Huurauto Luchthaven Keulen-Bonn

Autohuur Keulen luchthaven vanaf 26 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Keulen-Bonn

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 of gelijkwaardig
Fiat 500
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500
vanaf 35 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
Fiat 500
vanaf 35 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Renault Captur of gelijkwaardig
Renault Captur
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Opel Astra
vanaf 39 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
Opel Astra
vanaf 39 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra
vanaf 35 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Mondeo of gelijkwaardig
Ford Mondeo
vanaf 33 €/dag
Minibus
bijv. Opel Insignia Kombi of gelijkwaardig
Opel Insignia Kombi
vanaf 33 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Renault Espace of gelijkwaardig
Renault Espace
vanaf 56 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Renault Traffic of gelijkwaardig
Renault Traffic
vanaf 73 €/dag
SUV
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 40 €/dag
Cabrio
bijv. Mini Cooper Cabrio of gelijkwaardig
Mini Cooper Cabrio
vanaf 70 €/dag
Premium klasse
bijv. IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN of gelijkwaardig
IF YOU ARE FLEXIBLE IN CHOOSING A VEHICLE, THEN TRY OUR SURPRISE CAR AT A BUDGET PRICE. WE OFFER ANYTHING UP TO A PASSENGER VAN
vanaf 51 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur op de luchthaven van Keulen (CGN)

Keulen/Bonn Luchthaven

Keulen/Bonn Luchthaven

Met meer dan een miljoen inwoners is Keulen een van de grootste metropolen van Duitsland. Gelegen aan de oevers van de Rijn, kan deze grote stad terugkijken op bijna 2000 jaar geschiedenis. Sinds de oprichting van de BRD is Keulen ingedeeld bij de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Vanwege de talrijke historische bezienswaardigheden worden jaar na jaar veel toeristen naar de Rijnmetropool getrokken. Elke bezoeker van Keulen wil natuurlijk een bezoek brengen aan de bezienswaardigheid van de stad, de kathedraal, met zijn twee torens van bijna 160 meter hoog. Veel toeristen verkennen dan de historische oude stad, flaneren langs de Rijnpromenade of bezoeken de talrijke musea. Met een huurauto kunt u dit allemaal veel comfortabeler en gemakkelijker bereiken.

Cultuur Nordrhein-Westfalen in de herfst: Met de huurauto op reisMenu-Inn

Keulen in de herfst

Keulen is een belangrijk Duits mediacentrum. Naast uitgeverijen en muziekproducenten zijn hier ook veel televisieshows gevestigd. Sommige programma's, zoals de ZDF heute-show, worden opgenomen voor een publiek. Dit is zeer geschikt in de herfst wanneer de temperaturen kouder zijn. Kijkers kunnen de studio's goedkoop bereiken door een auto te huren. Keulen geniet ook een uitstekende internationale reputatie als beursstad. Een huurauto is de snelste manier voor bezoekers om Koelnmesse te bereiken. Zij kunnen bijvoorbeeld met een huurauto naar photokina, de fotografiebeurs, de Gamescom gamesbeurs of de kunstbeurs Art Cologne rijden. Maar zoals in veel grote steden kunt u ook het Oktoberfest bezoeken, dat ook in Keulen een groot spektakel is.

Wat u moet weten over de luchthaven Keulen-Bonn (CGN)

Uitzicht op Keulen en de Rijn

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met het vliegtuig te reizen, omdat de luchthaven Keulen-Bonn, op slechts enkele kilometers van het stadscentrum, optimale verkeersverbindingen biedt. De internationale luchthaven CGN Koeln ligt in het zuidoostelijke stadsdeel Grengel en op ongeveer 15 km van het centrum van Keulen. Het ligt 16 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Bonn. De luchthaven, die ook bekend staat als Konrad Adenauer Airport, is pas sinds 1957 in gebruik als burgerluchthaven, maar in die tijd was hij alleen gericht op nationale operaties en had hij een eenvoudige terminal zonder autoverhuur. Het zou ongeveer 13 jaar duren voordat het kleine vliegveld een respectabele internationale luchthaven werd met een radarcentrum en een verkeerstoren.
In 2015 werden op de luchthaven Keulen-Bonn meer dan 10 miljoen passagiers verwerkt, waarmee de luchthaven de zevende drukste luchthaven van Duitsland is. Het constante passagiersvolume in de loop der jaren wordt door deskundigen ook toegeschreven aan de aanwezigheid van lagekostenluchtvaartmaatschappijen sinds 2002. Via ons vergelijkingsportaal kunt u ook op de luchthaven een auto huren of reserveren voor een verblijf in de Rijnmetropool tegen bijzonder gunstige tarieven, aangezien wij samenwerken met alle toonaangevende autoverhuurbedrijven in Duitsland.

Autoverhuur Keulen - Aankomst op de luchthaven CGN

Chocolademuseum Keulen

U komt aan op Keulen Bonn Airport in Terminal 1 of Terminal 2, de aankomsthal uiteindelijk afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Als u van de bagageband in Terminal 2 komt, kunt u het beste gewoon links aanhouden en dan komt u bij uw autoverhuurbedrijf in het autoverhuurcentrum dat daar is opgezet. Elke provider heeft zijn eigen afhaalstation, maar dit is net zo centraal gelegen als hun kantoor. Nadat u de sleutels van uw goedkoop gehuurde voertuig aan de balie hebt afgehaald, steekt u gewoon de straat over en zoekt u het bijbehorende ophaalstation in parkeergarage 2. Voordat u het voertuig overhandigt, zijn er echter een paar belangrijke punten die u moet bespreken.

Informatie voor het boeken van een huurautoMenu-Intredeboeken

Extra bestuurder optie

Een handige optie die u ter beschikking staat is de optie extra bestuurder. Met deze optie kunt u een van uw reisgenoten als extra bestuurder opgeven. Je kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Op die manier hoeft u niet de hele reis alleen te ondernemen. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, waardoor alle afgesloten verzekeringen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Als u de huurauto laat besturen door een persoon die daartoe niet gerechtigd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Kleurrijke huizen aan de Rijn in Keulen
Vooruitzichten voor Keulen
Gratis annuleren van een huurauto

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur kosteloos kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken, zodat u een vroegboekkorting kunt krijgen. Sommige verhuurbedrijven bieden alleen gratis annulering tot 48 uur, dus zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt bij het boeken. Om uw huurauto te annuleren, volstaat het ons een e-mail te sturen op "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de huur, moet u ons ook bellen op +49 89 1436 7940.

Goedkope huurauto's op de luchthaven CGN: Hier is waar u op moet lettenMenu-Intrede

Eerste controle
Kerk in Keulen

Natuurlijk moet u controleren of uw huurauto in perfecte staat is bij het ophaalstation. Test in uw eigen belang kort de werking van alle belangrijke bedieningsorganen en werp een kritische blik op de carrosserie. De reden: vanaf het moment dat u uw huurauto ophaalt, bent u er verantwoordelijk voor en bent u aansprakelijk voor eventuele boetes als gevolg van niet goed werkende lichten. Bovendien, als u niet klaagt over krassen of deuken op de auto wanneer u hem ophaalt op de luchthaven, zal het autoverhuurbedrijf u aansprakelijk stellen als de persoon die ze veroorzaakt heeft en zal het ze laten herstellen op uw kosten. Laat alle gebreken die u hebt opgemerkt op een lijst zetten en zorg voor een kopie van het document. Uw autoverhuurbedrijf zal het origineel houden.

Brandstofregeling
Huizen in Keulen

In de regel ontvangt u uw huurauto met een volle tank benzine bij het afhaalstation en moet u de auto met een volle tank benzine inleveren. De meeste autoverhuurbedrijven tanken en hebben een benzinestation in de buurt nodig, dat ook altijd open moet zijn. Om aan het tankreglement te voldoen, dient u kort van tevoren naar het Total-tankstation op het terrein van de luchthaven van Keulen te rijden. Het is gelegen op minder dan een kilometer van parkeergarage 2 in Nordallee op de rotonde bij parkeergarage vier en is de klok rond geopend. Indien u de huurauto niet met een volle tank benzine terugbrengt, ook al heeft u gekozen voor de optie "fair refuelling arrangement (vol/vol)", zal een klein deel van de borg die u achterlaat worden ingehouden om de kosten van een volle tank te dekken.

Bekijk de bezienswaardigheden in Keulen met een huurauto

De kathedraal in Keulen

Het symbool van de stad is de kathedraal in het centrum, een architectonisch meesterwerk met twee torens van bijna 160 meter hoog. Om ervoor te zorgen dat uw besluit om goedkoop een auto te huren op de luchthaven gemakkelijk blijft voor de portemonnee, kunt u uw huurauto het beste parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. U wordt gecompenseerd voor de parkeerkosten met onder meer een adembenemend uitzicht op het stadscentrum.

Dom van Keulen
Dom van Keulen
KölnTriangle

U kunt de kathedraal en het stadscentrum vanuit een heel ander perspectief bekijken wanneer u de KölnTriangle bezoekt. Het is het op één na hoogste gebouw van de stad, gelegen op de rechteroever van de Rijn, met een dakterras dat rondom beglaasd is. Bij goed weer, heb je een perfect panorama in beeld.

De dierentuin

Als u met uw kinderen een paar dagen in de Rijn-metropool doorbrengt, moet u zeker een uitstapje naar de dierentuin maken. Voer daarvoor in het navigatiesysteem van uw huurauto het adres Riehler Str. 173, 50735 Keulen in en neem uw kroost mee naar onder meer het olifantenpark, het regenwoudhuis en de apenrots.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders