Huurauto Luchthaven Stuttgart

Auto Huren Stuttgart Echterdingen Luchthaven vanaf 28 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Stuttgart

Kleine auto
Kleine auto
bijv. TOYOTA AYGO of gelijkwaardig
TOYOTA AYGO
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500
vanaf 47 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 33 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Aygo
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. OPEL ASTRA of gelijkwaardig
OPEL ASTRA
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Opel Astra
vanaf 56 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 39 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Captur
vanaf 46 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. SKODA OCTAVIA of gelijkwaardig
SKODA OCTAVIA
vanaf 44 €/dag
Minibus
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 41 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 71 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TOURNEO of gelijkwaardig
FORD TOURNEO
vanaf 78 €/dag
SUV
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 40 €/dag
Cabrio
bijv. VW TRoc Convertible of gelijkwaardig
VW TRoc Convertible
vanaf 44 €/dag
Premium klasse
bijv. Opel Insignia of gelijkwaardig
Opel Insignia
vanaf 46 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur op de luchthaven van Stuttgart

Vooruitzichten op Stuttgart

Stuttgart is de hoofdstad van Baden-Württemberg en ligt in een van de grootste wijnbouwgebieden van Duitsland. In de stad bevinden zich ook het Stuttgart Ballet, het Stuttgart Philharmonisch Orkest en het Operahuis. Daarnaast kunt u ook het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart bezoeken als u een autoliefhebber bent. Op het terrein van de grootste zoölogisch-botanische tuin van Europa, de Wilhelma, worden regelmatig festivals gehouden. Huur een huurauto voor de luchthaven en begin uw onafhankelijke reis direct vanaf daar.

Begin uw wintervakantie in Stuttgart direct vanaf de luchthaven StuttgartMenu-IntredeEvenementen

Veel mensen denken dat je in de winter geen goede vakantie kunt hebben in een grote stad, maar dat is onjuist. De winter kan net zo goed zijn als de zomer, je moet het alleen goed regelen. Aangezien het in Duitsland erg koud kan zijn, is het aan te raden iets binnenshuis te doen. Ten eerste kunt u de stadsbibliotheek van Stuttgart bezoeken als u wilt, het is gegarandeerd een van de mooiste moderne stadsbibliotheken die u ooit zult zien. Waarom brengt u niet een dag door in de mineraalbaden en warmt u zich op in het warme water of de sauna.

Kerstmarkt Stuttgart

U kunt ook een glühweintocht maken of in het planetarium een reis door het heelal maken. Maar het hoogtepunt in Stuttgart in de winter is beslist de kerstmarkt, je kunt niet fout gaan met een bezoek daar. Het strekt zich uit over de Königsstraße voor de Königsbau en verlicht de stad met veel feeërieke lichtjes en een enorme kerstboom in het midden. Je kunt er veel eten en drinken ontdekken of kopen, maar ook eenvoudige kleine dingen.

Stuttgart Luchthaven: Huur een auto goedkoop

Stuttgart Luchthaven

Stuttgart Luchthaven

De luchthaven van Stuttgart is de grootste van drie luchthavens in Baden-Württemberg. Het ligt op twaalf kilometer van Stuttgart. Vliegtuigen landen in Stuttgart die opstijgen van alle grote luchthavens in Duitsland. Er is slechts één start- en landingsbaan op de luchthaven van Stuttgart, hoewel het een van de grootste luchthavens van Duitsland is. Aangezien echter nu al duidelijk is dat de luchthaven de toekomstige toename van het aantal passagiers niet zal kunnen verwerken, zal zij voortdurend worden uitgebreid.
De vlucht van Stuttgart naar Hamburg duurt slechts één uur en een kwartier. Intussen landen ook talrijke goedkope vluchten op deze luchthaven. U kunt uw gereserveerde huurauto ophalen bij het geselecteerde autoverhuurbedrijf op het luchthaventerrein en de stad in alle comfort verkennen. De afkorting van de luchthaven (IATA code) is STR.

Benzinestations in de buurt van de luchthaven

Het benzinestation OMV , dat 24 uur per dag open is, bevindt zichop het luchthaventerrein. Hier kunt u uw huurauto, die u eerder bij het autoverhuurbedrijf hebt afgehaald, voltanken, zodat u Stuttgart en omgeving met de auto kunt verkennen. Als u bij de online boeking de optie brandstofregeling (vol/vol) hebt geselecteerd, kunt u hier ook tanken voordat u de huurauto inlevert. Als u de huurauto ondanks deze gekozen optie leeg inlevert, wordt een bepaald bedrag van de borg ingehouden.

Paleisplein Stuttgart
Vooruitzichten Stuttgart

Een huurauto reserveren is eenvoudigMenu-Intrede

U kunt gemakkelijk een huurauto vinden op onze site. U voert gewoon de filters in die voor u van belang zijn. Deze filters omvatten voertuigcategorie, kenmerken, inclusies en verzekering, u geeft ook aan met hoeveel personen u reist en als een van uw reisgenoten een rijbewijs heeft, raden wij u aan een extra persoon op te geven. Deze extra persoon is dan ook gerechtigd om met de huurauto te rijden, zodat de afgesloten verzekeringen automatisch ook op deze persoon worden overgedragen. Op die manier kunt u altijd om beurten rijden, zodat niet één persoon al het rijden hoeft te doen. Bovendien hebt u de mogelijkheid om een van onze drie dienstenpakketten te kiezen, dan hoeft u niet alle diensten afzonderlijk uit te zoeken.

Servicepakket 1 (Basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (Allround zorgeloos)
Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
Eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading eerlijke regelgeving inzake tanken eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
bescherming van glas en banden

Gratis een huurauto annuleren?

Schlossplatz

Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om de reeds geboekte huurauto kosteloos te annuleren tot 24 uur voor de huur of de aanvang van de huur. Aangezien echter niet alle verhuurbedrijven een gratis annulering tot 24 uur voor de verhuur toestaan, maar slechts tot 48 uur voor de verhuur, moet u zich bij de boeking goed informeren. Indien u de huurauto vanaf 72 uur voor aanvang van de huur wilt annuleren, dient u niet alleen per e-mail maar ook telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij de huurauto zonder problemen voor u kunnen annuleren.

Huur een auto en rijd door Baden-WürttembergMenu-Intrede

Wilhelma Stuttgart

Wilhelma Stuttgart

In Stuttgart hoeft u zich niet aan speciale verkeersregels te houden, want daar gelden dezelfde regels als overal elders in Duitsland. Huur goedkoop een auto bij de autoverhuur op de luchthaven en rij met uw huurauto naar de bijzondere bezienswaardigheden van Stuttgart en omstreken. Let op de verschillende snelheidsbeperkingen, zodat u niet in overtreding bent, boetes moet betalen of uzelf en andere weggebruikers in gevaar brengt. Veiligheidsgordels zijn verplicht in Duitsland, dus u moet een gordel dragen elke keer dat u in een huurauto rijdt. Er zijn veel tankstations in Stuttgart en omgeving waar u goedkoop uw huurauto kunt tanken.

Goedkoop sightseeing in Stuttgart en omgevingMenu-Entry

Daimler AG: Mercedes-Benz Museum
Mercedes-Benz Museum

Een van de bezienswaardigheden in Stuttgart die u snel en goedkoop kunt bereiken met een huurauto van uw autoverhuurbedrijf is het geboortehuis van Gottlieb Daimler, dat in 1979 door Daimler Benz werd gekocht en vervolgens werd gerestaureerd. Vandaag de dag is het huis zowel een conferentiecentrum van Daimler AG als een museum. Het museum herbergt o.a. het rijtuig van Gottlieb Daimler, persoonlijke voorwerpen en tekeningen.

Staatsgalerie Stuttgart

Een van de bezienswaardigheden van Stuttgart is de Staatsgalerie van Stuttgart, die u gemakkelijk en goedkoop kunt bereiken met uw huurauto. Het heeft een grote collectie beeldhouwwerken en schilderijen uit de 14e tot de 21e eeuw. De Staatsgalerie is ook een van de meest bezochte musea in Duitsland. U kunt uw huurauto veilig parkeren in de parkeergarage van de Staatsgalerie. De collectie van de Staatsgalerie telt momenteel ongeveer 800 kunstwerken. Er zijn 40.000 bladen in de grafische collectie. In de Staatsgalerie worden ongeveer acht tentoonstellingen per jaar gehouden, waarbij ook een uitgebreid rondleidingsprogramma is inbegrepen.

Kasteel Leonberg
Schoss Leonberg

U kunt ook met uw huurauto naar het kasteel Leonberg rijden, want het kasteel Leonberg en de Pomeranzengarten (Pommerse tuin) nodigen u uit voor een bezoek. De stad werd gesticht in 1248. Het voormalige stadskasteel werd tussen 1560 en 1565 door Aberlin Tretsch omgebouwd tot een paleis. Parkeer uw huurauto op het terrein van het kasteel en bekijk de prachtige terrastuin met het Pomeranzenhaus en de fontein.
De Pomeranzengarten van het kasteel werd lange tijd niet gebruikt en werd pas in 1980 volgens de oorspronkelijke plannen door de deelstaat Baden-Württemberg gerestaureerd. Het is een van de weinige terrassentuinen uit de periode van de Hoge Renaissance die nog in Europa bewaard zijn gebleven. De perken bieden een bonte verscheidenheid aan bloemen, bijvoorbeeld kruiden en geneeskrachtige planten. Geniet van uw tijd in Stuttgart.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders