Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Neurenberg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 29 beoordelingen voor de Luchthaven Neurenberg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Neurenberg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Neurenberg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 14.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
4 Dagen van 14.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 14.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto

Als u Neurenberg in de winter bezoekt met uw eigen huurauto, zult u zich zeker niet vervelen. Met een huurauto bent u in een mum van tijd van Neurenberg Luchthaven naar uw gewenste bestemmingen. Maak bijvoorbeeld een alpacawandeling of ga met de huurauto naar het wildpark. Wees te allen tijde mobiel en verheug u op uw wintervakantie in Neurenberg.

Autoverhuur op de luchthaven van Neurenberg

Vakanties in 2021 zijn bijzonder populair in Duitsland. Geniet van uw vakantie met een huurauto op Neurenberg Luchthaven. Op ons onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u gemakkelijk alle aanbiedingen van autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Neurenberg vergelijken. Kies de beste aanbiedingen van goedkope huurauto's. Wees vrij in je beslissingen. Op MietwagenCheck kunt u kiezen, vele locaties voor afhalen in Neurenberg. Er zijn verschillende mogelijkheden in het centrum van Neurenberg. Als u gebruik maakt van een van de vele vluchten van Ryanair en andere luchtvaartmaatschappijen naar de luchthaven van Neurenberg, kunt u uw auto ook direct na de landing op de luchthaven van Neurenberg ophalen. Voor meer informatie over autoverhuur in Neurenberg en op de luchthaven, kunt u contact opnemen met ons service team.

Autoverhuur in Neurenberg Luchthaven: Goedkope huur dankzij prijsvergelijking

Neurenberg van boven gezien

Neurenberg van boven gezien

De Beierse stad Neurenberg trekt elk jaar veel toeristen. De stad staat bol van historische bezienswaardigheden, aantrekkelijke evenementen en mooie recreatiegebieden. Boek een hotel en een huurauto om de diversiteit van de stad individueel, goedkoop en comfortabel te leren kennen. De bezienswaardigheid van Neurenberg is de middeleeuwse Kaiserburg, die hoog boven de stad op een heuvel uittorent. De historische stadsmuur, de kerk van St. Sebaldus en talrijke andere gebouwen uit verschillende tijdperken behoren ook tot de toeristische trekpleisters van de stad. Een hoogtepunt is elk jaar de kerstmarkt. De traditionele kerstmarkt vindt plaats op het grote marktplein tijdens de advent. Wie rust en stilte zoekt, kan daarentegen een uitstapje maken naar het Reichswald.

Alles wat u moet weten over de Albrecht Dürer luchthaven Neurenberg (NUE)

Vliegtuigen op de luchthaven

De luchthaven van Neurenberg binnen handbereik

De luchthaven in Neurenberg heet Albrecht Dürer Airport en wordt aangeduid met de code IATA NUE . Het is de tweede grootste luchthaven in Beieren en de tiende grootste in Duitsland. De luchthaven, die in 1955 werd geopend, staat in verbinding met talrijke nationale en internationale bestemmingen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Lufthansa, Eurowings en KLM bieden vluchten aan vanuit Neurenberg. Elk jaar stijgen en landen er ongeveer 3,5 miljoen passagiers in de twee terminals van de luchthaven van Neurenberg. Per jaar vinden er bijna 60.000 vliegbewegingen plaats van Ryanair, KLM en Co. U huurt uw auto aan de balie nadat uw vlucht is geland. Bovendien kan het personeel ter plaatse u meer informatie geven en al uw vragen beantwoorden. U kunt de luchthaven gemakkelijk bereiken met de trein, de bus of de auto. Als u voor of na een vlucht in de buurt van de luchthaven wilt overnachten, vindt u het Mövenpick Hotel Nürnberg-Airport direct tegenover de terminal.

Autoverhuur op Neurenberg Luchthaven

Acht autoverhuurbedrijven zijn momenteel vertegenwoordigd op de luchthaven van Neurenberg: Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt. Bovendien hebben Alamo, Enterprise en National een gezamenlijke autoverhuurbalie. Hier kunt u goedkoop een auto huren nadat uw vlucht is geland. De autoverhuurbalies bevinden zich direct in het terminalgebouw. Zodra u door het douanegebied bent, slaat u iets naar rechts af. De balie voor autoverhuur bevindt zich aan de tegenoverliggende muur, net rechts van de uitgang. Als u uw auto via Mietwagen-Check.de heeft geboekt en van onze geweldige aanbiedingen heeft geprofiteerd, hoeft u hier alleen maar uw documenten te laten zien. Een personeelslid overhandigt u dan de sleutel en de papieren voor uw huurauto. Indien nodig kunt u hier meer informatie vragen over het huren van een auto. Tot slot zal de medewerker u de weg uitleggen naar het ophaalstation waar u uw huurauto zult vinden.

Huurauto op de luchthaven van Neurenberg: Het ophaalstation

Uw huurauto staat al op u te wachten. Elke aanbieder maakt gebruik van zijn eigen ophaalstation, dat zich op een van de ongeveer 9.000 parkeerterreinen van de luchthaven bevindt. De luchthaven NUE omvat verschillende parkeerterreinen en parkeergarages, die zich direct voor het terminalgebouw bevinden. Hier bevindt zich ook het hotel. Aangezien alles dicht bij elkaar ligt, kunt u uw individuele opstapplaats gemakkelijk te voet bereiken in slechts een paar minuten.

Welke excursiebestemmingen zijn er met de huurauto vanaf de luchthaven van Neurenberg?

Bestemming Afstand van de luchthaven van Neurenberg Duur
Albrecht Dürer Huis 7,7 km 21 min
Tennenlohe Wildlife Centre 13,2 km 16 min.
Duivelsgrot Pottenstein 50 km 54 min
Kasteel Rabenstein 56,3 km 1 uur en 5 min.
Hoog touwenparcours Veilbronn 60,4 km 1 uur

Tank uw huurauto in Neurenberg Luchthaven tegen een lage prijs

Benzinestation bij de luchthaven

Benzinestation bij de luchthaven

Sommige huurauto's worden teruggebracht met een volle tank, andere met een lege. In onze prijsvergelijking vindt u verschillende aanbiedingen voor de tankregeling voor huurauto's. Details voor uw huurauto vindt u in uw huurcontract. Als u besluit de auto met een volle tank in te leveren, kunt u tanken bij een benzinestation in de buurt van de luchthaven. U vindt er bijvoorbeeld een in de Erlanger Straße en een in de Marienbergstraße. Beide benzinestations liggen op ongeveer twee kilometer van de luchthaven. Hier kunt u uw auto tanken tegen een redelijke prijs.

Huurauto, bus, trein: vervoersverbindingen naar Neurenberg

De luchthaven van Neurenberg is centraal gelegen en goed aangesloten op het verkeersnet. Zeven kilometer scheiden het van het stadscentrum. Nadat uw vlucht geland is, kunt u snel en goedkoop naar uw bestemming reizen. Met een huurauto kunt u zich bijzonder flexibel verplaatsen, aangezien de luchthaven is aangesloten op hoofdwegen. Na de pick-up duurt het ongeveer 15 minuten om bij uw hotel in het centrum van Neurenberg te komen. U kunt ook het openbaar vervoer gebruiken om naar uw hotel in Neurenberg te komen. Hoe kom ik met het openbaar vervoer van het vliegveld naar Neurenberg? De metro U2 brengt u in twaalf minuten naar het centraal station. Verschillende bussen vertrekken ook voor de terminal en brengen u in verschillende richtingen.

Goedkope huurauto's op Neurenberg Luchthaven: Ga op een sightseeing tour

Nadat uw vlucht is geland en u uw huurauto hebt opgehaald, kunt u uw verblijf individueel plannen. De stad in Midden-Franken heeft voor haar bezoekers vele bezienswaardigheden, parken en vrijetijdsactiviteiten in petto. Huur gewoon een auto en verken de omgeving op eigen gelegenheid. Op Mietwagen-Check.de vindt u vele aanbiedingen voor huurauto's in Neurenberg met uitstekende voorwaarden. Als u nog vragen hebt, kunt u ter plaatse informatie krijgen bij het autoverhuurbedrijf.

Bezoek het kasteel van Neurenberg

Gezicht op het kasteel van Neurenberg

Het kasteel van Neurenberg bereikte snel

Het kasteel van Neurenberg, het herkenningspunt van de stad, kan goedkoop en gemakkelijk met uw huurauto worden bereikt. Het grote complex bestaat uit een dubbel kasteel: de Kaiserburg en de Burggrafenburg. Het ligt op een zandstenen heuvel en is daarom al van verre te zien. Van hieruit hebt u een prachtig uitzicht over Neurenberg en de omgeving. Als u een auto huurt, kunt u tot aan de poorten van het kasteel rijden. Parkeer uw auto en verken het middeleeuwse gebouw te voet. Het heeft vele torens, twee waterputten en bastions. De dikke muren verbergen onder andere de keizerlijke kapel. Het gebied wordt ook vaak gebruikt voor middeleeuwse markten en kasteelfeesten.

Bezoek de grote markt met een huurauto

Neurenbergse Chriskindlesmarkt

Neurenbergs beroemde Chriskindles Markt

Het grote marktplein ligt in het midden van de oude stad. Het centrale plein is vooral bekend om de Christkindlesmarkt, die hier elk jaar in de aanloop naar Kerstmis plaatsvindt. Hier vindt u onder andere traditioneel handwerk en typische kerstbonbons. Meer dan twee miljoen mensen uit de hele wereld bezoeken elk jaar de kerstmarkt. Tijdens de overige maanden wordt de grote markt regelmatig gebruikt voor weekmarkten en diverse festivals. Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen bij de interessante gebouwen die het grote plein omlijsten. Zo vindt u er de Frauenkirche (Onze-Lieve-Vrouwekerk), die opvalt door haar gotische voorgevel. Een bezoekersmagneet is de zogenaamde Männleinlaufen. Een kunstklok is geïntegreerd in de westgevel. Als het 12 uur 's middags is, beginnen de bijbehorende electorale cijfers te bewegen. Aan de rand van de grote markt staat de Schöne Brunnen (mooie fontein), die elke bezoeker van Neurenberg zou moeten zien.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

29 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Neurenberg

Beoordeling van Roland F.

“De medewerker van Europcar was erg vriendelijk, legde me alle details van het voertuig uit.”

Beoordeling van Noah F.

“Heel vriendelijk, de papieren lagen meteen klaar, we kregen een super beschrijving voor de weg naar de parkeerplaats.”

Beoordeling van Lilly K.

“Zeer aardig personeel bij de afhaalbalie, deskundige en snelle afhandeling. Alles is in orde. Ik kom graag terug.”

Beoordeling van Diana S.

“Ik was zeer tevreden over de afhandeling, het personeel was erg aardig, snel en bekwaam.”

Beoordeling van Selin U.

“Zeer vriendelijk en beleefd personeel ter plaatse!”

Beoordeling van Kathrine D.

“Vriendelijk personeel, goede service.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat