Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Napels

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 301 beoordelingen voor Napels
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Napels

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Napels bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 10.05 - 17.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Napels en Italië met een huurauto.

Napels heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte Italiaanse vakantie: zee, cultuur en culinaire hoogstandjes. Om al deze facetten van Napels en omgeving comfortabel te kunnen verkennen, is een huurauto een goede optie. In de ochtend een huurauto nemen voor een verfrissende duik in de zee, 's middags een omweg maken naar de beroemde archeologische vindplaats van Pompeii en 's avonds genieten van een pizza in de oude stad? Geen probleem als u mobiel bent met een huurauto. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig het aanbod van autoverhuurbedrijven in Napels vergelijken. Vind de juiste huurauto voor Napels en Italië boek online.

Onderweg in Napels

Onderweg in Napels

Met de huurauto in Napels

Met de huurauto in Napels

Het voorjaar in Napels: de beste tijd voor een huurauto reis.

Pompeii aan de voet van de Vesuvius

Pompeii aan de voet van de Vesuvius

De lente is in de lucht, dus pak een huurauto en verken Napels en omgeving op eigen gelegenheid. De stad met duizend gezichten wacht op u in het voorjaar met al zijn facetten. Bezoek de kathedraal of een van de vele musea. Het is ook de moeite waard om de beroemde stad Pompeii aan de voet van de Vesuvius te bezoeken, die in al zijn glorie schittert, vooral in de lentemaanden. Geniet daarna van de warme zonnestralen van de eerste lentedagen op uw huid terwijl u geniet van een Italiaanse koffie en kijkt naar de kleurrijke drukte.

Waar kunt u het beste een huurauto huren in Napels?

U kunt uw huurauto direct op het vliegveld van Napels of centraal in de stad ophalen. Zo kunt u eenvoudig kiezen welk ophaalpunt het beste in uw reisplan past. Dankzij het grote aanbod van aanbieders in Napels vindt u voertuigen in alle categorieën. Doe de check en vergelijk de aanbiedingen eenvoudig vooraf online.

Auto huren Napels: is er een tolheffing?

Als u op de Italiaanse snelwegen wilt rijden, moet u tol betalen. De tol wordt berekend op basis van de lengte van het traject en de klasse PKW en kost gemiddeld 0,07 euro per kilometer. De betaling gebeurt bij de tolstations van de autosnelwegen in contanten, met een kredietkaart of met de prepaidkaart "Via Card".

Dit moet worden opgemerkt:

Houd er rekening mee dat er verschillende rijstroken zijn bij de tolpoorten: De "Telepass"-strook is alleen voor bestuurders die deelnemen aan een automatisch betalingssysteem en is niet relevant voor toeristen. Je hebt geen vignet nodig in Italië.

Er is één goed nieuws: de A4 tussen Napels en Reggio Calabria is gratis en kan gratis gebruikt worden.

Waar kan ik mijn huurauto parkeren in Napels en Italië?

Autoverhuur in Napels

Parkeren van uw huurauto in Napels

Het centrum van Napels is een labyrint van smalle straatjes en kronkelende steegjes. Het verkeer is chaotisch, files zijn aan de orde van de dag en parkeerplaatsen zijn zeldzaam. Auto's zijn meestal verboden in de oude stad en de beste manier om je te verplaatsen is te voet of met het openbaar vervoer. U kunt het beste buiten de stad parkeren of in bewaakte parkeergarages. Prijzen in parkeergarages, bijvoorbeeld in de parkeergarage Brin bij de afslag "Napoli - Via Marina", gemiddeld een matige 2 euro voor vier uur.

Wat zijn de maximumsnelheden in Italië?

Weg Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 50 km/u
Buiten de stad 90 km/u
Snelwegen 130 km/u

In Italië zijn er minder verkeerscontroles dan in Duitsland, maar die bestaan wel. Naast de traditionele snelheidscontroles heeft Italië het zogenaamde "tutor"-controlesysteem, dat gebruik maakt van verschillende metingen om een gemiddelde snelheid te bepalen. Displayborden geven de meetpunten aan.

Snelheidsovertredingen in Italië kunnen duur zijn. Wie de toegestane snelheid met maximaal 20 km/u overschrijdt, betaalt minstens 150 euro. Als u meer dan 50 km/u te snel bent, moet u rekening houden met meer dan 530 EUR en diep in uw zak graven met uw vakantiefondsen.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Napels?

Het maakt niet uit waar u uw huurauto gebruikt, u moet er altijd voor zorgen dat u voldoende verzekerd bent. "Volledig omniumverzekering zonder eigen risico" is de veiligste optie en wordt zeker aanbevolen. Er moet ook aandacht worden besteed aan een hoge aansprakelijkheidsdekking. Dit moet minstens een miljoen euro zijn, beter nog meer.

Hoe kan ik een extra bestuurder voor de huurauto opnemen?

Vrienden in een huurauto

Meer plezier met de extra chauffeursoptie

Rijden kan op de lange termijn vermoeiend zijn. Een tweede chauffeur die om de beurt de dekkingstochten door Italië en rond Napels maakt, maakt het reizen veel aangenamer. Een extra bestuurder voor de huurauto moet worden opgegeven bij het autoverhuurbedrijf. In de meeste gevallen wordt hiervoor een extra vergoeding in rekening gebracht. Maar wie sommige aanbieders vergelijkt, kan ook aanbiedingen vinden waar de extra bestuurder is inbegrepen.

noodnummers in Italië:

Noodnummers in Italië: Telefoonnummer
Politie en verkeerspolitie 112 en 113
Ambulance 118
Pechverhelping 803116

Ontdek Napels en omgeving met een huurauto

Napels zelf, de op twee na grootste stad van Italië, heeft een historisch centrum dat de moeite waard is om te bezichtigen en dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. De kathedraal en de beroemde straat "Spaccanapoli" behoren tot de top bezienswaardigheden van de stad. Ook een wandeling over de zeepromenade Via Caracciolo met een bezoek aan het kasteel Castel dell'Ovo is gewoonweg een must in Napels.

Bijzondere hoogtepunten in Napels:

  • De oude stad en het UNESCO-werelderfgoed met de kathedraal, de grotten en Spaccanapoli
  • Het Capodimonte Museum
  • Het Nationaal Archeologisch Museum van Napels
  • Piazza del Plebiscito
  • De wiegstraat San Gregorio Armeno
  • Cimitero delle Fontanelle
  • Pompeii
  • Herculaneum

Terwijl Napels zelf het beste te voet kan worden verkend, zijn excursies met een huurauto in de adembenemende omgeving des te meer de moeite waard. In de buurt van de stad nodigen de deksels in Posillipo u uit om een bad te nemen. Wie nog meer strandgevoel wil hebben, kan met een huurauto direct naar de Amalfikust gaan. Hier staan droomstranden op een rijtje met idyllische stadjes. Pure romantiek!

Als u in Napels bent, mag u de culturele hoogtepunten en natuurlijke bezienswaardigheden van de omgeving niet missen. Een bijzondere ervaring is de beklimming van de Vesuvius. Het culturele belang wordt duidelijk bij een bezoek aan de oude steden Pompeii en Herculaneum.

Om u te helpen communiceren op de wegen van Italië en in Napels, hebben we een aantal nuttige woordenschat voor uw reis opgenomen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

301 Ervaringen van onze klanten in Napels

Beoordeling van Danielle R.

“De huurauto was absoluut prima, verhuur en inlevering waren snel geregeld.”

Beoordeling van Ivonne K.

“Alles verliep vlot, zowel bij de verhuur als bij het inleveren. Het personeel was zeer vriendelijk en creatief bij taalproblemen. Alles werkte perfect!”

Beoordeling van Ulrike I.

“Alles verliep vlot, zonder extra kosten bij het afleveren. Het gratis stuurslot voor het parkeren, dat bij de huur was inbegrepen, was goed....ook een pendelbus tussen de luchthaven en het verhuurstation...”

Beoordeling van Tanja K.

“We werden goed verzorgd en na een korte wachttijd kregen we een Renault Clio zoals besteld. Het voertuig had 3.000 km op de teller, was brandschoon en klaar om te vertrekken. De terugkeer was snel en het personeel was erg vriendelijk. We komen graag nog eens terug!”

Beoordeling van Francesco S.

“Super, dat is heel goed gelukt! De mensen ter plaatse in Napels waren zeer vriendelijk en snel....Ik ga heel vaak naar Italië en zal in de toekomst alleen nog SicilyByCar boeken...”

Beoordeling van Astrid G.

“Alles prachtig - zal weer boeken via Mietwagen Billiger en Drive fti!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat