Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Ngurah Rai

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Ngurah Rai
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Ngurah Rai

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Ngurah Rai bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Mazda 2
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

Indonesië is een van de meest populaire bestemmingen onder toeristen. Op de luchthaven Denpasar in Bali vindt u hoogwaardige en goedkope huurauto's waarmee u comfortabel en flexibel op weg kunt. Ontsnap aan de winter op het Europese vasteland en verken het eiland Bali bij zomerse temperaturen met uw eigen huurauto.

Autoverhuur op Denpasar Luchthaven

Vliegtuigen naderen Denpasar

Denpasar ligt in het zuiden van het Indonesische eiland Bali, de stad is ook de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bali. Denpasar is het perfecte vertrekpunt voor een autohuur op Bali. De chaotische en snel groeiende stad is het centrum van het eiland en biedt een breed scala aan huurauto's voor een geweldige roadtrip over het eiland. Denpasar is ook de thuisbasis van Ngurah Rai International Airport, de luchthaven van Denpasar. U kunt vooraf via MietwagenCheck het juiste voertuig selecteren en deze direct op de luchthaven van Denpasar ophalen.

Denpasar Luchthaven in een oogopslag

Denpasar International Airport Ngurah Rai (DPS) ligt ongeveer 12 kilometer en 30 minuten ten zuiden van het stadscentrum op de landengte naar Nusa Dua bij Tuban in Badung. Het is de op één na drukste luchthaven van Indonesië en kent al vele jaren een sterke stijging van het aantal passagiers.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Denpasar Luchthaven?

Op Denpasar Airport heeft u de keuze uit een paar binnenlandse en internationale autoverhuurbedrijven. Controleer van tevoren of u uw huurauto daadwerkelijk op de luchthaven kunt ophalen en inleveren. In de regel zijn de kleine, plaatselijke autoverhuurbedrijven goedkoper dan internationale agentschappen, maar het is de moeite waard om hun referenties en contractvoorwaarden te bekijken. Vergelijk de aanbiedingen van de verschillende autoverhuurbedrijven met de Autoverhuur Check en kies op voorhand uw gewenste huurauto:

  • TRAC Astra Rent a Car
  • Indo Trans Astri
  • Bali Autoverhuur
  • Maxi Autoverhuur
  • Dewata Autoverhuur
  • Avis
  • Argus Autoverhuur

Welke aanbieder of welk model u ook kiest, verdiep u in de verzekeringsvoorwaarden en kies zo mogelijk een volledig omniumverzekering met een hoog verzekerd bedrag en zonder eigen risico. Maak ook duidelijk wat u moet doen in geval van een schadegeval en vraag het autoverhuurbedrijf om advies over het rijden op Bali - de plaatselijke bevolking weet het best hoe ze ter plaatse moet handelen.

Waar kan ik tanken op Denpasar Airport?

Benzinestation

Vaak moeten reizigers hun huurauto met een tank benzine inleveren en daarom naar benzinestations in de buurt van de luchthaven gaan. In de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Denpasar bevindt zich het benzinestation SPBU Bandara aan Jl. Airport Ngurah Rai nr. 800. Als u vanuit het zuiden komt, kunt u ook tanken bij Pertamina aan de kustweg Jl. Pantai Kedonganan. Zorg ervoor dat u bij het inleveren van het voertuig voldoende tijd hebt om te tanken, zodat u de huurauto op tijd kunt inleveren.

Hoe is het rijden en het verkeer op Bali?

Voor het huren van een auto in Denpasar is een internationaal rijbewijs vereist. Denk er ook aan dat Bali links verkeer kent. Als u een auto huurt, kunt u dus eerst op een rustigere plek wennen aan het rijden aan de linkerkant van de weg. Over het algemeen is het op het platteland vrij gemakkelijk om zich te verplaatsen, maar in de stad kan het door de chaotische toestand van de wegen en de slechte bewegwijzering een uitdaging zijn. De sleutel hier is om kalm en geduldig te blijven. De claxon op uw huurauto zal op Bali zeker van pas komen.

Driveboo Tip:

Het is raadzaam uw huurauto aan de rand van de stad te parkeren of in uw hotel op te slaan en de bestemmingen in de buurt op eigen gelegenheid te verkennen. Voor uitstapjes buiten de stad daarentegen is de huurauto perfect en het beste alternatief!

Op weg met een huurauto vanaf de luchthaven in Denpasar

Denpasar verkennen met een huurauto is een echte belevenis. Denpasar is een snel groeiende en chaotische metropool, maar het heeft ook zijn mooie kanten. In Denpasar vinden bezoekers een opwindend aanbod van restaurants, cafés en bars die zich richten op buitenlandse reizigers en betaalbare en goede regionale en internationale gerechten bieden. De talrijke, kleurrijke en bruisende markten van de stad zijn een echte belevenis. De grootste markt is Pasar Badung, vlak ernaast ligt Pasar Kumbasarai, waar u goedkope Balinese gerechten kunt proeven. Het Puputanplein is ook een bezoek waard.

Als u meer wilt leren over de Balinese cultuur en traditie, moet u het museum Negeri Propinsi bezoeken. Hier worden o.a. traditionele maskers, instrumenten en klederdrachten tentoongesteld. Daarna kan men naar de Pura Jagatnatha Tempel en het Catur Mukha standbeeld ter ere van de vrijheidsstrijders van 1906 of de Pura Maospahit Tempel.

Autoverhuur Denpasar: Activiteiten rondom Denpasar

Tirta Ganga

Bali is een droombestemming en moeilijk te overtreffen als het gaat om recreatiemogelijkheden. Als u een auto huurt in Denpasar, bent u flexibel en kunt u het eiland op uw gemak verkennen. Brede stranden, exotische landschappen en de typische rijstterrassen - Bali is zeer schilderachtig en maakt elk jaar indruk op miljoenen reizigers. Het gebied rond Denpasar is ideaal om te duiken en te snorkelen. De aantrekkelijke omgeving biedt talloze excursiemogelijkheden, die gemakkelijk met een huurauto kunnen worden bereikt. Zo kunt u zelfs de meest afgelegen hoeken bereiken!

We hebben een aantal van de meest populaire bestemmingen van Denpasar op een rijtje gezet:

Bestemming Afstand van Denpasar Reistijd van Denpasar
Tanah Lot 20 kilometer 35 minuten
Tirta Gangga 70 kilometer 1 uur en 35 minuten
Ulun Danu Beratan Tempel 52 kilometer 1 uur en 15 minuten
Besakih Tempel 53 kilometer 1 uur en 20 minuten

Rondreis op Bali - per huurauto

Bali Tempel

Bali biedt reizigers een fascinerende mengeling van cultuur, traditie en gevarieerde landschappen met exotische vegetatie. Met een huurauto kunt u vanuit Denpasar door de verschillende regio's toeren. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende tempelcomplex Pura Besakih, dat bestaat uit 23 afzonderlijke tempels die dateren uit de 10e eeuw.

Met een huurauto bent u ook snel op een van de vele droomstranden, zoals Dreamland Beach op het schiereiland Buket ten zuiden van Denpasar of Tanjung Beach in het uiterste zuiden van Bali. Veel Bali-reizigers worden ook aangetrokken door de wereldberoemde rijstterrassen bij Ubud. De streek ongeveer 30 km ten noorden van Denpasar is een van de culturele centra van het eiland.

Wilt u de Europese winter ontvluchten en bent u nog op zoek naar een geschikte vakantiebestemming? Op Bali kunt u zelfs tijdens de Europese wintermaanden een fantastische vakantie hebben. Het klimaat is het hele jaar door zeer aangenaam en nodigt ook uit tot een strandvakantie in de maanden november, december of januari. Met een huurauto kunt u heel flexibel de verschillende baaien en stranden van Bali verkennen en uw eigen route uitstippelen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat