Huurauto Luchthaven Portela

Autohuur Lisbon Airport - LIS vanaf 4 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huur een auto op de luchthaven van Lissabon (LIS)

Hoofdstad, metropool, centrum voor cultuur en moderniteit - Lissabon trekt elk jaar miljoenen vakantiegangers aan en is ideaal voor een reis met een huurauto. Het aangename klimaat en de stabiliteit van de weersomstandigheden maken van deze stad een bestemming die het hele jaar door in het middelpunt van de belangstelling staat. Niets staat dus de buitenactiviteiten in de weg. Voor de meeste reizigers begint de reis op de luchthaven van Lissabon en meestal is een huurauto onmisbaar voor een vakantie in Lissabon. Bij Car RentalCheck kunt u snel en eenvoudig mogelijke autoverhuurbedrijven op Lissabon Airport vergelijken. Zo kunt u de juiste huurauto voor u vinden tegen een redelijke prijs. Door het voertuig op de luchthaven te huren, is men al vanaf de eerste dag onafhankelijk.

Lissabon vanuit het vliegtuig
Tram in Lissabon

Huurauto Lissabon: Geniet zelfstandig en flexibel van de zomer van 2019

Maak van de zomer 2019 uw droomzomer! Waar en hoe doe je dat het beste? Duidelijk: met een cabriolet in Lissabon! Geniet van de zon en de frisse zeebries. Door de nabijheid van de Atlantische Oceaan is Lissabon nooit ondraaglijk heet, zelfs niet in de midzomer. Verbind sightseeing met een uitstapje naar het strand. Voor de zomer van 2019 in Lissabon bevelen wij een cabriolet aan. U kunt het direct na aankomst op de luchthaven van Lissabon ophalen (LIS). Zet de muziek harder en geniet van het gevoel van vrijheid. Een roadtrip langs de kust is ook mogelijk met een huurauto. Op deze manier kunt u naast Lissabon ook andere steden zien.

Zin in een paar feestjes en evenementen in Lissabon? Dan mag je deze niet missen:

 • Jazz em Agosto: 01-11 augustus
 • O Sol da Caparica: 15-17 augustus.
 • Festas do Mar: 16-25 augustus
 • Festival Santa Casa Alfama: 01-30 september

Feiten over de luchthaven van Lissabon

Kaart Lissabon met het vliegtuig

Informatie over de luchthaven van Lissabon

De luchthaven van Lissabon (Humberto Delgado) ligt binnen de stadsgrenzen en op slechts 6 km van het stadscentrum. De luchthaven zelf biedt haar gasten een breed scala aan diensten. Van de autoverhuur met goedkope huurauto's, over de bagageopslag tot en met de reservering van een hotel is alles aanwezig. Uiteraard is er hier gratis WLAN informatie beschikbaar en kunt u bij verschillende informatiepunten alle belangrijke informatie verkrijgen. Hier vindt u ook informatie over mogelijke ophaalpunten voor de auto die u goedkoop als huurauto wilt huren.

Waar is de autoverhuurbalie op de luchthaven van Lissabon?

Op de luchthaven van Lissabon kunt u kiezen tussen verschillende ophaalpunten. Het is belangrijk dat u van tevoren te weten komen waar uw huurauto station voor de auto zich bevindt. Autohuur voor Lissabon wordt niet aangeboden in Terminal 2. Een pendelbus brengt u in ongeveer 10 tot 15 minuten naar het hoofdgebouw. De autoverhuur is ook daar gevestigd. U kunt dit alles van tevoren verduidelijken, als u hier bij ons op zoek bent naar de juiste huurauto voor Lissabon. Alle denkbare modellen zijn beschikbaar om uit te kiezen. U bepaalt zelf welke auto u bij het ophaalpunt ter beschikking wordt gesteld.

Hoe zijn de vervoersverbindingen op de luchthaven van Lissabon?

Brug in Lissabon, Portugal

Onderweg in Lissabon

De luchthaven LIS is rechtstreeks aangesloten op het openbaar vervoer. Uiteraard heeft u hier de mogelijkheid om uw huurauto direct op te halen voor uw vakantie in Portugal. Er zijn zeer goede verbindingen met de E1 en de ringweg A36 in Lissabon. Waar u wilt gaan met een huurauto, vanaf de luchthaven heeft u de beste verbindingen met de belangrijkste verkeersaders.

Verken de bezienswaardigheden met een goedkope huurauto

Nu is het eindelijk tijd. Door de vergelijking, hebt u een autoverhuurbedrijf gevonden dat u de huurauto kan aanbieden die aan uw ideeën en verwachtingen voldoet. Het hotel is geboekt en nu is het tijd om de hoofdstad van Portugal te verkennen. Met de goedkoop geboekte huurauto zijn alle mogelijkheden eindelijk voor u open. Je bent flexibel en onafhankelijk.

Tram in Lissabon, Portugal

Tram in Lissabon

Gezicht op Estoril, Portugal

Gezicht op Estoril

Santa Maria de Belem - Zeevaartverhalen

In het westen van Lissabon kunt u beginnen aan een spannende reis terug in de tijd naar het tijdperk van de beroemde Portugese zeevaarders. Het Hiëronymusklooster is een van de weinige overgebleven gebouwen, samen met de oude stad Alfama, die de zware historische aardbeving heeft overleefd. De naburige kerk herbergt de sarcofagen van beroemde koningen en zeelieden, waaronder Vasco da Gama. In ieder geval moet u de parken doorkruisen en het Monument van de Ontdekkingen bezoeken.

De oude stad Alfama

Estoril - kustplaatsje en strandvakantie

Neem uw goedkope huurauto van het vliegveld LIS en ga gewoon naar het westen. Een bestemming zeer dicht bij Lissabon is de rustige kustplaats Estoril. Het ligt iets minder dan 30 km ten westen van de stad. Om dit te doen, rijdt u eerst een goede 9 km over de E1 en gebruikt u vervolgens de A5 voor de rest van de weg. Het is raadzaam om u vooraf te informeren over mogelijke hotels. U kunt geld besparen als u een parkeerplaats voor het voertuig in het hotel aangeboden krijgt. De stad zelf is heerlijk om te verkennen en nodigt u uit voor een uitgebreide zwemvakantie.

Een dagtocht naar Sintra

Pena Paleis in Sintra, Portugal

Palácio Nacional da Pena in Sintra

Als u een aantrekkelijke dagtocht plant met de goedkope huurauto, dan is de reis naar Sintra de moeite waard. Daar vindt u de koninklijke residentie, een kasteel dat u tijdens een reis naar Portugal had moeten zien. Het werd gebouwd op de ruïnes van een klooster en is zeker een bezoek waard. Omdat een langer verblijf in Sintra meestal niet nodig is, hoeft u zich geen zorgen te maken over een hotel.

Afstanden tot Lissabon

In de volgende tabel vindt u een overzicht van de respectieve afstanden van de excursiebestemmingen vanaf de luchthaven van Lissabon.

bestemming voor een dagtocht Afstand van LIS
Santa Maria de Belém 15 km
Estoril 28 km
Sintra 29 km

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders