Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Moers

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Moers
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Moers

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Moers bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 55 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Opel Mokka
7 Dagen van 30.06 - 07.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 78 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. Volkswagen Passat Estate
7 Dagen van 30.06 - 07.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 79 € per dag
SUV

Off-road capaciteiten met vierwielaandrijving voor heuvel en dal

bijv. Volkswagen Tiguan
7 Dagen van 30.06 - 07.07.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Moers: Ruhrgebied of Nederland

Overzicht van Moers

Moers, het knooppunt van de Nederrijn, bekoort zijn gasten niet alleen met zijn zonovergoten marktplein, maar ook met een aantal beschermde gebouwen. Wat dacht u van een uitstapje naar het Kasteeltheater Moers, een van de kleinste stadsschouwburgen van Duitsland, dat een nationale reputatie heeft verworven voor zijn moderne producties, of een bezoek aan het Kasteel Moers? Vergelijk met MietwagenCheck het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Moers en omgeving met betrekking tot gratis kilometers, verzekeringen en diverse accessoires. Kies de huurauto die het beste bij uw stedentrip past en ga vanuit Moers op pad om het Ruhrgebied of Nederland te ontdekken.

Lente en zomer in MoersMenu-Entry

Standbeeld in Moers

De lente en de zomer zijn de meest aangename seizoenen voor een road trip, of voor stedentrips. Ontdek Moers en de omgeving. Vertrek vanuit Moers met uw huurauto naar de Klosterkamp, het eerste cisterciënzerklooster in de Duitstalige wereld, bezoek een van de vele indrukwekkende kapellen en kerken in Kevelaer of ga 's avonds op pad voor een"fakkeltocht met de huisjeswerker" in het Duisburgse Landschapspark. Maar u mag zeker geen omweg missen naar Xanten, de stad van de Romeinen, de kathedraal en Siegfried, die kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan tweeduizend jaar en waar een indrukwekkend aangelegd archeologisch park op u wacht, waarin u de oude wereld 1:1 kunt beleven. Hier is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de evenementenkalender, vooral voordat u aankomt, misschien om deel te nemen aan een van de rondleidingen door deskundigen of om te luisteren naar een lezing. Met een huurauto kunt u, zoals u ziet, overal gemakkelijk en comfortabel komen. Je beslist wat je wilt zien en wanneer je het allemaal wilt zien.

Excursiebestemmingen vanuit Moers Afstand per huurauto Duur
Museum Küppersmühle Duisburg ca. 13 kilometer ca. 17 minuten
Klooster Kamp ca. 16 kilometer ongeveer 20 minuten
Duisburg Landschapspark ongeveer 22 kilometer ongeveer 20 minuten
St. Victor Kathedraal ca. 35 kilometer ca. 35 minuten
LVR-Architectonisch Park Xanten ca. 36 kilometer ca. 36 minuten
Openluchtmuseum Niederrhein ca. 37 kilometer ca. 29 minuten
Kaarskapel en Genadekapel in Kevelaer ca. 42 kilometer ongeveer 39 minuten

Autohuur Moers: Autohuur voor uw stedentrip naar MoersMenu-Entry

Düsseldorf Luchthaven

Düsseldorf Luchthaven

Natuurlijk heeft Moers geen tekort aan autoverhuurbedrijven. Vergelijk aanbiedingen en openingstijden, bekijk de uitrusting van de auto en reserveer uw huurauto vanuit het comfort van uw huis. Als u echter niet de juiste huurauto in Moers kunt vinden, is het ook de moeite waard om te kijken naar het aanbod op de luchthaven van Düsseldorf (DUS), ongeveer 35,5 km verderop, waar u verzekerd bent van een grotere keuze aan voertuigen. Kies uit wendbare compacte auto's, sportieve cabriolets of off-road SUV's, profiteer van langere openingstijden en misschien zelfs van een koopje.

Moers autoverhuur: kilometerbeleid bij het huren van een auto

Het Ruhrgebied ligt op een steenworp afstand en ook de grote steden Düsseldorf en Keulen zijn door de korte rijtijd verleidelijk om een omweg te maken om te winkelen. Maar voor je het weet zijn er al meer dan 1.000 kilometer op de snelheidsmeter geklokt en zijn de vrije kilometers al opgebruikt. Zodat dit niet te duur voor u wordt wanneer u uw huurauto terugbrengt, is het raadzaam om een ruwe berekening van de kilometerstand te maken, zodat u geen vervelende verrassingen verwacht wanneer u uw huurauto in Moers terugbrengt, omdat u een vergoeding moet betalen voor elke overtollige gereden kilometer.

Düsseldorf

Düsseldorf

Keulen

Keulen

Hoe boekt u een extra bestuurder voor uw huurauto in Moers?

Vooral als u van plan bent om met uw huurauto een reis naar de grote steden in de omgeving te maken, kan een extra chauffeur u ontlasten, want aan het eind van de dag wilt u zeker iets van het gebied zien en hoeft u zich niet permanent op het verkeer te concentreren. Het zou echter grove nalatigheid zijn als u uw partner achter het stuur laat zitten zonder het autoverhuurbedrijf te informeren en er dan mogelijk een ongeluk gebeurt. Bekijk de verschillende aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven, die soms al een extra chauffeur bevatten, of reserveer deze gewoon extra, voor de zekerheid. De kosten hiervoor liggen meestal in het eencijferige bereik per dag en zijn daarom zeer interessant. Bovendien worden met de optie extra bestuurder alle afgesloten verzekeringen automatisch overgedragen aan de extra bestuurder, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een ongeval of mogelijke schade.

Panorama van huizen in Moers

Goed verzekerd met de huurauto via Moers!

Als u aan de verkeerde kant van uw verzekering bespaart, kunt u bij een ongeval snel verliezen. Zelfs als goedkope aanbiedingen hier en daar verleidelijk lijken, moet u altijd kiezen voor een zo uitgebreid mogelijke verzekering. Dit betekent dat u de voorkeur moet geven aan een omniumverzekering zonder eigen risico boven een omniumverzekering met eigen risico. Daarnaast speelt de hoogte van de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering een niet onbelangrijke rol, waarbij geldt: hoe meer, hoe beter! Het is aan u of u besluit een aanvullende verzekering af te sluiten, zoals een diefstalverzekering met of zonder eigen risico, hoewel dit voor een nieuwe auto zeker zinvol is.

Jazzfestival of Halde Rheinpreussen? Moers is het hele jaar door de moeite waard om te zienMenu-Entry

Kasteel in Moers

Of u nu alleen bent, met uw partner of met het gezin, Moers heeft voor iedereen iets te bieden. Met name het uitgebreide programma van festivals, beurzen en markten, dat het hele jaar door loopt, maakt Moers tot een heel bijzondere excursiebelevenis. Daarom is het de moeite waard om de evenementenkalender van de stad te bekijken voordat u op reis gaat. Maar ook een uitstapje naar de Nederrijn, naar het nabijgelegen Ruhrgebied of naar Nederland is de moeite waard. Met een huurauto bent u flexibel genoeg om u aan te passen aan de weersomstandigheden op elk moment van het jaar, om een van de vele musea te bezoeken op een regenachtige dag of om een wandeling te maken langs de Rijn als de zon schijnt.
Parkfest, Winterfest of Freiballonfestival - Moers heeft echt geen tekort aan festivals! Maar Moers biedt de kinderen ook een gevarieerd, pedagogisch begeleid programma in de"Play and Learn City Grafschafter Musenhof", waar uw kinderen twee uur lang in verschillende rollen kunnen kruipen, zoals die van een rijke koopman of een jongenskoning, en u kunt genieten van uw tijd in Moers om te shoppen.

Bezienswaardigheden en evenementen in Moers
Stadhuis Moers
  • het Grafschafter Museum in het kasteel van Moers
  • het kasteeltheater
  • het ComedyArts Festival
  • het Peschkenhaus
  • de Rijnlandse mijnbouwroute
  • de Aumühle-molen aan de Moersbach

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat