Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Malmö

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Malmö
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Malmö

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Malmö bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Kia Niro
9 Dagen van 12.10 - 20.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
9 Dagen van 12.10 - 20.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Peugeot 208
9 Dagen van 12.10 - 20.10.2024
Voorbeeld auto

Door Malmö en omgeving met de huurauto

Stad Malmö aan zee

Malmö is de grootste stad in de meest zuidelijke provincie Skåne län en de derde grootste stad van Zweden. De stad heeft ongeveer 300.000 inwoners en was een van de meest ontwikkelde steden in Scandinavië, vooral sinds de Øresundbrug werd gebouwd om Malmö met Kopenhagen te verbinden, heeft de stad een belangrijke architecturale en technische ontwikkeling doorgemaakt. Malmö heeft veel te bieden en is een bezoek meer dan waard. Boek een huurauto voor Malmö om uw reis gemakkelijker en onafhankelijker en flexibeler te maken, zodat u de stad en de omgeving kunt verkennen.

Correcte boeking van de huurautoMenu-Entry

Oude stad van Malmö

Om een geschikte huurauto te vinden, moet u eerst de gewenste bestemming opgeven, in dit geval Malmö, en de plaats in Malmö waar u de huurauto wilt ophalen en afleveren. U voert ook uw reisdatum en een geschikt tijdstip in. Wanneer dit gedaan is, is het eerste wat je doet het zoeken te starten, en na een paar seconden zul je wat resultaten zien. U hoeft deze resultaten nu alleen nog maar aan te passen door de nodige filters in te stellen. Eerst geeft u aan met hoeveel personen u reist om er zeker van te zijn dat het aantal zitplaatsen correct is. Vervolgens bepaalt u één van de voertuigcategorieën, die zijn onderverdeeld in voertuigtype en -klasse. Dan komt het belangrijkste deel, de optredens. U kunt individueel kiezen voor verschillende verzekeringen en inclusieve diensten, of u kunt gewoon kiezen voor een van onze drie servicepakketten. Selecteer ten slotte de voertuigkenmerken zoals in de onderstaande tabel en kies het eindresultaat. Zo kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste en krachtigste auto vinden zonder urenlang te moeten zoeken.

Voertuigcategorieën Kenmerken van het voertuig
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middenklasse Automatisch
terreinwagen (SUV) Handmatig schakelen
stationwagon / minibus Vierwielaandrijving
Converteerbare Diesel
Luxe auto's Elektrische aandrijving

Eenrichtingsverhuur - gewoon van A naar B

Zicht op Malmö 's nachts

Met de eenrichtingsverhuur heeft u de prachtige mogelijkheid om meerdere plaatsen en steden in één keer te verkennen. Deze optie is vooral de moeite waard voor een road trip. De eenrichtingsverhuur geeft u de vrijheid om slechts in één richting te rijden. U reist dus van plaats A (in dit geval Malmö) naar plaats B (elke stad in Zweden of Denemarken) binnen bijvoorbeeld twee weken. Onderweg stopt u in een andere stad om deze te verkennen en gaat u verder richting plaats B. De stops kunnen zo lang zijn als u wilt, u hoeft alleen maar de huurauto op het afgesproken tijdstip naar de afgesproken plaats te brengen. Wij raden u daarom aan om altijd meer dagen te plannen dan u verwacht, zodat u, als u een plek bijzonder goed bevalt, de mogelijkheid heeft om langer te blijven. Dus je rijdt deze route en hebt niet de stress om alles terug te rijden alleen maar om de huurauto bij hetzelfde station af te zetten. Uiteindelijk geeft u twee verschillende locaties aan als ophaal- en terugbrengstations.

Annulering van de huurautoMenu-Entry

Als u besluit tegen de huurauto in te gaan, hoewel u deze al geboekt heeft, omdat u niet op de reis kunt of wilt, is dit noch voor ons, noch voor u een probleem. Met Car Rental Check heeft u de vrijheid om de huurauto gratis te annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. In ieder geval geldt dit voor de meeste verhuurders tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode, maar voor sommigen slechts tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode.

Dit moet worden opgemerkt:

Neem telefonisch contact met ons op om de huurauto te annuleren en schrijf ons en vanaf 72 uur voor het begin van de huurperiode ook een e-mail.

Serviceteam:

telefoonnummer: 071 541 6666

E-mail: buchung@mietwagencheck.de

Extra bestuurders toevoegen

Kasteel van Malmö

Met de extra bestuurdersmogelijkheid heeft u de mogelijkheid om tijdens het rijden om beurten met uw reisgenoot te rijden. Dit betekent dat u niet alle routes zelf hoeft te nemen en toch beschermd bent. U voert gewoon een persoon in die met u meegaat en een rijbewijs heeft als extra bestuurder, waarbij de afgesloten verzekeringen automatisch worden overgedragen aan deze persoon. Let op: Als u een persoon de huurauto laat rijden zonder dat deze persoon als extra bestuurder wordt genoemd en deze persoon een ongeluk of iets dergelijks veroorzaakt, vervallen alle afgesloten verzekeringspolissen.

Borg en creditcard

Excursies en bestemmingen vanuit Malmö vanuit Menu-Entry

Malmö heeft een prachtige locatie. Van daaruit kun je overal naartoe, of het nu langs de zee is of het land in. Dankzij de Øresundbrug kunt u ook gemakkelijk met een huurauto van Zweden naar Denemarken rijden en de hoofdstad Kopenhagen verkennen.

Kopenhagen

Kopenhagen

Lund

Lund

Excursies vanuit Malmö Afstand Duur met de huurauto
Lund ongeveer 18 kilometer ca. 22 minuten
Trelleborg ongeveer 33 kilometer ca. 32 minuten
Kopenhagen (Denemarken) ongeveer 42 kilometer ca. 44 minuten
Ystad ongeveer 60 kilometer ongeveer 50 minuten
Excursies vanuit Kopenhagen
Hellerup (Denemarken) ongeveer 8 kilometer ca. 17 minuten
Glostrup (Denemarken) ongeveer 11 kilometer ca. 21 minuten

Bezienswaardigheden in MalmöMenu-Entry

  • Kasteel Malmö
  • Roterende romp
  • Sint-Pieterskerk
  • Kungspark
  • Lilla Torg
  • Universiteit van Malmö
  • Folkets Park
  • Pildammpark

Beste reistijden en temperaturen in MalmöMenu-Entry

Gezicht op Malmö

Zweden staat bekend om zijn koude temperaturen, dus als u een bevroren persoon bent, moet u in de winter niet naar Malmö reizen, omdat de stad aan zee ligt, waardoor het veel kouder is door de koude wind. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 23°C, maar alleen op de echt goede dagen. Van februari tot april is de kans op sneeuw of regen het laagst, dus als u liever een wandeling maakt of veel in de buitenlucht gaat verkennen, moet u in deze periode naar Malmö reizen. Als je nog steeds een slechte dag hebt, kun je naar een van de vele winkelcentra gaan en daar je dag doorbrengen. Wij wensen u een prettige reis door Malmö!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat