Auto huren in Luxemburg

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Luxemburg: De populairste autohuur bestemmingen

Ontdek het indrukwekkende landschap van Luxemburg met een huurauto

Valleien, bossen, beekjes en meren - vooral natuurliefhebbers die in Luxemburg met een huurauto reizen, komen aan hun trekken. Het kleine landje in Europa kan gemakkelijk worden ontdekt met een huurauto. Bij Car RentalCheck kunt u de aanbiedingen van autoverhuurbedrijven vergelijken en de goedkoopste autohuur voor uw reis naar Luxemburg boeken. Met een huurauto kunt u flexibel en zelfstandig naar alle gewenste bestemmingen in Luxemburg rijden. Aarzel niet, boek uw gewenste huurauto vooraf online en kijk uit naar een spannende reis naar Luxemburg.

AutohuurCheck wenst u een veilige en aangename reis naar Luxemburg!

Panoramisch uitzicht over Luxemburg

Panoramisch uitzicht over Luxemburg

Waar kan ik een huurauto ophalen in Luxemburg?

Als u uw gewenste huurauto online boekt, kunt u deze direct na aankomst in Luxemburg ophalen. Als u met het vliegtuig aankomt, is het een goed idee om uw huurauto op te halen op Luxembourg Airport (LUX). Zo bent u flexibel vanaf de eerste minuut dat u in Luxemburg aankomt en hoeft u niet onnodig te wachten op het openbaar vervoer. Als alternatief kunt u uw huurauto ook ophalen in een van de steden van Luxemburg. Hieronder vindt u een kleine selectie:

Dit zijn de bezienswaardigheden in Luxemburg

Ontdek Luxemburg op eigen houtje

Ontdek Luxemburg op eigen houtje

In Luxemburg verveelt u zich gegarandeerd niet. Start een mountainbiketocht of rijd met uw huurauto de natuur in voor een wandeling of een uitgebreide wandeling. Hoe u zich uw perfecte vakantie in Luxemburg ook voorstelt, een huurauto brengt u comfortabel naar al uw droombestemmingen. Hieronder vindt u een aantal ideeën voor excursies, waaronder de afstand met een huurauto vanaf Luxemburg Airport.

bestemming voor een dagtocht Afstand van LUX Reistijd van LUX
Musée d'Art Modern Grand-Duc Jean 8 km 10 min
Plaats Guillaume II 9 km 15 min
Gëlle Fra 8 km 15 min
Plaats van de Grondwet 9 km 15 min
passerelle 7 km 10 min