Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Minsk

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Minsk
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Minsk

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Rijden in Minsk kan een opwindend avontuur zijn, maar het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale verkeersregels. In tegenstelling tot België is het in Wit-Rusland verplicht om altijd met de lichten aan te rijden, dag en nacht. De maximumsnelheid in de stad is 60 km/u en buiten de stad 90 km/u. Het alcoholgehalte in het bloed mag nooit hoger zijn dan 0,3 promille, dus we raden aan om helemaal niet te drinken als je gaat rijden.

Autoverhuur en Mobiliteit

Het huren van een auto in Minsk is een geweldige manier om de stad en omgeving op je eigen tempo te verkennen. Vergeet niet dat je een internationaal rijbewijs nodig hebt. De stad heeft ook een efficiënt openbaar vervoersysteem, waaronder bussen, trams en een uitgebreid metronetwerk.

Bezienswaardigheden en Routes

Jouw reis naar Minsk zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan de prachtige bezienswaardigheden. Start bij het Onafhankelijkheidsplein, het grootste plein van Europa. Het is een geweldige plek om foto's te maken van de imposante sovjetarchitectuur. Voor de natuurliefhebbers is het Loshitsa Park een moetje. Op slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum, het is de perfecte locatie voor een ontspannende middag.

Seizoensevenementen en Festivals

Als je Minsk in de zomer bezoekt, mag je het Minsk Zomer Open Air Festival niet missen. Het is een van de grootste muziekfestivals van Wit-Rusland met optredens van lokale en internationale bands. De winter in Minsk is ook de tijd voor tal van festiviteiten, waaronder het Minsk Kerstfestival en het Nieuwjaarsfestival.

Klimaat en Beste Tijd om te Bezoeken

Minsk heeft een gematigd landklimaat, dat typerend is voor Oost-Europa. De zomers zijn warm en lopen van juni tot september, met maximale temperaturen die vaak boven de 25°C uitkomen. Winters zijn koud, met temperaturen die vaak onder het vriespunt komen. De stad is prachtig gedurende de hele jaar, maar het wordt algemeen aanbevolen om Minsk te bezoeken tijdens de lente en zomer wanneer het weer aangenaam is en de parken en tuinen van de stad in volle bloei staan.

Valuta en Kosten

De officiële munteenheid van Wit-Rusland is de Wit-Russische Roebel (BYN). Creditcards worden in de meeste hotels, restaurants en winkels geaccepteerd, maar het kan nuttig zijn om contant geld bij je te hebben voor kleinere transacties. Minsk is over het algemeen goedkoper dan de meeste Europese steden, wat betekent dat je geld kunt besparen als je eet bij lokale restaurants of winkelt op markten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat