Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Trapani-Birgi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 37 beoordelingen voor de Luchthaven Trapani-Birgi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Trapani-Birgi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Trapani-Birgi bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Trapani-Birgi

Italië is een van de populairste bestemmingen in de zomer. Boek een huurauto direct op de luchthaven van Trapani en begin ontspannen aan uw vakantie. Ontdek de kustgebieden van Sicilië en ervaar een unieke eiland flair tijdens uw zomervakantie.

Haal uw huurauto op de luchthaven van Trapani op

Uitzicht op de haven van Trapani

Trapani ligt in het noordwesten van Sicilië en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad zelf biedt niet alleen ongelooflijke landschappen en cultuur aan zee, maar is ook een perfect vertrekpunt voor een road trip. Met een huurauto wordt zo'n road trip een stuk gemakkelijker. U kunt uw huurauto eenvoudig en gemakkelijk ophalen op de luchthaven van Trapani (TPS) direct na uw aankomst per vliegtuig. Reserveer uw huurauto vooraf vanuit het comfort van uw eigen huis online via ons vergelijkingsportaal MietwagenCheck. Wij hebben reeds de beste aanbieding en de geschikte huurauto voor u geselecteerd uit de talrijke autoverhuurbedrijven en u hoeft alleen nog maar de prijzen te vergelijken en de juiste auto voor u te kiezen.

Start een road trip of stedentrip vanuit Trapani in het voorjaar/herfstMenu-Intrede

De lente en de herfst zijn de seizoenen waarin een roadtrip of het verkennen van meerdere steden in één land zeer de moeite waard is, omdat de temperaturen in deze seizoenen niet te koud, maar ook niet te heet zijn. Pak zo snel mogelijk een huurauto en ga ermee op vakantie naar de onderstaande steden.

Kasteel in Erice

Erice

Mazara del Vallo

Mazara del Vallo

Naam van de stad Afstand tot Trapani Reistijd
Erice ca. 13 km ca. 25 minuten
Marsala ca. 30 km ca. 38 minuten
Segesta ongeveer 33 km ongeveer 25 minuten
Mazara del Vallo ca. 55 km ongeveer 1 uur
Palermo ca. 112 km ongeveer 1 uur en 25 minuten
Agrigento ca. 156 km ongeveer 2 uur en 15 minuten

Autoverhuur op Trapani Luchthaven

Verschillende toonaangevende nationale en internationale autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op Trapani Airport. In de volgende lijst vindt u enkele voorbeelden:

Boten in de buurt van Tapani
  • Goldcar
  • Essepi huur
  • Sicilië Auto Huren
  • Autoeuropa Sicilië met de auto
  • Onderneming Locauto
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz

De autoverhuurbalies voor informatie, het invullen van het huurcontract en het ophalen/terugbrengen van de sleutels bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven.

Trapani Luchthaven: Autoverhuur Informatie

Hoofdstraat in Trapani

De luchthaven ligt ruim vijftien kilometer ten zuiden van het centrum van de stad Trapani bij het plaatsje Birgi op de grens met de naburige gemeente Marsala.
Het is een militaire luchthaven die openstaat voor nationaal en internationaal civiel verkeer, met een moderne infrastructuur die een groter aantal vluchten en passagiers kan verwerken. De passagiersterminal, die in 2009 is gerenoveerd, ligt in het zuidoosten van het luchthaventerrein. De totale ruimte in de terminal voor het publiek bedraagt ongeveer 11.000 vierkante meter.
De passagiersterminal is dagelijks gesloten van 0.30 uur tot 4.30 uur. De openingstijden kunnen variëren, afhankelijk van de operationele vereisten. Gelieve deze vooraf te controleren op de website van de luchthaven.

Dineren en winkelen op Trapani Luchthaven

Promenade in Trapani

Op de begane grond van de luchthaven "Vincenzo Florio" bevinden zich de incheckbalies, de wachtruimte, de bagagebanden. Er is ook een cafetaria en een bezoekerslounge, een lounge voor gehandicapten, autoverhuur, informatiebalies op de luchthaven, eerstehulplokalen en een geldautomaat voor het opnemen van contant geld en andere transacties.
De luchthaven biedt verschillende eet- en winkelgelegenheden. Passagiers kunnen in de vertrekruimte (eerste verdieping) genieten van een grote ruimte die bestemd is voor voedsel, kleinhandel en diensten. Er wordt speciale aandacht besteed aan de verkoop van typische plaatselijke levensmiddelen en producten waarvoor de regio Trapani wereldwijd bekend is.

Trapani luchthaven vervoersverbindingen

Per huurauto

Trapani, Marsala en de zuidwestkust van Sicilië zijn gemakkelijk bereikbaar via de Strada Statale SS 115, Palermo via de autosnelweg A 29, die net ten noorden van de luchthaven begint en bij Alcamo op de A 29 uitkomt. Let op: op sommige gedeelten van de snelweg wordt tol geheven, dit geldt voor de A18 en de A20. Er wordt een op afstand gebaseerde tol geheven. Het is het beste om gepast geld achter de hand te hebben. Kaartbetalingen worden niet overal aanvaard.

Historisch gebouw in Trapani
Uitzicht op de zee van Trapani
Bus

AST bussen verbinden de luchthaven met het centrum van Trapani. Terravision en Salemi bieden diensten aan naar Marsala, Trapani en Palermo, en Lumia bedient verschillende steden aan de zuidwestkust.

Rail

De terminal beschikt niet over een eigen spoorverbinding. Twee kilometer naar het zuiden ligt het treinstation Mozia-Birgi, maar er is geen busverbinding met dit station vanaf de luchthaven. Treinen rijden van Mozia-Birgi naar Marsala en Castelvetrano in het zuiden, en ook naar Trapani en Palermo.

Autohuur excursie naar de stad Trapani

Uitzicht op de haven van Trapani

Trapani ligt in het noordwesten van Sicilië op een vooruitstekend voorgebergte aan de voet van de berg Erice, aan de halvemaanvorm, de Griekse naam voor een halvemaan is "Drepanon", heeft het zijn naam te danken.

De hoofdstad van de gelijknamige provincie telt ruim 70.000 inwoners en heeft de belangrijkste handels- en ferryhaven van Sicilië. Daarnaast zijn de handel, de produktie van zout en visconserven en de scheepsbouw belangrijke economische sectoren. De reputatie van de stad heeft enigszins te lijden gehad onder de activiteiten van de maffia. Maffiabaas Vincenzo Virga werd in 2001 gearresteerd, gevolgd door talrijke politici en industriële ondernemers.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

37 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Trapani-Birgi

Beoordeling van Hanna D.

“Alles werkte geweldig!”

Beoordeling van Hermann L.

“Vriendelijk personeel, snelle verwerking.”

Beoordeling van Kira A.

“Het ging snel en zonder complicaties.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat