Auto huren in Nicaragua

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Nicaragua: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur Nicaragua: Tussen de Stille en Caribische Zee en de Caribische Zee

Verken Nicaragua met een huurauto

Verken Nicaragua met een huurauto

Nicaragua in Midden-Amerika kan het beste worden verkend met een huurauto. Nicaragua is voor veel mensen als toeristische bestemming nog vrij onbekend en daarom hoeft u zich tijdens uw vakantie geen zorgen te maken over de toeristenstromen. Rijd met de huurauto de charmante stadjes in en maak kennis met de hartelijke mensen van Nicaragua. Op uw reis maakt u kennis met een mix van geschiedenis, cultuur en natuur. Waar wacht je nog op? Vind het juiste voertuig voor uw vakantie in Nicaragua bij AutoverhuurCheck!

Autohuur in Nicaragua: Haal hier uw huurauto op

In Nicaragua kunt u een huurauto ophalen in de stadscentra of op een van de luchthavens. Reserveer uw gewenste voertuig vooraf online en haal het comfortabel op na uw aankomst in Nicaragua bij een van de ophaalpunten. In de volgende tabel vindt u een selectie van locaties waar er autoverhuurbedrijven zijn en de afstand van Managua Airport:

opstapplaats Afstand van Managua Luchthaven
San Juan del Sur 140 km
Granada 50 km
Rivas 110 km
Managua 10 km
Costa Esmeralda Luchthaven 140 km

De topbezienswaardigheden van Nicaragua

In Nicaragua is er voor ieder wat wils. Verheug u op betoverende stranden, spannende steden en adembenemende natuur. Rijd met de huurauto door Nicaragua en overtuig uzelf.

Maïseiland
Ontspannen op afgelegen stranden

Ontspannen op afgelegen stranden

Het paradijselijke eilandje Corn Island ligt ongeveer 80 km voor de kust van Nicaragua. Hier kunt u volledig tot rust komen op afgelegen zandstranden, want er zal geen andere toerist te zien zijn in de wijde omtrek. Als u wilt sporten, kunt u een wandeling maken over het eiland, dat slechts 4 vierkante kilometer groot is. Maïseiland is echt een paradijs op aarde! Hier vindt u in ieder geval ontspanning en rust.

Mombacho

Mombacho is een vulkaan in de buurt van de stad Granada. Rijd met uw huurauto naar het natuurreservaat en ervaar de unieke flora en fauna in een gebied van tropisch regenwoud. Hier kunt u meer dan 700 verschillende plantensoorten bewonderen en vervolgens een wandeling naar de vulkaan maken.

Verdere hoogtepunten

Tijdens uw reis naar Nicaragua moet u ook de volgende must-sees bezoeken:

  • Masaya
  • Cerro Neger
  • Apoyo
  • Concepción
  • Maderas
  • Momotombo
  • Kathedraal van Granada
Uitzicht op de vulkaan Concepción

Uitzicht op de vulkaan Concepción

Kathedraal van Granada

Kathedraal van Granada