Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Samos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Samos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Samos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Samos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
11 Dagen van 12.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
11 Dagen van 12.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
11 Dagen van 12.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto

De winter is de perfecte tijd om met een huurauto naar Griekenland te reizen. Haal uw huurauto direct op bij de luchthaven van Samos en begin aan uw rondreis door de noordelijke Egeïsche Zee. In Samos is het weer ook in de winter nog zeer aangenaam en kunt u dus volop genieten van uw tijd.

autoverhuur op Samos Luchthaven

Samos

U landt op Samos Airport (SMI) en wilt het eilandparadijs Samos direct verkennen met uw eigen huurauto? Dan neemt u een goede beslissing als u uw huurauto vroeg reserveert bij een van de weinige autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Vergelijk de huurauto's en hun voorwaarden van de autoverhuurbedrijven op Samos Luchthaven met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint en beslis over een slanke compacte auto of een ruime luxe auto om van de beste tijd van het jaar te genieten. SUVom vanaf het begin te kunnen genieten van de mooiste tijd van het jaar.

Door Samos in de lente met een huurauto

De lente is waarschijnlijk het beste seizoen. Want na een koude en vrieskoude winter stijgen eindelijk de temperaturen en komt de natuur weer tot leven. Maar vooral op een eiland als Samos is het het prettigst om in het voorjaar of zelfs in de herfst te reizen, omdat de temperaturen dan niet te warm en niet te koud zijn. Dit zijn de perfecte temperaturen om niet alleen te gaan zwemmen, maar ook om het vasteland te verkennen en alles wat het eiland te bieden heeft in u op te nemen. In april is het waarschijnlijk nog een beetje te koud om te gaan zwemmen, want de watertemperatuur ligt rond de 15°C, maar u kunt nog steeds alle stranden en plaatsen verkennen. Vooral met een huurauto is het veel gemakkelijker en comfortabeler om het hele eiland te verkennen.

Samos strand
Samos strand
Excursiebestemmingen in Samos-Stad Afstand Duur per huurauto
Psili Ammos ongeveer 10 kilometer ongeveer 20 minuten
Agios Konstandinos ongeveer 20 kilometer ongeveer 25 minuten
Ireo ongeveer 20 kilometer ongeveer 30 minuten
Oros Karvouni ongeveer 35 kilometer ongeveer 1 uur en 10 minuten
Pefkos ongeveer 40 kilometer ongeveer 1 uur en 10 minuten
Marathokambos ongeveer 45 kilometer ongeveer 1 uur
Limnionas ongeveer 55 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Kallithea ongeveer 65 kilometer ongeveer 1 uur en 40 minuten

Waar is het autoverhuurpunt op Samos Luchthaven?

Vliegtuig in Griekenland

Met slechts ongeveer 400.000 passagiers die per jaar inchecken, is de luchthaven, die in 1963 werd geopend, niet een van de grootste luchthavens in Griekenland, dus u zult snel uw weg vinden in de kleine terminal en de autoverhuurbalies in een mum van tijd bereiken. Indien u heeft besloten een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven die geen balie op de luchthaven hebben, dan heeft u de mogelijkheid om het autoverhuurbedrijf te bereiken met de shuttlebus, hoewel sommige autoverhuurbedrijven u ook de huurauto op de luchthaven zullen bezorgen of u persoonlijk zullen ophalen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Samos Luchthaven?

Allee op Samos

Helaas zijn slechts drie van de internationale autoverhuurbedrijven momenteel gevestigd op de luchthaven, dus het is een groot voordeel om uw huurauto voor Samos van thuis uit online te hebben geboekt, zodat u de luchthaven niet zonder voertuig hoeft te verlaten tijdens het hoogseizoen. De volgende autoverhuurbedrijven hebben een balie op de luchthaven:

  • Onderneming
  • Hertz
  • Thrifty

Samos Luchthaven - Algemene informatie

Samos bij zonsondergang

De luchthaven van Samos betreden met uitgesproken hongergevoelens is een nogal slecht idee, want helaas is het aanbod van restaurants momenteel beperkt tot een "Ontime Coffee & More"-aanbod. U kunt tenminste nog wat tijd doorbrengen in een van de belastingvrije winkels en u laten meeslepen door de aankoop van een paar snuisterijen. De luchthaven scoort echter met zijn gratis internet, zodat u er zeker in zult slagen de tijd tot het vertrek te overbruggen.

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op Samos luchthaven?

Klein huis op Samos

Gelukkig vindt u op Samos vrij veel tankstations, maar helaas niet op de luchthaven, dus u doet er goed aan te kiezen voor een huurauto met een redelijke tankregeling, zodat u niet direct na aankomst op zoek hoeft naar een tankstation. De twee dichtstbijzijnde Silk Oil tankstations vindt u als u richting Chora rijdt, hoewel u er rekening mee moet houden dat de meeste tankstations op Samos niet 24 uur per dag open zijn, dus als u vroeg of laat vertrekt, kunt u het beste zo vroeg mogelijk tanken.

Huurauto, taxi of bus - hoe kom ik in het centrum van de stad?

Zee en strand op Samos

Was u te laat met het boeken van uw huurauto en moet u nu een paar dagen wachten op uw auto? Dan kunt u de hoofdstad van het eiland natuurlijk ook bereiken met de bus, waarvan de halte zich direct voor de terminal bevindt en waarvan de kaartjes bij de chauffeur kunnen worden gekocht. Als u daarentegen een taxi wilt nemen naar de hoofdstad van het eiland, moet u ongeveer € 25-30 klaar hebben staan, maar u zult geen problemen krijgen met uw bagage in een bus.

Huurauto op Samos luchthaven: geweldige rondreis mogelijkheden

Samos eiland strand

Met slechts ongeveer 69 inwoners per vierkante kilometer en een totale oppervlakte van iets meer dan 477 km² is Samos niet echt een van de dichtstbevolkte eilanden van de Egeïsche Zee, zodat u, als u met uw huurauto een rondrit langs de kust maakt, vele eenzame schilderachtige baaien en stukken land zult vinden waar u van prachtige zonsondergangen kunt genieten.
Maar ook een wandeling in het groene achterland van het eiland, dat rijk is aan oude architectuur, is een bijzondere ervaring, vooral in het voor- of najaar, waar natuur- en cultuurminnende reizigers zeker van zullen genieten.
Indien u een rondreis over het eiland plant met uw huurauto, dan kunt u het beste de tijd nemen om onverdeelde aandacht te besteden aan de bezienswaardigheden van het eiland, zoals het Logothétis kasteel in Pythagorion of de Grot van Pythagoras en de Tunnel van Eupalinios, evenals het klooster van Megali PanagiaIhre in Koumaradei.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat