Auto huren in Nepal

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur in Nepal: een reis naar het hoogste land ter wereld

Onderweg in de bergen van Nepal

Onderweg in de bergen van Nepal

Kijk uit naar een rondreis met een huurauto door Nepal, het hoogste land ter wereld. Ontdek talloze stoepa's, wandel door ongelooflijke landschappen en dompel je onder in de fascinerende cultuur van Nepal. Met een huurauto kunt u het gevarieerde land op een flexibele manier verkennen. U vindt het juiste voertuig voor uw reis bij MietwagenCheck. U kunt uw droomauto het beste direct na aankomst in de hoofdstad Kathmandu ophalen. Je bent dus vanaf het begin mobiel.

Ontdek spannende plaatsen in Nepal met een huurauto

De hoofdstad Kathmandu

De hoofdstad van Nepal, Kathmandu, kan niet anders: vuile, stoffige straten en midden in de "Garden of Dreams", een oase te midden van de drukte. In de directe omgeving ligt de zakenwijk Thamel met talloze kleine winkeltjes en cafés met dakterrassen. Parkeer uw huurauto en wandel door de vele smalle straatjes. Probeer op uw reis naar Nepal zeker het typisch Nepalese gerecht "Dal Bhat" en de knoedels "Momos".

Uitzicht over Kathmandu

Uitzicht over Kathmandu

Durbarplein in Kathmandu

Durbarplein in Kathmandu

Bhaktapur - Het levende museum

Een absolute aanrader op uw Nepal-reis is een bezoek aan de stad Bhaktapur. Met een huurauto duurt het ongeveer een half uur vanaf Kathmandu. De hele stad doet denken aan een levend museum door de vele tempels. Wandel door de steegjes, trakteer uzelf op een dhow - de beroemde yoghurt van Baktapur - en geniet van de sfeer.

Tempels en Stupas in Nepal
Stupa in Nepal

Stupa in Nepal

Het maakt niet uit in welke richting je kijkt in Nepal, overal ontdek je stupas, tempels en andere spannende gebouwen. Veel van de tempels hebben bijna onuitspreekbare namen. Bezoek bijvoorbeeld Swayambhunath, Boudhanath of Pashupatinath. Het is het beste om met een huurauto naar de verschillende bezienswaardigheden te gaan. Een voetmars is meestal erg lang en inspannend.

Trektochten en andere activiteiten in Nepal

Als je aan Nepal denkt, denk je automatisch aan het Himalaya-massief met de hoogste bergen ter wereld. Er zijn talloze verschillende trektochten waarbij u de dagelijkse stress een tijdje achter u kunt laten. Ook mag u deze activiteiten niet missen:

  • Meditatiecursus in Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha
  • Panoramavlucht naar de Mount Everest
  • Motortour door het berg- en dallandschap
  • Lichtfestival in november
  • Safari in Chitwan of Bardia National Park