Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Memmingen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Memmingen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Memmingen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Memmingen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 44 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
6 Dagen van 29.03 - 04.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
6 Dagen van 29.03 - 04.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 67 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart ForTwo
6 Dagen van 29.03 - 04.04.2024
Voorbeeld auto

Wintervakantie in Duitsland? In Beieren kunt u een droomvakantie beleven met uw eigen huurauto. Ontdek het winterlandschap rond Memmingen en beleef een ontspannen en rustgevende vakantie in de natuur. Met een huurauto bent u altijd flexibel onderweg en kunt u ook de nabijgelegen Bodensee-regio of het Alpengebied in Oostenrijk leren kennen.

Huur uw huurauto op de luchthaven van Memmingen

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Haal uw huurauto direct op de luchthaven op

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Met een huurauto vanaf Memmingen Airport (FMM) bent u goed op weg in de regio Zwaben. De stad Memmingen staat bekend als "De poort naar de Allgäu". Uw voorgeselecteerde huurauto staat bij aankomst direct voor u klaar. Wees slim en vergelijk de prijzen van tevoren om nog meer geld te besparen. Dankzij onze transparante prijsvergelijking kunt u gemakkelijk de beste aanbieding kiezen. Kies tussen nuttige extra opties en verschillende modellen.

Informatie over de luchthaven van Memmingen

Vliegtuigen op de transportband

Aankomst op de luchthaven van Memmingen

De luchthaven van Memmingen (FMM, ook Allgäu Airport, Airport Memmingen München-West) is de commerciële luchthaven van de stad Memmingen in Opper-Zwaben. Het is de meest overzichtelijke van de drie commerciële luchthavens in Beieren en de hoogste commerciële luchthaven van Duitsland. Veel internationale bestemmingen vliegen op de luchthaven. Van hieruit kunt u goedkoop naar de mooiste bestemmingen in Europa reizen. Hier kunt u goedkope huurauto's boeken en ontvangen. Kies tussen een aantal autoverhuurbedrijven die direct beschikbaar zijn. Voordat u op reis gaat, kunt u in de winkels op de luchthaven een hapje eten.

Autoverhuur op de luchthaven

Verschillende autoverhuurders op de luchthaven

Verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven

Bij MietwagenCheck kunnen we kiezen uit een groot aantal gerenommeerde partners. Dankzij onze jarenlange ervaring in autoverhuur, zijn wij in staat geweest om de beste voor u te selecteren. De autoverhuurbalies bevinden zich in de aankomsthal van het luchthavengebouw. Via de overzichtelijke luchthaven bent u snel bij uw huurauto. Vooraf uitgekozen, is de sleuteloverdracht in een mum van tijd gebeurd.

U vindt de volgende maatschappijen op de luchthaven:

  • Europcar
  • Sixt
  • Hertz
  • Avis
  • Begroting

Ligging en vervoersverbindingen van de luchthaven

Achensee bij Tirol

Van het vliegveld naar Achensee bij Tirol

Waar ligt de luchthaven van Memmingen? De luchthaven van Memmingen ligt ten noorden van de Allgäu en op ongeveer 80 km van de Oostenrijkse deelstaten Vorarlberg en Tirol en op ongeveer 100 km van Oost-Zwitserland. Ongeveer 11,3 miljoen mensen wonen in de catchment area van de luchthaven, binnen een straal van 2 uur rijden van in totaal 4 landen. De catchment areas van de internationale luchthavens van München en Stuttgart en de regionale luchthaven van Friedrichshafen strekken zich echter ook uit tot Memmingen.

Aankomst met de auto en huurauto

De luchthaven ligt ongeveer drie kilometer ten oosten van Memmingen of twee kilometer van de snelwegsplitsing Memmingen-Ost aan de A 96 en is vanaf daar en vanaf de A 7 bewegwijzerd. Het is ook bereikbaar via de hoofdwegen 300 en 312 via Memmingen.

Taxi en gedeelde transfer

Er zijn verschillende taxibedrijven die een taxidienst aanbieden, maar ook gedeelde transfers voor maximaal 8 personen. Met een huurauto kunt u besparen op taxi's en veel geld besparen.

Bus en trein

Met het openbaar vervoer zijn er verbindingen met het station van Memmingen, op ongeveer drie kilometer afstand, met de stadsbus lijn 2 en het regionale vervoer lijn 810/811. Er zijn regelmatige EuroCity verbindingen met München en Zürich, evenals een Intercity verbinding eenmaal per dag naar het Ruhrgebied en Oberstdorf. Als u een huurauto boekt vanaf de luchthaven, kunt u besparen op het openbaar vervoer.

Lange-afstandsbus

De Allgäu-Airport-Express, een samenwerking tussen de luchthaven en een plaatselijke busmaatschappij, verbindt de luchthaven elk uur met München per snelbus. Er zijn ook verbindingen naar Dornbirn, St. Gallen en Zürich. De busmaatschappij Bus and Fly verbindt de luchthaven met München, Augsburg, Bamberg, Erlangen, Ingolstadt en Nürnberg.

Het is opmerkelijk dat Ryanair, Wizzair en andere lagekostenmaatschappijen om marketingredenen een ruimtelijke nabijheid van de stad München suggereren, door de luchthaven eerst Memmingen/München-West en later Memmingen München Airport te noemen. De afstand van ongeveer 100 km is een van de grootste in Europa tussen een commerciële luchthaven en zijn naamgevende stad. De luchthaven Frankfurt-Hahn is vergelijkbaar; hemelsbreed ligt zij ook op ongeveer 100 km van de bijbehorende metropool (Frankfurt am Main), hoewel de gebruikelijke route erheen met 110-125 km iets langer is.

Het luchthavengebouw van de luchthaven Memmingen

Het overzichtelijke luchthavengebouw van de luchthaven van Memmingen

Overzichtelijk luchthavengebouw

De luchthaven van Memmingen beschikt over een passagiersterminal met 10 incheckbalies en 7 gates voor Schengenvluchten (1-3) op de begane grond en niet-Schengenvluchten (4-7) op de bovenverdieping. Het gebouw heeft jetways, dus er wordt gebruik gemaakt van bus boarding om aan boord van het vliegtuig te gaan. Er is ook een belastingvrije winkel, evenals enkele restaurants en autoverhuurbedrijven op de luchthaven. De terminal heeft een capaciteit van twee miljoen passagiers per jaar.

Gastronomie op de luchthaven van Memmingen

Verkort uw wachttijd op Memmingen Airport met ons uitgebreide gastronomische aanbod. In de verschillende bars, restaurants en biertuinen kunt u tijdens het wachten op uw vlucht ontspannen en genieten van een koud biertje of een met liefde bereide koffie. Natuurlijk worden onze hongerige gasten ook niet overgeslagen. Passagiers wordt aangeraden na de veiligheids- en paspoortcontrole gebruik te maken van de cateringfaciliteiten om lange wachttijden te vermijden.

Coffee Fellows - In de openbare ruimte en in de veiligheidszone 1e verdieping (na de paspoortcontrole)
Bij Coffee Fellows worden voor elke klant warme koffiespecialiteiten vers gezet in de portafiltermachine en met de hand verfijnd. In de zomer zijn de frappiato's met koude mix en de zelfgemaakte ijsthee en limonades bijzonder populair. Als u geen zin hebt in zoete lekkernijen zoals Amerikaanse cheesecakes, muffins of donuts, vindt u in de bagels een hartig alternatief. Elke bagel wordt vers geassembleerd en geroosterd volgens de individuele wensen van de klant.

RAGAZZI - In de openbare en veiligheidszones EG
U kunt de Italiaanse levensstijl ervaren in RAGAZZI nog voor uw vlucht vertrekt, en zonder lang te hoeven wachten. Onze RAGAZZI koken met de liefde en passie voor lekker eten die typisch is voor de Italiaanse keuken. Wij bereiden uw favoriete pasta of pizza vers op uw bestelling. RAGAZZI legt bijzondere nadruk op het gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit.

Bezoekers Biertuin - Direct naast onze terminal is onze biertuin bij mooi weer dagelijks voor u geopend. Of het nu voor het opstijgen of na het landen is, de zonnige biertuin nodigt passagiers en bezoekers van de luchthaven Allgäu uit om het opstijgen en landen van vliegtuigen van dichtbij mee te maken. Typische biertuingerechten en koud bier van de tap zijn verkrijgbaar. We kijken uit naar uw bezoek.

Winkelen op de luchthaven van Memmingen

Als u de wachttijd wilt doorbrengen met winkelen, vindt u onze Travel Value Shop direct achter de veiligheidscontrole in het vertrekgebied. Het aanbod varieert van een grote keuze aan parfums en cosmetica, tabaksproducten, gedistilleerde dranken en accessoires tot leuke Allgäu-souvenirs en vliegtuigmodellen. Passagiers die de EU verlaten, kunnen in de winkel onbelaste tabaksproducten kopen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat