Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Portela

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 602 beoordelingen voor de Luchthaven Portela
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Portela

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Portela bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 4 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 04.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 4 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
6 Dagen van 04.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 7 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 04.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto

Haal een huurauto op bij Lissabon Humberto Delgado Airport en verken de hoofdstad van Portugal op eigen gelegenheid in het voorjaar . Op de luchthaven van Lissabon heeft u een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven, zodat u gegarandeerd de juiste huurauto vindt voor uw voorjaarsvakantie in Lissabon. Verheug u op spannende bezienswaardigheden en ontspannende dagen in Lissabon, die u dankzij een huurauto flexibel kunt indelen.

autoverhuur op Lissabon Luchthaven (LIS)

Hoofdstad, metropool, centrum van cultuur en moderniteit - Lissabon trekt elk jaar miljoenen vakantiegangers en is ideaal voor een reis met een huurauto. Het aangename klimaat en de consistente weersomstandigheden maken van deze stad een bestemming die het hele jaar door in de belangstelling staat. Niets staat buitenactiviteiten in de weg. Voor de meeste reizigers begint de reis op de luchthaven van Lissabon en een huurauto is meestal onmisbaar voor een vakantie in Lissabon. Op MietwagenCheck kunt u snel en eenvoudig mogelijke autoverhuur bedrijven vergelijken op Lissabon Luchthaven. Op deze manier kunt u de juiste huurauto voor u vinden tegen een gunstige prijs. Door een auto te huren op de luchthaven, bent u onafhankelijk vanaf de eerste dag.

Lissabon vanuit het vliegtuig

Lissabon vanuit het vliegtuig

Tram in Lissabon

Tram in Lissabon

Lissabon in het voorjaar: flexibel reizen met een huurauto

Haal een huurauto op bij de luchthaven van Lissabon en vertrek op uw voorjaarsvakantie naar Lissabon. De lente biedt zoveel mogelijkheden om Lissabon en het omliggende platteland te verkennen. Geniet van de lenteachtige temperaturen en vlieg met een huurauto langs de kust van Portugal. Maart, april en mei zijn geweldige maanden voor een road trip. In deze tijd van het jaar is het nog relatief rustig in Lissabon en omgeving, zodat u volop van de lente kunt genieten.

Feiten over Lissabon Luchthaven

Kaart Lissabon met vliegtuig

Lissabon Luchthaven Feiten

De luchthaven van Lissabon (Humberto Delgado) ligt binnen de stadsgrenzen en op slechts 6 km van het stadscentrum. De luchthaven zelf biedt een breed scala van diensten aan haar gasten. Van autoverhuur met voordelige huurauto's, tot bagageopslag, tot het boeken van een hotel, alles is beschikbaar. Onder andere wordt hier natuurlijk ook gratis WLAN aangeboden en bij diverse informatiepunten kunt u alle belangrijke informatie krijgen. Dit omvat informatie over mogelijke ophaalstations voor de auto die u wilt huren tegen een redelijke prijs.

Waar is de autoverhuurbalie op Lissabon Luchthaven?

U kunt kiezen uit verschillende opstapstations op de luchthaven van Lissabon. Het is belangrijk dat u van tevoren uitzoekt waar het station waar u de auto huurt, zich bevindt. Autohuur in Lissabon wordt niet aangeboden in Terminal 2. Een pendelbus brengt u in ongeveer 10 tot 15 minuten naar het hoofdgebouw. De autoverhuur is ook daar gevestigd. Overigens kunt u dit allemaal van tevoren regelen wanneer u hier bij ons de juiste huurauto voor Lissabon zoekt. U kunt kiezen uit alle denkbare modellen. U beslist welke auto voor u klaarstaat bij het ophaalstation.

Wat zijn de vervoersverbindingen op de luchthaven van Lissabon?

Brug in Lissabon, Portugal

Onderweg in Lissabon

De luchthaven LIS is rechtstreeks aangesloten op het openbaarvervoernetwerk. Natuurlijk kunt u hier ook direct uw huurauto voor uw vakantie in Portugal ophalen. Er zijn zeer goede verbindingen met de snelweg E1 en de ringweg A36 rond Lissabon. Waar u daarna ook heen wilt met uw huurauto, u heeft de beste verbindingen met de belangrijkste verkeersaders vanaf de luchthaven.

Ontdek de bezienswaardigheden met een goedkope huurauto

Nu is de tijd eindelijk gekomen. U hebt een autoverhuurbedrijf gevonden dat u een huurauto kan aanbieden die aan uw verwachtingen voldoet. Het hotel is geboekt en nu is het tijd om de hoofdstad van Portugal te verkennen. Met de goedkoop geboekte huurauto, liggen alle opties voor u open. Je bent flexibel en onafhankelijk.

Tram in Lissabon, Portugal

Tram in Lissabon

Uitzicht op Estoril, Portugal

Uitzicht op Estoril

Santa Maria de Belem - geschiedenis van de zeevaart

In het westen van Lissabon kunt u een spannende reis terug in de tijd maken naar het tijdperk van de beroemde Portugese zeevaarders. Samen met het oude centrum van Alfama is het Hiëronymusklooster een van de enige bewaard gebleven gebouwen die de zware, historische aardbeving hebben overleefd. In de naburige kerk staan de sarcofagen van beroemde koningen en zeevaarders, waaronder die van Vasco da Gama. U moet zeker door de parken wandelen en het Monument van de Ontdekkingen bezoeken.

De oude stad van Alfama

Estoril - kuststad en strandvakantie

Neem uw goedkope huurauto van de luchthaven LIS en rijd in westelijke richting. Een bestemming heel dicht bij Lissabon is de rustige kustplaats Estoril. Het ligt slechts 30 km ten westen van de stad. Om er te komen, rijdt u eerst ruim 9 km over de E1 en gebruikt u vervolgens de A5 voor de rest van de route. Het is raadzaam van tevoren informatie in te winnen over mogelijke hotels. U kunt geld besparen als u een parkeerplaats voor de auto bij het hotel wordt aangeboden. De stad zelf is heerlijk om te verkennen en nodigt uit tot een uitgebreide strandvakantie.

Een dagtocht naar Sintra

Pena Palace in Sintra, Portugal

Palácio Nacional da Pena in Sintra

Als u een aantrekkelijke dagtocht plant met een goedkope huurauto, dan is een uitstapje naar Sintra de moeite waard. U vindt er de koninklijke residentie, een kasteel dat u gezien moet hebben tijdens een reis naar Portugal. Het werd gebouwd op de ruïnes van een klooster en is zeker een bezoek waard. Aangezien een langer verblijf in Sintra meestal niet nodig is, hoeft u zich hier ook geen zorgen te maken over een hotel.

Afstanden van Lissabon

De volgende tabel geeft u een overzicht van de respectievelijke afstanden van de excursiebestemmingen vanaf de luchthaven van Lissabon.

Bestemming Afstand van LIS
Santa Maria de Belém 15 km
Estoril 28 km
Sintra 29 km

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

602 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Portela

Beoordeling van Sandra K.

“De verhuurder ter plaatse was zeer bekwaam en vriendelijk.”

Beoordeling van Stefan L.

“Solide bedrijf. De huurauto was in zeer goede staat, de afhandeling (ophalen en wegbrengen) was professioneel - zou zo weer boeken.”

Beoordeling van Cristina J.

“Gelukkig ging alles weer goed.”

Beoordeling van Isabell S.

“Heel aardig personeel. Snelle service toen ik de afgifteplaats niet meteen kon vinden. Ik ben met alles tevreden.”

Beoordeling van Rupert P.

“Hoewel we laat aankwamen, stond er iemand op ons te wachten en kregen we de auto zonder problemen buiten de officiële openingstijd.”

Beoordeling van Thomas B.

“De afhandeling was snel, vriendelijk & ongecompliceerd - graag weer.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat