Huurauto Luchthaven Linz

Autoverhuur luchthaven Linz vanaf 30 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Luchthaven Linz

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Opel Corsa of gelijkwaardig
Opel Corsa
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 34 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Opel Corsa
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500
vanaf 34 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Astra of gelijkwaardig
Opel Astra
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat Tipo
vanaf 46 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Skoda Fabia
vanaf 43 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Peugeot 3008 of gelijkwaardig
Peugeot 3008
vanaf 47 €/dag
Minibus
bijv. Skoda Fabia STW of gelijkwaardig
Skoda Fabia STW
vanaf 40 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. SEAT ALHAMBRA AUTOMATIK of gelijkwaardig
SEAT ALHAMBRA AUTOMATIK
vanaf 77 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VWT6 of gelijkwaardig
VWT6
vanaf 87 €/dag
SUV
bijv. Kia Sportage of gelijkwaardig
Kia Sportage
vanaf 52 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 3 Series of gelijkwaardig
BMW 3 Series
vanaf 70 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op de luchthaven van Linz

Gezicht op Linz

Huur een huurauto op de luchthaven van Linz (LNZ) gemakkelijk en comfortabel voor uw aankomst in Linz. De luchthaven staat ook bekend als Blue Danube Airport Linz. Op onze website kunt u veel verschillende aanbiedingen van onze partners vergelijken en de beste deal voor u vinden. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een sportwagen, SUV gezinsauto of compacte auto. Bij ons is er voor elk wat wils, want zoals zo vaak kunnen we het grootste aanbod van voertuigen op de verhuurlocatie luchthaven aanbieden. Huur uw huurauto thuis en haal hem op bij aankomst op de luchthaven van Linz. Uw huurauto staat voor u klaar.

De binnenstad van Linz verkennen in de winterMenu-Entry

Donau in Linz

Zelfs in de winter is het de moeite waard om een huurauto te boeken. Vooral omdat je er altijd en overal mee rond kunt rijden en ondanks de kou veel kunt ontdekken. Je hoeft dus niet te wachten op het openbaar vervoer in de kou. Verken bijvoorbeeld de binnenstad van Linz. In het midden van het hoofdplein van Linz staat de 20 meter hoge Drievuldigheidskolom, die in de 18e eeuw werd opgericht. Het kunstzinnig versierde monument is gemaakt van wit marmer en herinnert ons eraan dat de stad rampen als de pest heeft overleefd. Huur een auto voor een redelijke prijs en bezoek de zuil en het levendige plein waar hij staat. Straatmarkten en openbare evenementen vinden hier vaak plaats. Het plein wordt ook omlijst door bezienswaardige gebouwen, waaronder het oude stadhuis. Hier bevindt zich ook het Feichtingerhuis . Het herbergt een beiaard van 19 klokken die drie keer per dag klinkt en waarvan de melodie meerdere keren per jaar verandert. Daarom kunt u, afhankelijk van het seizoen, bijvoorbeeld kerstliederen of klassieke werken van Oostenrijkse componisten zoals Mozart of Haydn horen.

Vertrekpunt Linz Luchthaven

Stadscentrum van Linz

Begin uw reis met een huurauto op de luchthaven van Linz. Door de centrale ligging in Opper-Oostenrijk bent u met uw huurauto in minder dan 20 minuten in het centrum van Linz. De luchthaven is ook van alle kanten goed bereikbaar via de B133, A1 en A7. In Linz zelf is er veel te ontdekken met uw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het Ars Electronica Center, ook wel bekend als het Museum van de Toekomst. Parkeer uw huurauto comfortabel in de ondergrondse parkeergarage Neues Rathaus of op het hoofdplein Tiefagarage Linz aan de overkant van de Donau en wandel comfortabel over de brug naar het museum. Het duurt gegarandeerd niet langer dan 5 minuten.

Algemene verkeersinformatie voor Oostenrijk

Een uitstekend ontwikkeld netwerk van snelwegen, autosnelwegen en federale wegen verbindt Oostenrijk met alle buurlanden. Alle belangrijke grensovergangen zijn dag en nacht geopend. De verkeersregels en verkeersborden in Oostenrijk komen over het algemeen overeen met die van de andere Europese landen. Een buitenlands rijbewijs geeft recht op het besturen van een motorvoertuig in Oostenrijk gedurende een jaar, rijbewijzen van alle EWR- en EU lidstaten worden in Oostenrijk erkend.

Stadscentrum Linz

Reizigers uit andere landen hebben een internationaal rijbewijs nodig als er geen overeenkomst is met hun thuisland op dit gebied. Anders is een Duitse vertaling van het nationale rijbewijs voldoende (informatie hierover kunt u opvragen bij uw plaatselijke autoclub). Als u niet bekend bent met de snelheidslimieten in Oostenrijk, volg dan de onderstaande instructies, anders volgt u de verkeersborden.

 • Binnensteden: 50 km/u
 • Buiten de stad: 100 km/u
 • Snelweg: 130 km/u

Verplichte vluchtstrook

Gezicht op Linz

Op de Oostenrijkse snelwegen en autosnelwegen is de vluchtstrook sinds 1 januari 2012 verplicht. Dit is een strook tussen de afzonderlijke rijstroken die niet verplicht is en die door de weggebruikers vooraf moet worden aangelegd in geval van files of opstoppingen, en die het mogelijk moet maken dat voertuigen van de hulpdiensten snel vooruitkomen. De rescue lane mag alleen gebruikt worden door de politie, brandweer, ambulance, weg- en pechhulpdienst. Illegaal gebruik van de reddingsbaan is strafbaar!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders