Huurauto Mainz

Huurauto Mainz vanaf 17 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Mainz

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Renault Clio of gelijkwaardig
Renault Clio
vanaf 21 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
OPEL CORSA
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
OPEL CORSA
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Clio
vanaf 24 €/dag
Compact
Compact
bijv. VW Golf of gelijkwaardig
VW Golf
vanaf 27 €/dag
Compact
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 28 €/dag
Compact
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 28 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
VW Golf
vanaf 32 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. OPEL INSIGNIA of gelijkwaardig
OPEL INSIGNIA
vanaf 30 €/dag
type/minivan
bijv. VW GOLF ESTATE of gelijkwaardig
VW GOLF ESTATE
vanaf 31 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 48 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW MULTIVAN of gelijkwaardig
VW MULTIVAN
vanaf 77 €/dag
type/suv
bijv. Seat Arona of gelijkwaardig
Seat Arona
vanaf 30 €/dag
type/luxury
bijv. AUDI A6 of gelijkwaardig
AUDI A6
vanaf 52 €/dag
type/van
bijv. GR.0 VW CADDY of gelijkwaardig
GR.0 VW CADDY
vanaf 44 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Waarom zou u een huurauto boeken voor uw verblijf in Mainz?

Wie gewend is aan de mobiliteit van het huren van een eigen auto zal het moeilijk vinden om gebruik te maken van het openbaar vervoer - vooral in een buitenlandse stad. Totdat men de dienstregelingen slechts één keer heeft bestudeerd en weet waar welke stations zich bevinden, is men al comfortabel op de plaats van bestemming met de gehuurde auto en het moderne navigatiesysteem. U kunt hier gemakkelijk verschillende autoverhuurbedrijven in Mainz met elkaar vergelijken. Hoewel het openbaar vervoer in Mainz zeer goed ontwikkeld is, biedt de huurauto u grote voordelen. U bent flexibel in uw planning door gebruik te maken van de huurauto. De huurauto geeft u mobiliteit en onafhankelijkheid. Bovendien kan de huurauto dromen waarmaken die lang gekoesterd zijn. Als u altijd al een cabriolet heeft willen rijden, kies dan de juiste auto bij de autoverhuur en geniet van het cabrio-gevoel voor de duur van de huurperiode. Als u de prijzen bij autoverhuur vergelijkt, zult u zeker een huurauto vinden die aan uw verwachtingen voldoet en bovendien goedkoop is. Let bij het vergelijken op de prijs-prestatieverhouding. Alleen als dit evenwichtig is, kunt u ervan uitgaan dat de huurauto echt goedkoop is. Goedkope aanbiedingen met een laag serviceniveau moeten niet worden verward met aantrekkelijke aanbiedingen die goed en tegelijkertijd goedkoop zijn. Daarom is een kritische prijsvergelijking op het gebied van autoverhuur altijd de moeite waard. Een excursie naar de zusterstad Wiesbaden is altijd de moeite waard. De twee staatshoofdsteden (Hessen/Rijnland-Palts) worden alleen door de Rijn gescheiden.
Theodor Heuss Bridge Mainz

Uw huurauto en de bijbehorende verzekering - volledig compleet zonder eigen risico?

Als u een auto wilt huren, moet u speciale aandacht besteden aan de verzekeringskwesties. In de meeste gevallen biedt de verzekeringsmaatschappij de mogelijkheid van een volledige dekking zonder eigen risico. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het aanbod goedkoop is, maar de extra kosten voor de volledige verzekering zonder eigen risico zijn vrij redelijk. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden met de verzekering, maar de volledig omniumverzekering zonder eigen risico biedt de optimale verzekeringsdekking. Controleer de meerprijs en beslis dan of de all-round verzekering niet de meerprijs waard is voor de volledig omniumverzekering zonder eigen risico.

Mainz - de stad Gutenberg aan de Rijn

De stad Mainz ligt aan de Rijn en is de hoofdstad van de deelstaat Rijnland-Palts. Mainz heeft meer dan 200.000 inwoners en is daarmee ook de grootste stad van Rijnland-Palts. De universiteitsstad kan terugblikken op een interessante geschiedenis en scoort met tal van bezienswaardigheden. Maar er is ook het heden, en vandaag de dag presenteert Mainz zich als een levendige en charmante stad. De lokale bevolking en de bezoekers houden van de bijzondere sfeer en manier van leven. Niet voor niets wordt Mainz beschouwd als een bolwerk van het Rijnlandse carnaval, het vrolijke basisakkoord is ook in het dagelijks leven merkbaar. Verschillende radio- en televisiestations zijn gevestigd in Mainz, waaronder de Tweede Duitse Televisie met zijn grappige pauzefiguren, het sympathieke Mainzelmännchen. Een van de beroemdste zonen van de stad en wereldwijd bekend is Johannes Gutenberg, de uitvinder van de moderne boekdruk en drukpers.

Bezienswaardigheden in Mainz

Mainz inspireert met talloze gebouwen uit verschillende eeuwen, die de geschiedenis van de stad weerspiegelen. Er zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder de Drususstein, de Romeinse poort en de Dativius Victor-boog. Het Haus zum Stein en de ijzeren toren, waar tegenwoordig kunsttentoonstellingen worden gehouden, dateren uit de Middeleeuwen. De stad beleefde een periode van welvaart in de tijd van de kiezer. Talrijke gebouwen uit die tijd zijn bewaard gebleven, die de toeschouwer vandaag de dag nog steeds verrukken met het evenwicht van hun architectuur en harmonie. Naast het prachtige Kiespaleis zijn dat de Oude Universiteit, de Oude Wapenkamer en de Kiezersstallen, de Golden Ross-kazerne. Andere bezienswaardige gebouwen zijn het Staatstheater, de Citadel op de Jakobsberg en het prachtige Theodor-Heuss-Bridge. De brug is een van de mooiste brugconstructies over de Rijn. Talrijke monumenten en fonteinen bepalen het beeld van de stad, bijvoorbeeld het Gutenbergmonument, de marktfontein of de spijkerkolom. Interessante musea zoals het Landesmuseum of het Dommuseum trekken bezoekers aan met interessante speciale tentoonstellingen. Tot de belangrijkste heilige gebouwen in Mainz behoren de Romaanse kathedraal Sankt Martin, de gotische hallenkerk Sankt Stephan en de Christuskirche met zijn indrukwekkende koepel.

Kathedraal van St. Martin in Mainz

Ervaar Mainz en wees mobiel

De vrolijke manier van leven die in Mainz heerst, is het best te voelen op de vele festivals en evenementen. Er is de betoverende Mainz-Rijnse lente, het Oktoberfest, de Museumnacht, de kerstmarkten, de zomerlampen en niet te vergeten de wijnfeesten. Wijn speelt een belangrijke rol in de bruisende stad Mainz, net als de speciale Mainz-keuken. Wandel door de betoverende promenades, geniet van het winkelen in de winkelcentra of de charmante kleine winkeltjes en neem een pauze in een van de mooie restaurants. Hier worden lekkernijen uit de regionale keuken geserveerd, bijvoorbeeld 'Spundekäs' of 'Handkäs' met muziek. De combinatie "Worscht, Weck en Woi" (worst, broodjes en wijn) is ook een typische specialiteit van Mainz.

Mainz scoort met uitstekende vervoersverbindingen

Mainz is zeer gemakkelijk te bereiken met de lange afstandsbus en -trein, maar heeft geen eigen vliegveld. Frankfurt am Main International Airport, de grootste luchthaven van Duitsland en een van de belangrijkste luchthavens ter wereld, ligt echter op slechts 25 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken.

Luchthavenbenaming Afstand tot Mainz IATA-Code
Luchthaven Frankfurt am Main 25 km FRA


Er is een directe busverbinding tussen Mainz en de luchthaven Frankfurt-Hahn, die op ongeveer 80 kilometer afstand ligt. Frankfurt-Hahn Airport is een populaire bestemming voor budgetvluchten. Op de stations en vliegvelden vindt u een breed scala aan autoverhuurservices. U kunt daar bij aankomst een huurauto krijgen en op weg gaan om de stad te verkennen, tenzij u eerst uw accommodatie wilt bezoeken. Tijdens het verkennen van de stad Mainz valt u een bijzonderheid op die uniek is in de wereld, namelijk de gekleurde straatnaamborden. Sinds 1853 zijn de wegen die loodrecht op de Rijn lopen, gemarkeerd met rode borden. Blauwe borden dragen de wegen die parallel aan de Rijn lopen. Kleinere wegen, vooral in de districten verder weg van de Rijn, hebben witte verkeersborden. Mainz heeft een lage-emissiezone in het centrum van de stad, waar alleen voertuigen met de juiste milieubadge zijn toegestaan.

Vergelijk het autoverhuuraanbod - het is de moeite waard

Een vergelijking van de autoverhuuraanbiedingen is nuttig en belangrijk om aanbiedingen te vinden die goed en tegelijkertijd goedkoop zijn. U moet echter niet alleen de huurprijzen in de gaten houden, maar ook rekening houden met de diensten. Want de aanbiedingen zijn alleen goed en goedkoop als de prijs-prestatieverhouding goed is.

De autoverhuuraanbiedingen hebben meestal uitbreidingen die optioneel kunnen worden toegevoegd. Dit omvat bijvoorbeeld extra chauffeurs, eenrichtingsverhuur met teruggave op andere stations of verzekeringskwesties. Hier dient u na te gaan welke extra opties voor u relevant zijn.

Mietwagen Mainz: Extra bestuurder

Een extra bestuurder is zinvol als u langere afstanden wilt afleggen en om beurten wilt rijden. De extra bestuurder is een opluchting voor de bestuurder. Maar de extra bestuurdersmogelijkheid wordt meestal geassocieerd met hogere huren. U moet dus overwegen of u de extra driver nodig hebt of dat u niet zonder deze optie kunt. Hetzelfde geldt voor eenrichtingsverhuur.

Huurauto Mainz: Eenrichtingsverhuur

Als u van plan bent de huurauto in te leveren op andere stations dan de ophaallocatie, dan zijn dit eenrichtingsverhuur. Hieraan is meestal een toeslag verbonden, want als de auto op andere stations wordt ingeleverd, moet het autoverhuurbedrijf ervoor zorgen dat het voertuig wordt ingeleverd. Eenrichtingsverhuur is daarom niet zo goedkoop als de varianten waarbij de teruggave plaatsvindt op de stations waar de auto is gehuurd. Als u met de huurauto uitsluitend in een bepaalde regio verblijft, is de optie voor eenrichtingsverhuur niet aan te raden.

Mietwagen Mainz: De storting

Het bedrag van de waarborg is niet uniform, maar het is wereldwijd vereist bij het huren van een voertuig. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf worden verschillende borgsommen gevraagd. Maar aangezien u de borg terugkrijgt wanneer u het voertuig terugbrengt, is de borg niet echt belangrijk bij het vergelijken van aanbiedingen.

Conclusie over autoverhuur in Mainz:

Mainz is een bezoek waard. Verken echter niet alleen de stad zelf met uw huurauto, maar maak ook een omweg in de charmante omgeving, bijvoorbeeld naar de mooie Rheingau of het romantische Midden-Rijndal. Wijnopslaggebouw in de haven van Mainz

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders