Auto huren in Martinique

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Martinique: De populairste autohuur bestemmingen

Vind en boek goedkope autoverhuur in Martinique

Uitzicht op het droomeiland Martinique

Boek een goedkope huurauto op Martinique

Martinique is een van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld. De verbinding is ongelooflijk eenvoudig dankzij de internationale luchthaven. De parel in het Caribisch gebied is op elk moment van het jaar een bezoek waard. Natuurliefhebbers, duikers en avonturiers: op Martinique krijgt iedere vakantieganger zijn geld. De ruwe schoonheid van het Caribische eiland kunt u het beste flexibel ontdekken met een huurauto. Overtuig uzelf en vergelijk uw huurauto op Martinique vandaag nog. Rijd naar de mooiste bezienswaardigheden en stranden van het Caribische eiland. Voel de Franse flair in het midden van de Zuidzee.

Martinique - droomvakantie in het Caribisch gebied het beste met een huurauto

Montagne Pelée, Martinique

Montagne Pelée, Martinique

Tot welk land behoort Martinique? Martinique is een Frans overzees departement en behoort tot de Kleine Antillen. Met een oppervlakte van 1.128 vierkante kilometer strekt het paradijselijke eiland zich in een boog uit van Puerto Rico naar de kust van Zuid-Amerika. Wat is de hoogste berg van Martinique? De indrukwekkende vulkaan Montagne Pelée, met een hoogte van bijna 1400 meter, vormt het hart van het eiland. De wilde natuur, fantastische stranden en talrijke culturele bezienswaardigheden maken Martinique tot een populaire vakantiebestemming in het Caribisch gebied. Als u het eiland zelfstandig en grondig wilt verkennen, is een huurauto aan te bevelen.

Ontdek Martinique in uw eentje met een huurauto

Hoe is het wegennet op Martinique? De wegen in Martinique zijn in een zeer goede staat. Alleen kleinere zijwegen zijn vaak erg bochtig en steil. Met een huurauto kunt u in maximaal een uur elke plek op het dromerige eiland bereiken en onderweg kunt u altijd stoppen bij de charmante uitzichtpunten.

We hebben een paar tips opgesteld zodat niets uw droomvakantie met een huurauto in de weg staat:

  • Hou het hoofd koel! De gemiddelde temperatuur op Martinique ligt rond de 30 graden. Om er zeker van te zijn dat u ook bij tropische temperaturen een goede reis heeft, raden wij u een huurauto met airco aan.
  • Haast je niet! Na een lange vlucht moet u zich een paar rustige dagen gunnen voordat u op lange reizen gaat met een huurauto. Zo kunt u wennen aan het tijdsverschil en het klimaat.
  • Autoverhuur: U vindt talrijke autoverhuurbedrijven direct in de terminal van de luchthaven. Het is het beste om vooraf te verduidelijken waar u uw auto kunt ophalen om lange wachttijden voor de shuttledienst te vermijden.

Maak een tour door Martinique met een huurauto

Met de huurauto in Martinique

Grand Anse, Martinique

Met de huurauto in Martinique

Fort de France, Martinique

Fort-de-France

Hoe lang duurt het van de luchthaven van Martinique naar de hoofdstad van het eiland? Met een huurauto bereikt u Fort-de-France, de hoofdstad van het eiland, in ongeveer 10 minuten vanaf het vliegveld. Het centrum van Martinique maakt indruk met zijn grote haven en historische vestingwerken. Als u met de shuttle bent aangekomen, kunt u hier ook een auto huren voor uw vakantie op vele locaties. In Fort-de-France is het de moeite waard om een gedetailleerde stadswandeling te maken. Bezoek de kleurrijke markten, het indrukwekkende bloemenpark en de talrijke huizen uit de koloniale tijd.

Maandag Pelée

In 1920 ontsnapte hij voor de laatste keer en vernietigde een hele stad op Martinique. Vandaag de dag is de bijna 1400 meter hoge vulkaan Montagne Péele inactief en een populaire reisbestemming. Met een berggids kunt u zelfs een wandeling maken op de vulkaan.

Le Marin

In het mooie zuidoosten van Martinique ligt het pittoreske stadje Le Marin. Als u een auto huurt op Martinique, is het de moeite waard om erheen te rijden. Met het openbaar vervoer duurt de reis anders vrij lang. Le Marin heeft prachtige baaien, een grote jachthaven en veel culinaire avonturen.

Driveboo Tip:

Extra tip: Ongewoon, maar altijd een bezoek waard: Het Bananenmuseum op Martinique. Vanaf Fort-de-France is het ongeveer 50 minuten met de huurauto naar het noordoosten om het fascinerende museum rond het gele fruit te vinden.

Veilig op de weg: met een huurauto in Martinique

De meeste toeristische bestemmingen en stranden bevinden zich in het zuiden van Martinique. Maar ook het noordelijk deel van het eiland heeft veel te bieden en mag niet gemist worden. Met een huurauto bent u flexibel op Martinique en kunt u ook de meer afgelegen gebieden comfortabel bezoeken. Het verkeersreglement is vergelijkbaar met het Europese, maar moet strikt worden nageleefd als u met een huurauto reist.

Verkeersregels in Martinique:

Regel Verklaring
Leeftijdsgrens voor huurauto's 21 jaar; voor sommige categorieën geldt een leeftijdsgrens van 25 jaar.
Buitenlandse rijbewijzen Een internationaal rijbewijs is niet vereist.
Alcoholgehalte in het bloed 0,5 per miljoen
Snelheid 50 km/u in de bebouwde kom, 90 km/u op landwegen. In het natte gedeelte is de snelheidslimiet 80 km/u.

Wij raden u ook aan om een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten voor uw huurauto. De aansprakelijkheidsverzekering moet ten minste een miljoen euro dekken. Zo bent u in geval van nood aan de veilige kant en kunt u zonder zorgen aan uw droomvakantie beginnen.

Driveboo Tip:

Tip: In de Europese winter kiezen vooral veel toeristen voor Martinique als bestemming. U moet vroeg genoeg een huurauto reserveren om knelpunten te voorkomen.