Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Linz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Linz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Linz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Linz bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto

Wil je een echt wintersprookje beleven? Boek dan een huurauto en ontdek Linz en omgeving op eigen gelegenheid. Met een huurauto kunt u comfortabel en onafhankelijk reizen en uw rondreis direct vanaf de luchthaven van Linz beginnen. Geniet van het besneeuwde landschap en de winterse sfeer in Oostenrijk.

Huurauto's op de luchthaven van Linz

Uitzicht op Linz

Huur simpel en gemakkelijk een auto op de luchthaven van Linz (LNZ) voor uw aankomst in Linz. De luchthaven is ook bekend onder de naam Blue Danube Airport Linz. Op onze website kunt u veel verschillende aanbiedingen van onze partners vergelijken en de beste deal voor u vinden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een sportwagen, een gezinswagen of een kleine auto, SUV gezinsauto of kleine auto. We hebben voor elk wat wils, want zoals vaak het geval is, kunnen we de grootste selectie van voertuigen aanbieden op de verhuurlocatie op de luchthaven. Huur uw auto vanuit het comfort van uw eigen huis en haal hem op wanneer u aankomt op de luchthaven van Linz. Uw huurauto staat voor u klaar.

Met de huurauto naar de Pöltingsberg in het voorjaar/herfstMenu-Intocht

Linz centrum

In de lente/herfst is het de moeite waard om een auto te huren en Linz te verkennen om de omgeving te verkennen. De gelijknamige kerk torent hoog boven Linz uit op de Pöstlingsberg. De bedevaartskerk met zijn witte voorgevel in barokstijl wordt beschouwd als het herkenningspunt van de stad. Het heeft een opvallende dubbele toren en is daardoor al van verre zichtbaar. De berg, die op de linkeroever van de Donau ligt, heeft nog meer te bieden: Vanaf het uitkijkplatform op de top kunt u uw blik over de hele stad laten dwalen. De dierentuin van Linz bevindt zich ook op de heuvel. Andere populaire attracties op de Pöstlingberg zijn de Grottenbahn Linz. Dit is een rondreis door een fantastische sprookjeswereld die jong en oud in vervoering brengt. Het beste is om uw huurauto aan de voet van de berg te parkeren en van het uitzicht te genieten terwijl u met de Pöstlingbergbahn de berg op gaat. De Pöstlingsberg is dankzij zijn gevarieerde recreatiemogelijkheden een van de belangrijkste excursiebestemmingen van Linz en is in heel Oostenrijk bekend.

Startpunt Linz Luchthaven

Linz centrum

Begin uw reis met een huurauto op Linz Airport. Dankzij de centrale ligging in Opper-Oostenrijk kunt u met uw huurauto in minder dan 20 minuten in het centrum van Linz zijn. De luchthaven is ook gemakkelijk te bereiken vanuit alle richtingen via de B133, A1 en A7. In Linz zelf is er veel te ontdekken met uw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het Ars Electronica Center, ook bekend als het Museum van de Toekomst. Parkeer uw huurauto handig in de ondergrondse parkeergarage van het Neues Rathaus of op de Hauptplatz Tiefagarage Linz aan de overkant van de Donau en wandel rustig over de brug naar het museum. Je hebt niet meer dan 5 minuten nodig om er te komen.

Algemene verkeersinformatie voor Oostenrijk

Een uitstekend ontwikkeld autowegen-, autosnelwegen- en federaal wegennet verbindt Oostenrijk met alle buurlanden. Alle belangrijke grensovergangen zijn dag en nacht open. De verkeersregels en verkeerstekens in Oostenrijk zijn over het algemeen dezelfde als in andere Europese landen. Een buitenlands rijbewijs geeft de houder het recht om gedurende één jaar een motorvoertuig te besturen in Oostenrijk; rijbewijzen van alle EWR- en EU-lidstaten worden in Oostenrijk erkend.

Centrum Linz

Reizigers uit andere landen hebben een internationaal rijbewijs nodig als er geen overeenkomst met hun thuisland bestaat op dit gebied. Anders volstaat een Duitse vertaling van het nationale rijbewijs (informatie hierover kan worden verkregen bij de plaatselijke automobielclub). Als u niet bekend bent met de snelheidsbeperkingen in Oostenrijk, gebruik dan de onderstaande informatie als leidraad, anders moet u zeker de verkeersborden volgen.

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 100 km/u
  • Snelweg: 130 km/u

Verplichte vluchtstrook

Uitzicht op Linz

Op Oostenrijkse autosnelwegen en autowegen is de vluchtstrook sinds 1 januari 2012 verplicht. Dit is een onbelemmerde strook tussen de afzonderlijke rijstroken, die door de weggebruikers van tevoren moet worden gevormd in geval van files of opstoppingen en die bedoeld is om voertuigen van hulpdiensten snel vooruit te kunnen laten komen. De vluchtstrook mag alleen worden gebruikt door de politie, brandweer, reddingsdiensten en wegen- en pechverhelpingsdiensten. Onwettig gebruik van de vluchtstrook is strafbaar!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat