Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven St. Gallen-Altenrhein

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven St. Gallen-Altenrhein
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven St. Gallen-Altenrhein

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven St. Gallen-Altenrhein bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 60 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. VW Golf
5 Dagen van 07.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 75 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BMW 2 Series
5 Dagen van 07.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 67 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Volkswagen Golf
5 Dagen van 07.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven St. Gallen-Altenrhein

In de zomer kunt u Zwitserland verkennen en met een huurauto uw eigen route uitstippelen. Ontdek adembenemende berglandschappen, koele meren voor verfrissing bij warme temperaturen en stop waar u het liefst stopt. U kunt uw huurauto direct ophalen op de luchthaven St. Gallen-Altenrhein.

Huurauto op de luchthaven van St.Gallen-Altenrhein

St. Gallen vliegveld

Het vliegveld is een kleine luchthaven vlak aan de Oostenrijkse grens in het oosten van Zwitserland aan het Bodenmeer. De enige luchtvaartmaatschappij die vluchten rechtstreeks van de luchthaven aanbiedt is Peoples Airlines. Er zijn verschillende autoverhuurstations direct bij de luchthaven. Daarom is het mogelijk om direct bij aankomst een auto te huren. Op ons prijsvergelijkingsportaal kunt u van tevoren veel verschillende aanbiedingen vergelijken en deze filteren naar uw wensen. Op deze manier bent u er zeker van de meest geschikte beste huurauto voor Zwitserland te vinden.

Ontdek de omgeving van St. Gallen met uw huurauto in het voorjaarMenu-Entry

Landschap van St. Gallen

In de lente heb je zin om weer veel te ontdekken en naar verschillende plaatsen te reizen. Als u een auto huurt in St. Gallen, kunt u dat zonder problemen doen. Niet alleen kunt u vanuit St. Gallen met uw huurauto op mooie plekken in Zwitserland komen, maar u kunt ook gemakkelijk naar Oostenrijk rijden. In Oostenrijk kunt u naar Bregenz rijden, genieten van een uitzicht over de hele stad vanaf de Pfänder, of het beroemde Kunsthaus bezoeken. Dat kan ook in Zwitserland in Rorschach op de Fünfländerblick, die zijn naam kreeg omdat je vroeger een uitzicht had over Beieren, Baden, Württemberg, Vorarlberg en Zwitserland, wat tegenwoordig alleen nog de drie landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn. Zo kunt u ook een mooi plekje aan het Bodenmeer uitzoeken en de hele dag zwemmen of zonnebaden. Maar er is nog veel meer te ontdekken in de omgeving van St. Gallen. U kunt ook gaan wandelen of de stad zelf verkennen. Met een huurauto wordt uw reis door St. Gallen en omgeving een stuk gemakkelijker gemaakt, omdat u altijd flexibel bent.

Tips voor het huren - Verzekeringen

Uitzicht op St. Gallen

Voordat u een offerte boekt, moet u duidelijk maken naar welke verzekeringsdekking u op zoek bent. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen aanbiedingen die een volledige omniumverzekering met eigen risico of een volledige omniumverzekering zonder eigen risico omvatten. In het eerste geval bent u zelf aansprakelijk met de borgsom, die meestal even hoog is als de aansprakelijkheidssom van het eigen risico. In het geval van een volledig omniumverzekering zonder eigen risico, wordt het voorschotbedrag ingehouden in geval van een schadegeval, maar krijgt u het volledige bedrag terugbetaald. Over het algemeen raden wij een allriskverzekering zonder eigen risico aan, omdat u op die manier het mogelijke risico dat u zelf aansprakelijk wordt gesteld voor schade, kunt tegengaan. Het is ook mogelijk om een verzekering af te sluiten om glas en banden te beschermen, evenals een verzekering voor de onderkant of het dak .

Aanvullende verzoeken en andere vragen voor de verhuur

Kathedraal van St. Gall

Heeft u een kinderzitje nodig? Heeft u een navigatiesysteem nodig voor de reis? U kunt extra uitrusting reserveren tijdens het boekingsproces op MietwagenCheck. Om dit te doen, klikt u gewoon op het gewenste product. U kunt ook contact opnemen met ons service team na de boeking. Zij zullen u per e-mail of per telefoon helpen met al uw vragen over extra diensten en de verhuur daarvan.

Zorg ervoor dat u de volgende zaken bij u heeft op de dag dat u uw huurauto op haalt.

  • Geldig rijbewijs (rijbewijs)
  • Identificatiedocumenten
  • Geldige kredietkaart (voldoende kredietlimiet!)
  • Bevestiging van de reservering door de organisator (papier of PDF op smartphone)

Borg voor het boeken van een huurauto

Kathedraal in St. Gallen

De hoogte van de genoemde borgsom is altijd terug te vinden in de huurvoorwaarden. Dit dient als bescherming voor de agent. De borgsom wordt meestal betaald met een creditcard. Daartoe wordt het bedrag voor de duur van de huurperiode op de creditcardrekening geblokkeerd en weer vrijgegeven wanneer het voertuig in perfecte staat wordt terugbezorgd. Denk eraan de kredietkaart vroeg genoeg op te waarderen met het gepaste bedrag voor het huren van de auto. Als u dit niet doet en de creditcard niet het juiste borgbedrag heeft, krijgt u de geboekte huurauto niet.

Verkeersregels Zwitserland - Waar moet ik op letten?

Uitzicht op St. Gallen

De verkeerswetten in Zwitserland zijn zeer streng en de straffen voor verkeersovertredingen zijn hoog. U kunt de verkeersregels vrij snel volgen, aangezien de meeste ervan op de verkeersborden staan geschreven. Sommige regels die niet op de borden staan zijn: De belangrijkste regel is dat er rechts verkeer is. Als je op een kruispunt komt en je vindt geen voorrangsbord, dan is het rechts voor links! s Avonds of 's nachts bent u verplicht met gedimde koplampen te rijden, overdag met daglicht. Over het geheel genomen hoeft u echter niet bang te zijn voor moeilijkheden bij de overschakeling. Een verschil in Zwitserland is dat u bij het gebruik van een autosnelweg of autoweg een geldig autowegvignet op de voorruit moet voeren. Maar het autoverhuurbedrijf had zijn voertuigen er toch mee moeten uitrusten. Op die manier hoeft u alleen per geval tol te betalen voor afzonderlijke tunnels of bergpassen. De snelheidsbeperkingen verschillen van die in andere landen, vooral op de snelwegen.

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 80 km/u
  • Snelwegen: 100 km/u
  • Autosnelwegen: 120 km/u

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat