Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Santiago de Compostela

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Santiago de Compostela
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Santiago de Compostela

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Santiago de Compostela bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 16.05 - 23.05.2024
Voorbeeld auto

Uw huurauto op de luchthaven van Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Op de luchthaven van Santiago de Compostela SCQ kunt u uw huurauto gemakkelijk en comfortabel ophalen. U kunt de aanbiedingen en de beschikbaarheid van uw gewenste huurauto het beste ruim van tevoren controleren op MietwagenCheck. Zo kunt u in één oogopslag het aanbod van alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven vergelijken. Boek vandaag nog online, want autoverhuur op de luchthaven is erg populair bij reizigers en in het hoogseizoen kunnen bepaalde soorten voertuigen al volgeboekt zijn.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Santiago De Compostela

  • Avis
  • Europcar
  • Hertz
  • Onderneming Atesa
  • Sixt

Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven SCQ?

Benzinestation

Er is een Shell-benzinestation bij de tweede rotonde net buiten het vliegveld, open van 7.00 tot 2.00 uur. Het accepteert contante en kaartbetalingen. U kunt dus gerust zijn voordat u uw huurauto inlevert om de tank bij te vullen. De meeste huurauto's die u via MietwagenCheck kunt boeken zijn inclusief het volledige brandstofbeleid. Dit betekent dat u het voertuig met een volle tank kunt oppakken en direct kunt wegrijden. Je moet de auto echter wel met een volle tank inleveren. Dit is echter een zeer eerlijke regeling voor uw gebruik, aangezien u alleen betaalt voor de kilometers die u daadwerkelijk hebt gereden.

Informatie over de luchthaven van Santiago De Compostela

Luchthaventerminal

De luchthaven van Santiago de Compostela heeft momenteel één terminal en is zeer goed ingericht. De oude terminal op de luchthaven van Santiago de Compostela werd in 1969 geopend en heeft tijdens de exploitatie vele uitbreidingen gekend. De terminal werd in oktober 2011 gesloten en de activiteiten werden naar de nieuwe terminal overgebracht. De nieuwe terminal is in oktober 2011 geopend voor passagiersvervoer. Het ligt naast de oude terminal en is 74.000 vierkante meter groot. De nieuwe terminal heeft 22 incheckbalies, drie veiligheidscontroleposten en 13 gates voor het aan boord gaan van vliegtuigen. Er zijn vijf gates voor directe toegang tot vliegtuigen en vier bagagebanden. De bagagehal is verdeeld in twee zones, een voor EU-vluchten en een voor niet-EU-vluchten. De luchthaven kan tot 4 miljoen passagiers per jaar verwerken.

Toegang tot de luchthaven van Santiago De Compostela over de weg

De luchthaven ligt op slechts 13 km afstand van de stad Santiago de Compostela en is verbonden door de A-54. Bovendien heeft u een goede toegang tot andere plaatsen in de omgeving. De nabijgelegen Autopista AP-9 verbindt het vliegveld rechtstreeks met de steden A Coruna (66 km), Ferrol (88 km), Pontevedra (75 km), Vigo (100 km) en de Portugese grens. Ourense (116 km) is bereikbaar via de Autopista AP-53, die aansluit op de Autopista AP-9. Er zijn verschillende grote autoverhuurbedrijven op de luchthaven. De luchthaven beschikt over meer dan 5.000 overdekte korte- en langetermijnparkeerplaatsen in het nieuwe terminalgebouw. Daarnaast zijn er verschillende particuliere, goedkope parkeerplaatsen rond de luchthaven.

Andere vervoermiddelen in Santiago De Compostela

Bus

Een stadsbusdienst, die elk half uur door de firma Empresa Freire wordt geëxploiteerd, verbindt de luchthaven met het centrum van Santiago de Compostela en de bus- en treinhaltes in de stad.

Vanaf het busstation in Santiago de Compostela rijden particuliere busmaatschappijen rechtstreeks naar de meeste steden in Galicië, waaronder A Coruna, Ferrol, Lugo, Ourense, Pontevedra en Vigo. Er zijn rechtstreekse verbindingen met de rest van Spanje en langeafstandsbussen naar internationale bestemmingen.

Bovendien verbinden drie regionale buslijnen het vliegveld rechtstreeks met A Coruna, met Lugo, waaronder verschillende haltes op de Franse Weg van de Camino de Santiago en met het kustgebied van A Marina (site van het "As Catedrais" strand) in de provincie Lugo.

Trein

Er is geen halteplaats op het vliegveld. Het treinstation in Santiago de Compostela is echter elk half uur met de luchthaven verbonden door de stadsbusdienst. Er zijn gecombineerde trein- en buskaartjes van en naar de luchthaven. Het station in Santiago de Compostela heeft verbindingen met de Alvia en AVEhogesnelheidstreinen naar de meeste steden in Galicië, waaronder A Coruna, Ferrol, Ourense, Pontevedra, Vilagarcía en Vigo; en verder naar het station van Madrid Chamartín en de rest van Spanje.

Te voet en op de fiets

De Camino de Santiago loopt langs de landingsbaan van de luchthaven. Dit is het drukste en laatste deel van de Camino de Santiago, dat ook door de beroemde Monte do Gozo loopt. Voor voetgangers en fietsers zijn er speciale paden in de richting van de stad. De wandeling van het vliegveld naar de kathedraal is ongeveer 11 km.

Faciliteiten voor luchtreizigers op de luchthaven

Restaurants en cafés op de luchthaven van Santiago De Compostela

Il Caffe di Roma: Is een Italiaans koffiehuis van het merk Lavazza. Zijn specialiteiten - koffie, thee en chocolade - onderscheiden hem van andere cafés en brengen zijn unieke Italiaanse kwaliteiten op de voorgrond.

Eetpunt: Drie vestigingen in één: het nieuwe restaurant Áreas op de luchthaven (instapgedeelte) heeft drie themarestaurants: Sabores de Galicia (Spaanse specialiteiten), Pizza'n'Co en Lavazza Café.

La PausaRestaurant: La Pausa betekent tijd om te pauzeren in een aangename omgeving en tegelijkertijd te genieten van een hoogwaardige, vers bereide regionale keuken.

Santiago de Compostela - wat u moet bezoeken

De stad Santiago de Compostela is misschien wel een van de meest interessante en maatschappelijk relevante steden van Europa. De stad is al vele jaren de bestemming van duizenden pelgrims die elke dag op weg gaan langs de Jakobusroute. Maar het zijn niet alleen de pelgrims die de weg naar Santiago de Compostela vinden. De stad is ook populair bij toeristen vanwege haar unieke charme. Het is een van de grootste universiteitssteden van Spanje met meer dan 40.000 studenten. Geniet van een verblijf in Santiago de Compostela en leer meer over de connecties tussen de Spaanse tradities en het moderne heden die de stad vandaag de dag domineren.

Wat kun je in Santiago de Compostela bezoeken met een huurauto?

  • Praza do Obradoiro (ontmoetingspunt van alle reizigers van over de hele wereld)
  • Kathedraal van Santiago
  • Bedevaartsmuseum
  • Oude stad van Santiago (UNESCO werelderfgoed)
Praza do Obradoiro

Praza do Obradoiro

Kathedraal in Santiago de Compostela

Kathedraal

Zomer in Santiago de Compostela met een huurauto

Strand in Galicië

Strand in Galicië

De zomer is de perfecte tijd om naar Spanje te reizen voor een vakantie. Met een huurauto kunt u de regio rond Santiago de Compostela perfect op eigen gelegenheid verkennen. Terwijl veel andere toeristen in krappe bussen zitten en in grote groepen bezienswaardigheden bezoeken, kunt u met uw huurauto de natuur in rijden, de stranden in het noorden van Spanje verkennen of zelfs een omweg naar Portugal maken. In de zomer is het de moeite waard om een rondreis te maken langs de noordkust van Spanje. Op deze manier kunt u altijd afkoelen en verder rijden in de hoge temperaturen.

Driveboo Tip:

Als u in juni in Santiago bent, mag u de beroemde Fiestas del Apostól niet missen. Dit is het belangrijkste festival in Santiago de Compostela en loopt van half juni tot het einde van de maand.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat