Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Paros

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Paros
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Paros

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Paros bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 50 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Citroen C1 o simile
7 Dagen van 18.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
7 Dagen van 18.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 58 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
7 Dagen van 18.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto

In de winter kunt u het laagseizoen op Paros meemaken en de Egeïsche Zee op uw gemak verkennen. Met een huurauto reist u onafhankelijk en flexibel en kunt u uw reisroute individueel bepalen. Vind het juiste aanbod bij onze lokale partners en kijk uit naar een ontspannen wintervakantie.

Haal uw huurauto op bij de luchthaven van Paros (PAS)

Naousa op Paros

Als u uw volgende vakantie op Paros wilt doorbrengen, kunt u het beste van tevoren een huurauto reserveren. Het eiland Paros maakt deel uit van de archipel in de zuidelijke Egeïsche Zee en is ideaal voor een vakantie met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Paros (PAS). Rij soepel door de natuur en ontdek de weelderige groene landschappen van Paros. Het kristalheldere water en de zandstranden van de Middellandse Zee wachten op u. Verheug u op heerlijke Griekse specialiteiten terwijl u met uw huurauto het eiland in de Egeïsche Zee verkent. Als u uw huurauto van thuis uit reserveert, kunt u deze direct na aankomst op de luchthaven van Paros ophalen.

Vakantie Paros: voordelen in het voor- en najaar

Als u in de lente- en herfstmaanden naar Paros reist, kunt u profiteren van een hele reeks voordelen. We onthullen de top 4:

  • Omdat er in het voor- en najaar niet zo veel toeristen naar Paros komen, heb je de stranden en bezienswaardigheden bijna voor jezelf.
  • De prijzen voor accommodatie en huurauto's zijn aanzienlijk goedkoper in het laagseizoen op Paros.
  • Paros wacht op u met milde temperaturen in de herfst en de lente. Kijk uit naar zonneschijn, maar niet te hete temperaturen. Op deze manier kunt u vele excursies maken op het eiland.
  • In het voor- en najaar heeft u niet alleen een ruimere keuze uit verschillende huurauto's, maar is het ook niet zo druk in de cafés en taverna's, zodat u altijd uw droomlocatie kunt kiezen.

Waar haal ik mijn huurauto op Paros Luchthaven?

Vraag je je af waar je je huurauto ophaalt op Paros Luchthaven? Wij zullen u graag helpen. De meeste vakantiegangers bereiken het eiland per vliegtuig. Daarom is het de moeite waard om uw huurauto direct op de luchthaven op te halen. Op die manier hoef je geen taxi te nemen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kijk gewoon naar de autoverhuur borden op Paros airport nadat u uw bagage hebt opgehaald. U kunt dan uw documenten bij de autoverhuurbalie laten zien en zonder omwegen aan uw welverdiende vakantie op Paros beginnen.

Driveboo Tip:

Het aanbod van huurauto's op luchthavens is vaak groter en daardoor ook goedkoper. Daarom raden wij u aan om zowel de aanbiedingen op de luchthaven als die in het stadscentrum te vergelijken alvorens te boeken.

Het juiste type voertuig vinden voor uw rondreis

Wanneer u uw huurauto via ons portaal MietwagenCheck boekt, hebt u de keuze uit talrijke voertuigklassen. Afhankelijk van of u Paros bezoekt met het hele gezin, met vrienden of met uw partner, is een ander model de moeite waard.

U kunt kiezen uit de volgende voertuigtypes:

SUV
SUV

SUV

Wilt u off-road gaan met uw huurauto? Dan is het het beste om een SUV. Deze zijn robuust en toch comfortabel. Bovendien biedt een SUV voldoende ruimte voor het hele gezin en de bagage. Dus als u tijdens uw vakantie op Paros over meer afgelegen wegen wilt rijden en u zich daarbij veilig wilt voelen, dan kunt u zeker vertrouwen op de SUV .

Van
Minivan

Van

De minibus zal een ideale metgezel zijn op een rondreis op Paros. Kijk uit naar een voertuig met een hoger plafond en zoek naar comfort, want dat is precies wat u krijgt met een bestelwagen. Afhankelijk van het geval is er ruimte voor maximaal 9 personen in een minivan. Zo kunt u comfortabel reizen wanneer u met uw vrienden of uitgebreide familie reist. Kenmerkend voor de bestelwagen zijn de schuifdeuren achteraan die het in- en uitstappen en het inladen vergemakkelijken.

Convertible
Convertible

Convertible

De cabriolet is waarschijnlijk een van de populairste autotypes ter wereld. Waarom huurt u dan niet een chique cabriolet en cruist u langs de kusten van Paro? Het chique model maakt niet alleen visueel indruk, maar maakt van autorijden ook een echte belevenis. Stelt u zich voor dat u met het dak open langs de kust van Paros scheurt, de wind in uw haren en de zon op uw huid voelt. Met een cabriolet staat niets een avontuurlijke vakantie op Paros in de weg.

Ontdek de mooiste stranden van Paros met een huurauto

Wat zou een reis naar Paros zijn zonder een bezoek aan de mooiste stranden van het eiland? Met uw eigen huurauto bent u flexibel wat tijd en plaats betreft en kunt u vrijelijk alle plaatsen op het eiland verkennen die u maar wilt. Houdt u vooral van een baai? Breng er dan de rest van de dag door zonder u zorgen te maken en rijd ontspannen met uw huurauto terug naar uw vertrekpunt. Hier zijn een paar inspiraties waar u de mooiste stranden op Paros kunt vinden.

  • Kolymbithres
  • Monastiri
  • Chrissi Akti
  • Santa Maria
  • Molos
  • Piperi
Strand Kolymbithres

Kolymbithres

Santa Maria strand

Santa Maria

Klimaatgrafiek Paros

U kunt het eiland Paros het hele jaar door bezoeken, aangezien het klimaat mild is. U kunt zich verheugen op vele uren zonneschijn en weinig regendagen. Dat is hoe het kan worden verdragen. Wij geven u een overzicht van de temperaturen op Paros:

Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Max. Temperatuur in °C 17 17 18 19 23 26 29 29 28 25 22 19
Min. temperatuur in °C 10 10 12 15 18 23 26 27 24 19 16 13
Uitzicht op Naoussa

Uitzicht op Naoussa

Steeg in Paros stad

Steeg in Paros stad

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat