Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Venetië-Treviso

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Venetië-Treviso
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Venetië-Treviso

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Venetië-Treviso bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 16 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 11.04 - 18.04.2024
Voorbeeld auto

Ook in de winter is het zeker de moeite waard om een huurauto in Treviso te boeken. Zo kunt u op elk moment overal komen zonder u zorgen te hoeven maken over het openbaar vervoer. Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u met MietwagenCheck altijd online transparante prijzen vergelijken. Bij ons kunt u een auto huren of een auto ophalen, niet alleen op de luchthaven van Treviso, maar ook in de stad op elk station. Wij werken samen met alle grote autoverhuurbedrijven en hebben daarom een enorme keuze aan auto's voor de perfecte Treviso reis.

Vergelijk en boek een goedkope huurauto in Treviso Luchthaven

Uitzicht op het mooie Venetië

Vliegveld Treviso: de poort naar Venetië

Italië is het hele jaar door een populaire bestemming. Het land fascineert met een adembenemend en veelzijdig landschap. De cultuur en culinaire geneugten van Italië bekoren bezoekers van over de hele wereld in gelijke mate. Venetië is een van de beroemdste en meest bezochte steden van Italië. De nabijgelegen luchthaven Treviso maakt reizen vanuit Duitstalige landen bijzonder gemakkelijk. Om de regio Veneto en heel Italië direct vanaf uw aankomst te verkennen, kunt u het beste een auto huren. Waar boek ik de beste huurauto's in Treviso Luchthaven? De beste manier om een goedkope huurauto te vinden in Treviso Luchthaven is via onze onafhankelijke autoverhuur vergelijking site. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven die gevestigd zijn op Treviso Luchthaven om ervoor te zorgen dat u de goedkoopste deal krijgt. Kies uit onze populaire filters die klanten in het verleden zeer nuttig hebben gevonden. Wij helpen u ook graag met onze kant-en-klare dienstenpakketten. In Basis, Plus en Rundum-Sorglos is er voor elk budget wat wils.

Goede redenen om een auto te huren op Treviso Luchthaven

Haal uw huurauto op bij Treviso Luchthaven

Pick-up direct bij aankomst op de luchthaven van Treviso

MietwagenCheck maakt het mogelijk om uw huurauto op verschillende aantrekkelijk gelegen stations op te halen. Indien u met het vliegtuig in Italië aankomt, kunt u het beste uw huurauto direct na aankomst op de luchthaven ophalen. U kunt uw huurauto ook ophalen in Venetië, bijvoorbeeld. In het ideale geval haalt u uw huurauto echter direct op de luchthaven op om te wennen aan het Italiaanse verkeer. Van hieruit kunt u dan rechtstreeks naar de mooiste bezienswaardigheden van Venetië en verder rijden. Vertrek langs de Adriatische kust en naar de nabijgelegen stad Verona! Ga op het spoor van Romeo en Julia en verzamel mooie momenten met je geliefden.

De belangrijkste voordelen van het ophalen van uw huurauto in Treviso Luchthaven in een oogopslag:

  • flexibel ophalen en wegbrengen dankzij langere openingstijden
  • prijsbesparingen ten gevolge van een hoger concurrentieniveau
  • Tijdsbesparing door onafhankelijkheid vanaf de eerste minuut

Haal uw huurauto op de luchthaven van Treviso op

Treviso luchthaven autoverhuur afhaal bord

Uw huurauto ophalen: eerst naar de begane grond

U heeft de juiste auto voor u gevonden en geboekt uit het brede aanbod van autoverhuur in Treviso Luchthaven? Tijd voor uw vertrek en dan om uw huurauto op te halen. Waar haal ik mijn huurauto op in Treviso Luchthaven? U vindt de kantoren van de autoverhuurbedrijven op de begane grond van de aankomsthal van de luchthaven van Treviso. Zelfs als u uw huurauto van tevoren hebt geboekt, is deze stap essentieel. Om uw huurauto op te halen, volgt u de afslag en slaat u linksaf. Na ongeveer 50 meter ziet u aan de rechterkant het bord "Rent a car". Om uw huurauto in te leveren, neemt u de tweede afslag van de snelweg. Volg de oprit van de luchthaven en sla rechtsaf tot u het bord "Rent a car" weer ziet.

Het perfecte huurauto aanbod voor de luchthaven van Treviso

Een goedkoop huurauto aanbod is snel gevonden op ons portaal. Naast de prijs zijn er echter nog andere factoren die de kwaliteit van het aanbod bepalen. Onze portaalsite wordt vooral gekenmerkt door eenvoud en transparantie. De populaire filters laten u snel zien welke diensten andere vakantiegangers al nuttig hebben gevonden.

In het algemeen raden wij u aan om de volgende diensten altijd bij te boeken:

  • de eerlijke brandstofregeling (vol/vol)
  • alle kilometers gratis
  • geen overschot

Optionele, maar ook zeer nuttige diensten

  • de extra bestuurder
  • de huur voor een enkele reis
Driveboo Tip:

Goed nieuws. Op MietwagenCheck zijn bij een groot aantal aanbiedingen één of meer diensten al in de basisprijs inbegrepen! Vind vandaag nog de beste prijs voor een huurauto in Treviso Luchthaven.

Veilig op weg in Italië met de juiste verzekering

Veilig de weg op met een allriskverzekering zonder eigen risico

Veilig de weg op met een allriskverzekering zonder eigen risico

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto in Italië? Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor huurauto's in Italië. Dit is al inbegrepen in alle aanbiedingen op MietwagenCheck. Deze beschermt u in algemene zaken en wordt het best gekozen met een hoog verzekerd bedrag. Je bent nog beter af met een uitgebreide verzekering. In het ideale geval kiest u deze zonder eigen risico. De toeslag heeft dan een positief effect op het bedrag van de storting. Een volledige omniumverzekering beschermt u in elk geval en geeft u een veilige rijervaring door de smalle straatjes van Italië. Parkeer uw huurauto zonder aarzeling.

Driveboo Tip:

Voeg een extra bestuurder toe voor nog meer rijplezier! Om ervoor te zorgen dat uw bijrijder ook volledig verzekerd is, is registratie verplicht. Dit kan gemakkelijk ter plaatse worden gedaan wanneer u uw huurauto ophaalt.

Alles wat u moet weten over het Italiaanse wegverkeer uitgelegd

Onderweg in Italië

Veilig rijden op de Italiaanse wegen

Het Italiaanse wegennet is goed ontwikkeld. Zijn er tolwegen in Italië? Op veel weggedeelten in Italië moet tol worden betaald. U betaalt gewoon na het verlaten van de betreffende tolweg. Hoe is het Italiaanse wegverkeer? Zuid-Europeanen hebben vaak een pittige rijstijl. Toeteren behoort tot de goede manieren en wordt vaak als begroeting gebruikt. De Italiaanse hoofdstad Rome, bijvoorbeeld, ligt vol met rotondes met meerdere rijstroken. Na enige gewenning zult u echter snel gewend zijn aan het Italiaanse wegverkeer. Welk rijbewijs heb ik nodig om in Italië te rijden? Voor Italië is een in de EU afgegeven rijbewijs voldoende. U kunt ook in Italië rijden met een internationaal rijbewijs.

Maximumsnelheden op Italiaanse wegen:

Italiaanse wegen Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Buiten de stad 90 km/u
Autosnelwegen 110 km/h
Autosnelwegen 130 km/u

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat