Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Nerja

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Nerja
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Nerja

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Nerja bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. CitroenC1
7 Dagen van 30.04 - 07.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Nerja in Spanje met een huurauto

Vergelijk autoverhuur in Nerja en bespaar dankzij de transparante prijsvergelijking op MietwagenCheck. Heeft u nog vragen over autohuur in Nerja of over het boeken van een huurauto? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons service team via chat of telefoon! Wil je nog een portie zomer? Stap dan op het vliegtuig en vlieg naar de luchthaven van Málaga of Granada-Jaén en neem de huurauto naar Nerja! Als je nog niet genoeg van de zomer hebt gehad, snak je naar meer. En misschien voor de zee. Daarvoor hebben we nog een heel goede tip. Spanje. Andalusië. Nerja.

Beleef Nerja in het warme seizoen

Nerja in de zomer

Nerja in de lente en de zomer

Zoals gezegd, een lente of zomer in Nerja is zeker de moeite waard! Pak uw geliefden in en verken de stad op uw eigen houtje. Ontspan overdag op het strand en geniet van de zwoele zomeravonden met tapas en wijn in een van de bars. In de lente zijn de temperaturen nog aangenaam warm. Als het u te heet wordt in de zomerzon, kunt u in uw huurauto stappen en naar de beroemde grotten van Nerja rijden. Geniet van de charme van de stad en geniet van uw welverdiende lente- en zomervakantie in Nerja. Lente en zomer in Nerja - het is een belevenis voor jong en oud!

Waarom zou ik Nerja met een huurauto verkennen?

Op de weg in Nerja, Spanje

Onderweg in Nerja

Nerja ligt in de provincie Málaga in Andalusië, dat wil zeggen aan de zuidkust van Spanje, aan de Costa del Sol, in de buurt van Granada of Málaga. Ongeveer 22.000 inwoners wonen hier en genieten het hele jaar door van de zon. In de warme maanden verwennen zij tienduizenden toeristen uit de hele wereld. De reden is simpel. Nomen est omen. U bent hier aan de Costa del Sol, in een van de zonnigste gebieden van Europa. Het lijkt erop dat deze plek al heel lang geleden bewoond is geweest. Grotten zijn het bewijs van paleolithische bewoning door mensen. De eerste naamsvermelding van het dorp dateert uit de 10e eeuw. In de 16e eeuw werd in de buurt een kleine vesting gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen vanuit zee. De overblijfselen van deze strijdperiode zijn vandaag de dag nog te bewonderen. De grootste bezienswaardigheden in de regio, als u niet alleen in de zon wilt liggen, zijn echter de grotten van Nerja, het Balcón de Eropa en het aquaduct ten oosten van de stad. Maar de belangrijkste reden voor een vakantie in de streek moet zijn: zonnen en een bad nemen in zee!

Wat is de beste manier om in Nerja te komen?

In Spanje zijn er veel steden met luchthavens. Twee luchthavens van bestemming zijn geschikt voor een snelle reis naar Nerja: de luchthaven Granada-Jaén (GRX) en de luchthaven Málaga (AGP). Vanaf beide luchthavens kunt u met een huurauto binnen ongeveer een uur in Nerja zijn. U had echter uw huurauto van tevoren moeten reserveren. Alleen als het direct op de luchthaven beschikbaar is, kunt u zo snel mogelijk reizen. U kunt het beste een paar dagen voor uw aankomst boeken bij Mietwagencheck. Geef aan dat u het direct op de luchthaven wilt ophalen. Op deze manier zult u meerdere malen profiteren.

Reisvoorbereidingen - wat u moet weten over uw woonplaats

Mooi strand bij Nerja, Spanje

Mooi strand bij Nerja

De Costa del Sol is erg verwend als het gaat om mooi weer en zon. Wij zouden een goede zonnecrème als het belangrijkste reisbenodigdheid beschouwen. Daarna komt al een woordenboek. Hoewel er veel toeristen zijn - niet overal kun je in het Duits communiceren. Engels zou kunnen werken als plan B. Er is geen garantie voor. Derde tip: Hier tikken de klokken anders. Je leeft volgens het klimaat en geniet van het leven. Als u denkt dat u zich op vakantie moet haasten, hebt u twee problemen: ten eerste doet de plaatselijke bevolking het heel rustig aan en ten tweede ziet de uitvoerende macht niet graag dat mensen te hard rijden. Daarom moet je het op vakantie bewust wat rustiger aan doen.

U moet deze verkeersregels in Andalusië in acht nemen

Maximum snelheid

Het prachtige landschap van Andalusië leent zich uitstekend voor een road trip. Een huurauto in Nerja is ideaal om de kust van de Costa del Sol te verkennen. Zoals eerder gezegd, Spanje heeft ruwe douane als je wordt aangehouden door de politie voor te hard rijden, of verkeerd parkeren, om maar twee voorbeelden te noemen. De volgende snelheidsbeperkingen zijn van toepassing:

Waar Limiet in km/h
In de stad 50
Buiten de stad (snelweg) 110

Parkeren

In Spanje zijn parkeerovertredingen geen onbeduidende overtredingen. Hier moet je opletten. Aan de kleur van de streep op de stoeprand kunt u zien of u mag parkeren/ stoppen of niet.

  • Geel: absoluut niet te stoppen
  • Blauw: parkeren toegestaan voor een beperkte tijd, soms met parkeertarieven.

Verzekering

Neem alsjeblieft een "volledige omniumverzekering zonder eigen risico". U moet ook een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Het verzekerde aansprakelijkheidsbedrag zou ongeveer 7,5 miljoen euro totale schade bedragen.

Extra bestuurder

Vooral in moeilijke omstandigheden wilt u niet altijd alleen de verantwoordelijkheid dragen en om beurten rijden. Dus, vooral in Spanje, kan een tweede bestuurder de moeite waard zijn. U mag echter niet zomaar om de beurt achter het stuur zitten. Het kan zijn dat u een tweede chauffeur moet bijboeken. MietwagenCheck onthult alle mogelijke bijkomende kosten, als die er zijn.

Belangrijke telefoonnummers

Noodgeval Telefoon
Algemene informatie 012
Euronotruf 112
Toeristische informatie Lanzarote 0034 928 820 704

Bezienswaardigheden Nerja: Waarheen met de huurauto?

Grotten van Nerja, Spanje

Grotten van Nerja

Vuurtoren in Nerja, Spanje

Vuurtoren in Nerja

Arend Aquaduct Nerja, Spanje

Eagle Aqueduct

Simpel. Het gaat allemaal om het verkennen van mooie stranden en misschien een paar uitstapjes naar naburige steden. Hier is een lijst van plaatsen om te bezoeken:

  • Grotten van Nerja
  • Faro Torrox (vuurtoren en Romeins huis)
  • Eagle Aqueduct
  • Cantarriján strand
  • Nerja Playa Burriana
  • Playa de Maro
  • Playa de Las Lindes
  • Balcón de Europa
  • Málaga
  • Granada

Hoe ver is het met de huurauto naar...?

Bestemmingen van Nerja Afstand per huurauto Tijd
Faro Torrox 25 km 2 min.
Nerja Playa Burriana 12 km 20 min.
Playa de Maro 9 km 15 min.
Playa de Las Lindes 22 km 27 min.
Kliffen van Maro-Cerro Gordo 9 km 15 min.
Playa el Salón 12 km 23 min.
Balcón de Europa 12 km 23 min.
Málaga 67 km 60 min.
Granada 94 km 75 min.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat