Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Santorini

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Santorini
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Santorini

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Santorini bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 29.05 - 05.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 29.05 - 05.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 29.05 - 05.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Santorini

Schilderachtige witte gebouwen met blauwe koepeldaken en een adembenemend uitzicht over zee - dat is waar Santorini vooral bekend om staat. Santorini trekt veel toeristen, vooral in de zomer. Daarom kunt u het beste van tevoren de prijzen van een huurauto op Santorini Luchthaven vergelijken. Met een huurauto op Santorini kunt u de hele schoonheid van het Griekse eiland Santorini op elk gewenst moment flexibel verkennen. Een zomervakantie in Santorini is het beste te combineren met een goedkope huurauto. Autoverhuur check geeft U een snel overzicht van de beste aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven op Santorini.

Autoverhuur op de luchthaven van Santorini

Vanaf de luchthaven van Santorini met een huurauto

Vanaf de luchthaven van Santorini met een huurauto

U landt op de luchthaven van Santorini (JTR) en wilt de eilandarchipel van Santorini verkennen met uw eigen huurauto? Dan maakt u een goede keuze als u uw huurauto direct na aankomst huurt bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Santorini, want het aanbod van huurauto's op het eiland is vrij schaars. Vergelijk autoverhuur in Santorini Luchthaven vanuit het comfort van uw huis en voordat u aan uw vakantie begint met Autohuur Check, en haal uw huurauto meteen op bij aankomst op de luchthaven.

Santorini in de lente - altijd een reis waard

Reis in het voorjaar naar Santorini en geniet van aangenaam warme temperaturen en volop rust en ontspanning. In de maanden maart, april en mei kunt u zich verheugen op veel voorjaarszon op Santorini. Het eiland komt geleidelijk tot leven en nodigt u uit om rond te wandelen. Overal bloeien kleurrijke bloemen in de steegjes en op de vensterbanken. Verken het eiland op uw gemak met uw eigen huurauto vanaf de luchthaven van Santorini. Op deze manier reist u altijd flexibel tijdens uw voorjaarsvakantie en kunt u de mooiste plekjes op Santorini ontdekken. De cafés openen hun deuren weer na de voorjaarsschoonmaak en nodigen u uit op hun terrassen met een prachtig uitzicht. De zonsondergang in de lente is bijzonder mooi op Santorini.

Waar is het autoverhuurpunt op de luchthaven van Santorini?

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven JTR

Op de luchthaven van Santorini (JTR), zoals op bijna alle Griekse luchthavens, bevinden de ophaalstations zich in de aankomsthal, zodat u maar een paar stappen hoeft te lopen zodra u door de douane bent. Reserveer uw gewenste huurauto van tevoren online. Op deze manier kunt u direct na aankomst op de luchthaven van Santorini aan uw welverdiende vakantie beginnen.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven van Santorini?

Gelukkig vindt u op de luchthaven van Santorini ook de autoverhuurbedrijven van over de hele wereld, zodat u professioneel opgeleid, meertalig personeel zult ontmoeten dat u te allen tijde graag van dienst zal zijn. In detail hebben de volgende bedrijven zich op de luchthaven van Santorini gevestigd:

  • Hertz
  • Europcar
  • Begroting
  • Avance

Waar kan ik mijn huurauto bijtanken op de luchthaven van Santorini?

Huurwagen tanken

Bijtanken van een huurauto

Helaas is er geen benzinestation op het luchthaventerrein. Het dichtstbijzijnde AP-tankstation bevindt zich echter bij de ingang van Mesaria op iets minder dan 1,5 km en een ander Shell-tankstation, dat 24 uur open is, bevindt zich bij de uitgang van Mesaria in de richting van Karterádos, zodat u uw auto zonder problemen met een volle tank kunt terugbrengen als u voor een eerlijke tankregeling hebt gekozen.

Huur een auto Santorini Luchthaven - Rijd naar de hoofdstad van het eiland

Wilt u na aankomst met uw huurauto rechtstreeks naar de hoofdstad van het eiland, Fira of Thira, om daar in te checken in uw hotel, dan kunt u de afstand in iets minder dan 10 minuten afleggen en daarna meteen op pad gaan voor een eerste verkenningstocht. Neem een kijkje in het wijnmuseum en het prehistorisch museum, voordat u misschien later naar de archeologische vindplaatsen op het eiland gaat, of ga op de eerste dag van uw reis naar de orthodoxe kerk, waarvan de icoonschilderingen van een ongelooflijke schoonheid zijn. Wil je een beter idee krijgen van de grootte van het eiland? Dan kunnen de volgende kilometergegevens u misschien helpen bij het plannen van uw uitstapjes.

Bestemmingen voor autoverhuur vanaf de luchthaven van Santorini

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven JTR Reistijd
Centrum Fira/Thira 5,2 km 10 minuten.
Ia (Oia) 19,3 km 2 uur 58 minuten
Exo Gialos Thiras 8,1 km 15 minuten.
Akrotiri 13.0 km 24 minuten
Exomitis 13,8 km 24 minuten

De vervoersverbindingen rond de luchthaven van Santorini

Zoals gezegd bent u met uw huurauto in een paar minuten in het centrum van Fira. Als u echter niet meteen na aankomst achter het stuur van uw huurauto wilt springen en uw hotel geen pendeldienst heeft, dan kunt u ook met de bus of taxi op weg gaan. De bus rijdt dagelijks om de 15 minuten en kost €1,20 en taxitarieven zijn ongeveer €8-10.

Santorini Luchthaven - enkele gegevens in een oogopslag

Hoewel de luchthaven van Santorini door bijna 50 luchtvaartmaatschappijen wordt benaderd, is hij vrij overzichtelijk met slechts één terminal. Toch hoeft het u aan niets te ontbreken, want u vindt er wisselkantoren, cafés en belastingvrije winkels, zodat u de tijd tot uw vertrek gemakkelijk kunt overbruggen.

Huurauto op de luchthaven van Santorini: Mobiel met de huurauto

Adembenemende kliffen, rustige zandstranden en diepblauw water, dit alles wacht op u bij uw aankomst op Thira, het grootste eiland van de Santorini archipel. Aangezien de eilandengroep, die slechts 92,5 km2 groot is en in feite bestaat uit de eilanden Thira, Thirasia, Nea Kameni, Palea Kameni, Aspronisi, Agios Nikolaos en Kimina, veel meer te bieden heeft dan u op het eerste gezicht zou verwachten, is het zeker de moeite waard om met uw huurauto op ontdekkingsreis te gaan.

Vuurtoren van Santorini

Vuurtoren op Santorini

Rondreizen in Santorini met een huurauto

Op weg met een huurauto op Santorini

Kamari strand op Santorini

Kamari strand op Santorini

Het Noorden

Waarom rijdt u niet naar het noorden in uw huurauto en rijdt u naar Katharos Beach en bezoekt u de Byzantijnse kasteelruïnes en kerk in Oia, neemt u een kijkje in het museum of maakt u een dagtocht naar het zuiden van het eiland met het fantastische White Beach en het contrasterende Red Beach, twee adembenemende stukken strand die u zeker gezien moet hebben. U mag een uitstapje naar Kamari Beach niet missen.

Het binnenland van het eiland

Als u echter even wilt ontsnappen aan de zoete rust van het strand, kunt u met uw huurauto naar het centrum van het eiland rijden en een omweg maken naar de vuurtoren, de windmolens van Emporio of genieten van het uitzicht over het hele eiland vanaf het klooster in Profitis Ilias. Een absolute must is een tocht naar de ruïnes van Thira bij Kamari, maar het is het beste om vroeg in de ochtend te beginnen, anders is het tegen lunchtijd te heet.

Driveboo Tip:

Onze tip: Parkeerplaatsen zijn schaars, vooral in kleinere dorpen, dus het kan de moeite waard zijn om een kleine auto te huren waarmee u gegarandeerd een schaduwrijk plekje vindt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat