Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Neu-Ulm

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Neu-Ulm
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Neu-Ulm

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Neu-Ulm bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 56 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 22.08 - 26.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 57 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
4 Dagen van 22.08 - 26.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 64 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 22.08 - 26.08.2024
Voorbeeld auto

Langs de Donau met een huurauto vanuit Neu-Ulm

Gezicht op de kathedraal in Ulm

Ontdek Neu-Ulm en Ulm met een huurauto

Neu-Ulm ligt direct aan de grens tussen Beieren en Baden-Württemberg en biedt de perfecte gelegenheid om beide Duitse deelstaten met een huurauto te ontdekken. De moderne universiteitsstad kan trots zijn op haar prachtig aangelegde parken, diverse musea en een aantal indrukwekkende gebouwen. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in en rond Neu-Ulm te vergelijken, zodat u in een mum van tijd een huurauto kunt boeken voor uw uitstapjes. Verken de regio rond de prachtige Donau op een bijzonder flexibele manier. Met een huurauto kunt u zich naar hartelust uitleven langs de loop van de Donau en de mooiste kanten van Beieren en Baden-Württemberg leren kennen.

Haal uw huurauto op in Neu-Ulm of op de luchthaven

Luchthaven IATA Code Afstand
Memmingen FMM 58,6 kilometer
Augsburg AGB 79,7 kilometer
Stuttgart STR 86,2 kilometer
Friedrichshafen FDH 102 kilometer
München MUC 157 kilometer
Aankomst op de luchthaven van Stuttgart

Gemakkelijk uw huurauto ophalen op de luchthaven

Neu-Ulm biedt verschillende mogelijkheden om uw huurauto op te halen. Het bekijken van de aanbiedingen op nabijgelegen luchthavens biedt een aantal voordelen. In de meeste gevallen zult u op de grotere luchthavens een uitgebreider dienstenaanbod aantreffen. Bovendien profiteert u van ruime openingstijden, ook in het weekend.

De optimale verzekering voor de huurauto

Ook al zijn goedkope prijzen vaak verleidelijk, toch is het raadzaam bijzondere aandacht te besteden aan de voordelen van een uitgebreide verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Want hier, alleen degene die heeft gekozen voor een volledig uitgebreide verzekering zonder aftrekbaar en een aansprakelijkheidsdekking zo hoog als mogelijk is echt goed rijden. Of verdere verzekeringen de moeite waard zijn, hangt af van u en uw rijgedrag. Een glasverzekering kan echter zeker zinvol zijn in de winter wanneer er gruis en ijs op de wegen ligt. Vergelijk daarom zeker onze kant-en-klare voordeelpakketten. Deze bieden u de beste prijs-prestatieverhouding.

Het ophalen van uw huurauto in Neu-Ulm gemakkelijk gemaakt

Een pick-up in Neu-Ulm is in de meeste gevallen probleemloos. Als u 's avonds laat aankomt, kunt u uw huurauto 's ochtends vroeg al huren. Waarom laat u uw huurauto niet tegen een extra vergoeding door uw autoverhuurbedrijf bij uw hotel afleveren? Verduidelijk deze waardevolle extra optie van tevoren. Op MietwagenCheck vindt u een groot aantal aanbieders die deze dienst al tegen een redelijke prijs aanbieden.

Let bij het boeken op een eerlijke tankregeling en onbeperkte kilometers

Tankstation bij Neu-Ulm

Een eerlijke tankregeling bespaart u de gang naar het benzinestation.

Met een paar tips en trucs kan iedereen snel geld besparen. Als algemene regel geldt: kies altijd voor een huurauto met een redelijk brandstofbeleid. Bij sommige autoverhuurbedrijven wordt dit ook wel "full/full" genoemd. Met deze optie kunt u uw huurauto met een volle tank ophalen en met een volle tank terugbrengen. Naast het aspect van geld besparen, kunt u meteen beginnen. Bovendien is de optie alle kilometers vrij aan te bevelen voor lange reizen. Hiermee kunt u onbeperkte afstanden rijden, waarbij uw kilometers als een forfaitair bedrag worden betaald. Bij veel aanbiedingen op MietwagenCheck zijn beide extra diensten al in de prijs inbegrepen. Kies gewoon ons voordelige basispakket en krijg alle aanbiedingen in één oogopslag.

Neu-Ulm is een populaire bestemming voor elk moment van het jaar.

Is een reis naar Neu-Ulm de moeite waard? Gezellige biergartens, mooie kapelletjes, diverse festivals, markten en openluchtevenementen maken Neu-Ulm het hele jaar door tot een aantrekkelijke bestemming. Vooral de Schwörmontag, die sinds 1397 elk jaar in juli wordt gehouden, is een opwindend evenement. Bij deze gelegenheid zweert de burgemeester zijn eed op de grondwet van de stad vanaf het balkon van de. Geniet van de uitbundige sfeer tijdens de "Nabada", een soort volksfeest op het water, dat daarna plaatsvindt. Tijdens dit festival varen de burgers van Ulm in opblaasbare boten, vlotten en versierde boten de Donau af. Dompel je onder in de menigte van duizenden feestvierende toeschouwers. Maar ook de omgeving van Neu-Ulm, heeft veel te bieden. Als u niet bang bent voor een langere tocht, kunt u met uw huurauto van Neu-Ulm naar het Bodenmeer rijden of naar Donaueschingen, waar Birgach en Breg samenvloeien tot zij de Donau vormen.

Neu-Ulm flexibel te verkennen met de huurauto

Gezicht op de kathedraal in Ulm

Naar de Minster van Ulm met de huurauto

Wat is er te beleven in Neu-Ulm? Naast de reptielenzoo en het stadspark is het natuurlijk de moeite waard om een korte rit over de Donau naar Ulm te maken. Laad uw batterijen op voor de rest van uw reis in de Dom van Ulm. Maar gezinnen komen ook aan hun trekken met een uitstapje naar de go-kartbaan of de lasergame-arena. Er is altijd wat te beleven in Neu-Ulm en Ulm. Diverse kunst- en ambachtsmarkten, pottenbakkersmarkten en een intercultureel zomerfestival ronden het vrijetijdsaanbod in Neu-Ulm af. Daarom is het de moeite waard om de evenementenkalender van de stad te bekijken voordat u met uw huurauto op pad gaat.

Deze hoogtepunten in Neu-Ulm moet u beslist bezoeken:

  • Dom van Ulm

  • Museum van de Broodcultuur

  • Visserswijk

  • Stadhuis Neu-Ulm

  • Lasergame arena Neu-Ulm

  • Ecodrom kartbaan

  • Reptielenzoo Neu-Ulm

  • Stadspark Glacis Neu-Ulm

Met een huurauto vanuit Neu-Ulm naar de mooiste kastelen en kerken van Duitsland

Plaatsen voor uitstapjes vanuit Neu-Ulm Afstand per huurauto Tijd
Blauwe pot in Blaubeuren 20,2 km 29 min.
Ikonenmuseum Slot Autenried 22,3 km 25 min.
Kasteel Vöhlin en musea (Illertissen) 26,4 km 20 min.
Observatorium Planetarium (Laupheim) 26,9 km 21 min.
Klooster Roggenburg 28,7 km 24 min.
Rijden langs de Donau met een huurauto

Rijden langs de Donau met uw huurauto

Rijd zeker langs de prachtige Donau. Geniet van een adembenemend uitzicht op de mooiste kastelen, paleizen en kloosters van de regio. Begin uw rit bij het Wiblingenklooster, een hoogtepunt van barokke kerkarchitectuur. Zet uw reis voort naar het renaissancekasteel in Erbach. Bezoek het barokke kloostercomplex in Obermarchtal en maak zeker een ommetje naar het prachtige kasteel Sigmaringen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat