Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Stuttgart

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 119 beoordelingen voor de Luchthaven Stuttgart
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Stuttgart

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Stuttgart bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto

Bent u nog op zoek naar een goedkope huurauto op Stuttgart Airport deze winter? Bij MietwagenCheck kunt u snel de prijzen van de verschillende autoverhuurders vergelijken en de beste deal boeken. Zo bent u onafhankelijk en flexibel op reis in Baden-Württemberg. Beleef het zuiden van Duitsland en bezoek de vele musea van de hoofdstad van de deelstaat.

Autoverhuur op de luchthaven van Stuttgart

Vooruitzichten op Stuttgart

Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg en ligt in een van de grootste wijnbouwgebieden van Duitsland. In de stad bevinden zich ook het Stuttgart Ballet, het Stuttgart Philharmonisch Orkest en het Operahuis. Daarnaast kunt u ook het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart bezoeken als u een autoliefhebber bent. Op het terrein van de grootste zoölogisch-botanische tuin van Europa, de Wilhelma, worden regelmatig festivals gehouden. Huur een huurauto voor de luchthaven en begin uw onafhankelijke reis direct vanaf daar.

Begin uw voorjaarsvakantie in Stuttgart direct vanaf de luchthaven StuttgartMenu-Invoer

Cannstatt Wasen

De lente is een van de mooiste seizoenen als alles opwarmt en ontdooit na een koude winter. Prachtige bloemen beginnen te bloeien en de laatste sneeuw smelt om een voorsmaakje van de zomer te geven. De temperaturen zijn niet te warm, maar ook niet te koud, gewoon aangenaam. Tussen half april en begin mei vindt in Stuttgart het beroemde lentefeest plaats, ook bekend als de Cannstatter Wasen. Hoewel het qua oppervlakte kleiner is dan het Cannstatter Volksfest, dat in de herfst plaatsvindt, is het toch het grootste lentefeest van Europa. In 2018 bezochten maar liefst 1,6 miljoen bezoekers het lentefeest, waarmee een nieuw record werd gevestigd. Met een huurauto kunt u gemakkelijk en flexibel overal komen in de lente, zelfs naar het Lentefeest.

Stuttgart Luchthaven: Huur een auto goedkoop

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven

De luchthaven van Stuttgart is de grootste van drie luchthavens in Baden-Württemberg. Het ligt op twaalf kilometer van Stuttgart. Vliegtuigen landen in Stuttgart die opstijgen van alle grote luchthavens in Duitsland. Er is slechts één start- en landingsbaan op de luchthaven van Stuttgart, hoewel het een van de grootste luchthavens van Duitsland is. Aangezien echter nu al duidelijk is dat de luchthaven de toekomstige toename van het aantal passagiers niet zal kunnen verwerken, zal zij voortdurend worden uitgebreid.
De vlucht van Stuttgart naar Hamburg duurt slechts één uur en een kwartier. Intussen landen ook talrijke goedkope vluchten op deze luchthaven. U kunt uw gereserveerde huurauto ophalen bij het geselecteerde autoverhuurbedrijf op het luchthaventerrein en de stad in alle comfort verkennen. De afkorting van de luchthaven (IATA code) is STR.

Benzinestations in de buurt van de luchthaven

Het benzinestation OMV , dat 24 uur per dag open is, bevindt zichop het luchthaventerrein. Hier kunt u uw huurauto, die u eerder bij het autoverhuurbedrijf hebt afgehaald, voltanken, zodat u Stuttgart en omgeving met de auto kunt verkennen. Als u bij de online boeking de optie brandstofregeling (vol/vol) hebt geselecteerd, kunt u hier ook tanken voordat u de huurauto inlevert. Als u de huurauto ondanks deze gekozen optie leeg inlevert, wordt een bepaald bedrag van de borg ingehouden.

Paleisplein Stuttgart
Vooruitzichten Stuttgart

Een huurauto reserveren is eenvoudigMenu-Intrede

U kunt gemakkelijk een huurauto vinden op onze site. U voert gewoon de filters in die voor u van belang zijn. Deze filters omvatten voertuigcategorie, kenmerken, inclusies en verzekering, u geeft ook aan met hoeveel personen u reist en als een van uw reisgenoten een rijbewijs heeft, raden wij u aan een extra persoon op te geven. Deze extra persoon is dan ook gerechtigd om met de huurauto te rijden, zodat de afgesloten verzekeringen automatisch ook op deze persoon worden overgedragen. Op die manier kunt u altijd om beurten rijden, zodat niet één persoon al het rijden hoeft te doen. Bovendien hebt u de mogelijkheid om een van onze drie dienstenpakketten te kiezen, dan hoeft u niet alle diensten afzonderlijk uit te zoeken.

Servicepakket 1 (Basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (Allround zorgeloos)
Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
Eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading eerlijke regelgeving inzake tanken eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
bescherming van glas en banden

Gratis een huurauto annuleren?

Schlossplatz

Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om de reeds geboekte huurauto kosteloos te annuleren tot 24 uur voor de huur of de aanvang van de huur. Aangezien echter niet alle verhuurbedrijven een gratis annulering tot 24 uur voor de verhuur toestaan, maar slechts tot 48 uur voor de verhuur, moet u zich bij de boeking goed informeren. Indien u de huurauto vanaf 72 uur voor aanvang van de huur wilt annuleren, dient u niet alleen per e-mail maar ook telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij de huurauto zonder problemen voor u kunnen annuleren.

Huur een auto en rijd door Baden-WürttembergMenu-Intrede

Wilhelma Stuttgart

Wilhelma Stuttgart

In Stuttgart hoeft u zich niet aan speciale verkeersregels te houden, want daar gelden dezelfde regels als overal elders in Duitsland. Huur goedkoop een auto bij de autoverhuur op de luchthaven en rij met uw huurauto naar de bijzondere bezienswaardigheden van Stuttgart en omstreken. Let op de verschillende snelheidsbeperkingen, zodat u niet in overtreding bent, boetes moet betalen of uzelf en andere weggebruikers in gevaar brengt. Veiligheidsgordels zijn verplicht in Duitsland, dus u moet een gordel dragen elke keer dat u in een huurauto rijdt. Er zijn veel tankstations in Stuttgart en omgeving waar u goedkoop uw huurauto kunt tanken.

Goedkoop sightseeing in Stuttgart en omgevingMenu-Entry

Daimler AG: Mercedes-Benz Museum
Mercedes-Benz Museum

Een van de bezienswaardigheden in Stuttgart die u snel en goedkoop kunt bereiken met een huurauto van uw autoverhuurbedrijf is het geboortehuis van Gottlieb Daimler, dat in 1979 door Daimler Benz werd gekocht en vervolgens werd gerestaureerd. Vandaag de dag is het huis zowel een conferentiecentrum van Daimler AG als een museum. Het museum herbergt o.a. het rijtuig van Gottlieb Daimler, persoonlijke voorwerpen en tekeningen.

Staatsgalerie Stuttgart

Een van de bezienswaardigheden van Stuttgart is de Staatsgalerie van Stuttgart, die u gemakkelijk en goedkoop kunt bereiken met uw huurauto. Het heeft een grote collectie beeldhouwwerken en schilderijen uit de 14e tot de 21e eeuw. De Staatsgalerie is ook een van de meest bezochte musea in Duitsland. U kunt uw huurauto veilig parkeren in de parkeergarage van de Staatsgalerie. De collectie van de Staatsgalerie telt momenteel ongeveer 800 kunstwerken. Er zijn 40.000 bladen in de grafische collectie. In de Staatsgalerie worden ongeveer acht tentoonstellingen per jaar gehouden, waarbij ook een uitgebreid rondleidingsprogramma is inbegrepen.

Kasteel Leonberg
Schoss Leonberg

U kunt ook met uw huurauto naar het kasteel Leonberg rijden, want het kasteel Leonberg en de Pomeranzengarten (Pommerse tuin) nodigen u uit voor een bezoek. De stad werd gesticht in 1248. Het voormalige stadskasteel werd tussen 1560 en 1565 door Aberlin Tretsch omgebouwd tot een paleis. Parkeer uw huurauto op het terrein van het kasteel en bekijk de prachtige terrastuin met het Pomeranzenhaus en de fontein.
De Pomeranzengarten van het kasteel werd lange tijd niet gebruikt en werd pas in 1980 volgens de oorspronkelijke plannen door de deelstaat Baden-Württemberg gerestaureerd. Het is een van de weinige terrassentuinen uit de periode van de Hoge Renaissance die nog in Europa bewaard zijn gebleven. De perken bieden een bonte verscheidenheid aan bloemen, bijvoorbeeld kruiden en geneeskrachtige planten. Geniet van uw tijd in Stuttgart.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

119 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Stuttgart

Beoordeling van Christan C.

“Buchbinder heeft een supersnelle service ter plaatse. Alles ging gewoon perfect.”

Beoordeling van Pierre S.

“Uitstekende service. Vriendelijke en beleefde ontvangst door mevrouw P.”

Beoordeling van Konstantin B.

“vlot en snel. Ik heb de uitvoering van een huurauto contract nog nooit zo prettig en snel ervaren. Dank aan het personeel op de luchthaven.”

Beoordeling van Julius B.

“Zeer vriendelijk advies van het personeel.”

Beoordeling van Sibel E.

“Snel en ongecompliceerd ophalen en terugbrengen van het voertuig!”

Beoordeling van Steven T.

“Alles was in orde. Goed advies over de telefoon en snelle afhaling ter plaatse. De auto was zoals beschreven. Alles was geweldig!”