in Griekenland niet 24 uur per dag open zijn en dat de prijzen in de onmiddellijke omgeving van de luchthaven iets duurder zijn, zodat het de moeite waard kan zijn onderweg naar de luchthaven te tanken voor het geval u uw auto met een volle tank moet terugbrengen in het kader van eerlijke tankafspraken.

De verkeersverbindingen op de luchthaven van Kavala

Middeleeuws stadscentrum Kavala

Dankzij de nabijgelegen rijksweg E90 bent u in een mum van tijd in de dichtstbijzijnde steden en dorpen aan de oostelijke en westelijke kust. Als u uw huurauto niet onmiddellijk na aankomst wilt ophalen, kunt u het stadscentrum ook per bus of per taxi bereiken, waarbij de bushalte zich direct voor de aankomsthal bevindt en tickets bij de chauffeur kunnen worden gekocht. Een enkele reis per taxi is met 38 euro iets duurder, zodat een huurauto al op de eerste dag kan worden terugverdiend.

Kavala Airport - klein, maar goed georganiseerd

Service is zeer belangrijk op de luchthaven van Kavala, hoewel de luchthaven met slechts 200.000 passagiers per jaar niet noodzakelijk een van de grootste luchthavens in Griekenland is. Breng de tijd tot uw vertrek door in een van de belastingvrije winkels en koop een paar kleine artikelen of souvenirs, drink een kopje koffie voor u vertrekt, of maak gewoon gebruik van het gratis internet om een paar vakantiefoto's naar vrienden en kennissen te sturen.

Waar kan ik mijn huurauto gratis parkeren in Kavala City?

Kavala strand

In het algemeen kunt u in Kavala gratis parkeren in alle zones die in het wit zijn aangegeven. Geel gemarkeerde bermen betekenen daarentegen dat parkeren hier verboden is. Blauw gemarkeerde bermen daarentegen zijn parkeerplaatsen waarvoor moet worden betaald. Bovendien moet u uitkijken naar no-stopborden met een enkele streep, wat betekent dat u er niet mag parkeren op oneven maanden. Twee lijnen, daarentegen, staan voor even maanden. Als u illegaal parkeert, wordt u 80 euro in Kos in rekening gebracht.

Nadere informatie over autorijden in Griekenland

Veiligheidsgordels zijn verplicht in Griekenland! Bovendien is het dragen van een fluorescerende vest bij een ongeval verplicht. Daarom raden wij u aan om vóór vertrek te controleren of uw voertuig goed is uitgerust (gevarendriehoek, verbandtrommel, brandblusser). Telefoneren in de auto is alleen toegestaan met een draadloos handsfree apparaat en het toegestane alcoholpromillage is 0,5. De maximumsnelheid is als volgt:

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 90 km/u
  • Snelweg: 120 km/u
Panorama van de haven van Kavala

Griekse woordenschat voor het besturen van een huurauto

Tot slot een paar typisch Griekse woordenschatwoorden die zeker geen kwaad kunnen bij het reizen met een huurauto in Kavala en omgeving:

Duits Grieks
parkeergarage stathmefsi
benzinestation vensinathiko
verzekering asfalisi
Huurauto enoikiaseis aftokiniton
benzine (loodvrij) vensini
diesel diesel

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat