Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Narita

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Narita
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Narita

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Narita bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Mazda 2 Demio 1.3
13 Dagen van 05.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Mazda Demio
13 Dagen van 05.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Mazda 2 Demio 1.3
13 Dagen van 05.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto

Begin een mooie reis door Japan met een huurauto op de luchthaven van Tokyo-Narita.

Tokio-toren

Tokio, de extreme stad van Japan ontneemt je de adem alleen al door er naar te kijken. Het is het perfecte voorbeeld van een hoogontwikkelde grote stad met veel mensen, auto's en enorme wolkenkrabbers. Waar je ook kijkt, er is altijd wel iets te doen en te beleven. Van technologie tot architectuur tot natuur, Tokyo biedt echt alles. Als u zelf wilt beslissen wat en wanneer u de bezienswaardigheden wilt zien, of als u niet alleen Tokio maar ook de omgeving wilt verkennen, is het de moeite waard om een huurauto voor u te boeken. Dit maakt uw ontdekkingstocht veel gemakkelijker en maakt u onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Tokyo-NaritaMenu-Entry Airport

Vliegtuig op de luchthaven van Tokyo-Narita

Vliegtuig op de luchthaven van Tokyo-Narita

De Tokyo-Narita Airport is een internationale luchthaven, het grootstedelijk gebied van Tokio in Japan. Het ligt ongeveer 60 kilometer ten oosten van het centrum van Tokio in Narita, Chiba. De luchthaven wordt een 1ste klasse luchthaven genoemd, wat betekent dat het een internationale hub is. Met ongeveer 36 miljoen passagiers per jaar is het de tweede grootste luchthaven van Japan en staat het op de 45ste plaats in de wereld, terwijl de steden in Europa met de meeste vluchten vanaf Tokyo-Narita Airport Helsinki, Parijs, Amsterdam, Rome en Zürich zijn. Boek een huurauto van thuis uit voor Tokyo-Narita airport en start uw reis direct na aankomst met het vliegtuig. Zo kunt u flexibel van de luchthaven naar uw accommodatie en ook naar alle andere bestemmingen.

Bestemmingen/plaatsen van de luchthaven Afstand Duur met de huurauto
Chiba ongeveer 40 kilometer ca. 35 minuten
Tsuchiura ongeveer 50 kilometer ca. 50 minuten
Chōshi ongeveer 50 kilometer ongeveer 1 uur & 10 minuten
Tokio ongeveer 66 kilometer ongeveer 50 minuten
Isumi ongeveer 75 kilometer ongeveer 1 uur & 25 minuten
Saitama ca. 88 kilometer ongeveer 1 uur & 10 minuten

Rijden in JapanMenu-Entry

Auto op straat in Tokio

Japan is een van de landen waar het links verkeer overheerst. U zult waarschijnlijk een paar kilometer nodig hebben om er aan te wennen, dus wees gefocust en alert als u voor het eerst achter het stuur kruipt. De eenvoudigste manier is om een automatische auto te kiezen, dan hoef je je niet te concentreren op het schakelen met je linkerhand. In Japan wordt geen nationaal rijbewijs erkend, dus u moet eerst een internationaal rijbewijs halen. U kunt dit aanvragen bij het verkeerskantoor bij u in de buurt voor ongeveer 15€ en een geldige pasfoto. Normaal gesproken moet u dan direct het internationale rijbewijs krijgen. Het Japanse volk is zeer streng en volgt graag de regels. Daarom moet je voorzichtig zijn met de snelheidslimieten, niet alleen omdat je jezelf en anderen in gevaar kunt brengen, maar ook omdat de boetes vrij hoog zijn. Let altijd goed op de borden. Anders tot de volgende snelheidslimieten:

  • Binnen de bebouwde kom: 50 km/u
  • Op landwegen: 60 km/u
  • Op snelwegen: 80-100 km/u

Boek een huurauto van thuisMenu-Entry

Tempel in Narita

Het online boeken van een huurauto vanuit huis is de makkelijkste en handigste manier. Met behulp van MietwagenCheck hoeft u dit niet lang te doen, want wij helpen u gemakkelijk prijzen te vergelijken, wat het een stuk sneller maakt. U heeft echter wel wat informatie nodig over de reis op voorhand. Eerst moet je weten waar de reis begint (waarschijnlijk op de luchthaven van Tokyo-Narita) en waar de reis eindigt. U moet ook weten hoe laat u de huurauto nodig heeft. Aan het begin van de reis of alleen in het midden? Zodra u deze informatie hebt, kunt u beginnen met het zoeken naar een huurauto en krijgt u enkele resultaten. Geef vervolgens aan met hoeveel mensen u reist en of u een extra chauffeur toevoegt of niet. Nu hoef je alleen nog maar de ontbrekende filters in te stellen. Beslis over een van de voertuigcategorieën, om het u gemakkelijker te maken, moet u een auto nemen die vergelijkbaar is met de auto die u elke dag rijdt. Tot slot kunt u zelf beslissen over de verzekering en de inclusieve diensten of u kunt kiezen voor een van onze drie servicepakketten.

Wat is de eenrichtingshuur?

Heb ik een creditcard nodig om een huurauto te boeken?

U heeft tegenwoordig bijna altijd een creditcard nodig, vooral voor boekingen, die ook voor autoverhuur zijn bedoeld. De creditcard is gewoon een eenvoudige en diefstalbestendige optie om geld mee te nemen zonder dat het gemakkelijk te stelen is. De creditcard dient voornamelijk als borg, die wordt afgetrokken of geblokkeerd als u de auto boekt of als u deze huurt. Het bedrag van de waarborgsom is vrij hoog, aangezien het bedoeld is om eventuele schade en niet-naleving van het contract te dekken. Met dit bedrag beschermt de verhuurder zichzelf en beschermt u zichzelf met een verzekering. Wanneer u de auto na gebruik terugbrengt, wordt de borg teruggestort. De borg is dus slechts een soort onderpand, dus laat u niet afschrikken door het bedrag.

Panorama van Tokio

Gratis annuleren van de huurautoMenu-Entry

Als u besluit om na de reservering geen auto te huren, of als u niet zeker weet of een huurauto geschikt is voor uw vakantie, vergeet dan niet dat u de huurauto tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode gratis kunt annuleren. Bovendien, hoe eerder je boekt, hoe eerder je een vroegboekkorting krijgt, zodat je in principe geen verlies maakt. Om te annuleren hoeft u alleen maar telefonisch contact met ons op te nemen en ons vanaf 72 uur voor de huur een extra e-mail te sturen. Opmerking: Sommige verhuurders bieden een gratis annulering aan tot 48 uur voor de verhuur.

Driveboo Tip:

Serviceteam:

Telefoonnummer: 071541666

e-mail: buchung@mietwagencheck.de

Bezienswaardigheden in Narita en TokyoMenu-Entry

Japan is een land met verschillende facetten. Men associeert tradities, anime, manga's, sushi en kersenbloesembomen met Japan en dit alles is daar te beleven. Hieronder staan de bezienswaardigheden in Narita en Tokio vermeld:

Tempel in Narita in de herfst
  • Sakuranoyama Park
  • Naritasan Shinshoji Tempel
  • Sensō-ji Tempel
  • Edo-Tokyo Museum
  • Tokio-baai
  • Kasairinkai-park
  • Shibamata Taishakuten Tempel

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat