Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Nord-Norge

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Nord-Norge
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Nord-Norge

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Nord-Norge bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 44 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 22.03 - 29.03.2025
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Polo
7 Dagen van 22.03 - 29.03.2025
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 22.03 - 29.03.2025
Voorbeeld auto

Autohuur heen en terug in Nord-Norge

Wandelaar Noord-Norge

Zin in Noorwegen? Het noordelijkste deel van het land heet Nord-Norge. Hier vindt u een onmiskenbaar berglandschap, spectaculaire bergformaties en grote gebieden met ongerepte natuur. Hoewel Nord-Norge goed is voor ongeveer 35 procent van de oppervlakte van het land, woont slechts ongeveer 5 procent van de bevolking van het land zo ver naar het noorden. Noorwegen biedt een perfecte infrastructuur en goed ontwikkeld openbaar vervoer. Toch is het raadzaam om uw eigen auto te huren, omdat de afstanden vaak erg lang zijn. Veel bezienswaardigheden liggen ook ver in het natuurlijke landschap. Als u met vrienden of familie reist, moet u ook overwegen om een tweede bestuurder te registreren. Wat is een tweede bestuurder? Zij registreren een andere persoon, die vervolgens het voertuig naast zich kan besturen als hoofdbestuurder. Zo kunnen anderen ook meedoen als coureur. Houdt u er rekening mee dat anders alle verzekeringsuitkeringen ongeldig zijn. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam via telefoon of e-mail. Waarschijnlijk de beste plek om een huurauto tour te beginnen in Nord-Norge is Tromsø. Via Tromsø International Airport - TOS het gebied is gemakkelijk bereikbaar vanuit Oslo en ook vanuit het buitenland.

Wat moet je doen in Nord-Norge? Waar kan ik heen? Sommige plaatsen die u kunt opnemen in uw planning voor een huurauto tour kunt u hier vinden:

Huur een auto op de luchthaven van Tromsø

Tromso Luchthaven

Het beste uitgangspunt voor uw huurauto tour. De luchthaven bij Tromsø verbindt de dunbevolkte regio met de rest van de wereld. Het stadsgebied ligt op slechts ongeveer 15 minuten afstand. Tromsø is daarom een geweldige eerste stop die u in Noorwegen kunt bezoeken. Internationaal bekende partners worden door ons vertegenwoordigd op de luchthaven. U vindt Avis en Europcar ook op de luchthaventerminal. Zorg ervoor dat u voor vertrek in het bezit bent van uw rijbewijs en de reserveringsvoucher van de organisator, zoals PDF deze met u is afgedrukt. Dus ze krijgen hun huurauto na het storten van de borg.

Waar is de luchthaven van Tromsø? Hoe ver zijn andere bestemmingen? Hier vindt u enkele plaatsen in Nord-Norge en hoe lang ze van het vliegveld verwijderd zijn.

ligging verwijdering reistijd
Alta 302 km 5 uur 40 min. 40 min.
Hammerfest 442 km 7 uur en 45 minuten.
Bodø 535 km 8 uur en 15 min.
Mo i Rana 660 km 9 uur 55 min.
Narvik 235 km 3 uur en 20 min.

De beste excursies tijdens uw huurautohuur tour

Ze moeten niet wachten op zwemstranden en warm weer, maar Nord-Norge biedt nog veel meer. En in de zomermaanden is er nog steeds een mild zonnetje beschikbaar. Wat kun je doen in Nord-Norge?

Tromsø

De stad wordt ook vaak aangeduid als de stralende ster van het noorden. Een van de redenen hiervoor is dat het wereldberoemde noorderlicht vanaf hier het best bewonderd kan worden. Maar de stad en haar omgeving schitteren ook door hun interessante musea, grote sneeuwlandschappen, netheid en goede infrastructuur. Beleef een stad met meer dan 70.000 inwoners onder een stralende hemel en start uw rondreis met een auto van Mietwagencheck. Welkom in Tromsø!

Hammerfest

Hoewel de stad slechts ongeveer 10.000 inwoners telt, is ze over de hele wereld bekend. Het wordt beschouwd als de meest noordelijke stad ter wereld. Hoewel de stad relatief klein is, is er een opmerkelijke verbinding tussen het vissersdorp en de rest van het land. De stad is te bereiken met een klein vliegtuigje vanaf Tromsø. Daarnaast is Hammerfest gemakkelijk en veilig bereikbaar met een huurauto dankzij goede wegen en bruggen.

Bodø

Bodø is de hoofdstad van de provincie Nordland. Het ligt iets meer naar het zuiden dan Tromsø. De stad is een belangrijk handels- en vispunt voor het noorden, hoewel slechts ongeveer 50.000 mensen tot de stadsbevolking behoren. Bodo is ook de thuisbasis van de Saltstraumen, de krachtigste getijdenstroom op aarde. Een groot deel van uw huurauto retourreis, want het centrum is zeer modern maar tegelijkertijd typisch Noors.

Tromsø Noorderlicht

Tromsø Noorderlicht

Zoutstraumen Bodø

Zoutstraumen Bodø

Hammerfest

Hammerfest

Informatie over verzekeringen

Normaal gesproken zijn er twee verschillende verzekeringen om uit te kiezen. Dit is een volledig uitgebreide dekking met of zonder eigen risico. Elke keer dat u een auto huurt, moet u een borg betalen, meestal met behulp van een creditcard. In geval van schade of onjuiste teruggave van het voertuig aan de verhuurder, behoudt de verhuurder de waarborg. Indien u een volledig uitgebreide en zonder aftrekbare kosten heeft geboekt, krijgt u dit bedrag teruggestort door de organisator. Dus je bent niet aansprakelijk. In het geval van een volledige en volledige dekking met eigen risico, bent u persoonlijk aansprakelijk voor het bedrag van de waarborg.

Extra diensten voor uw huurauto

Reist u met peuters? Het is erg moeilijk om een kind of kinderzitje door de lucht te vervoeren. U kunt eenvoudig een zitplaats reserveren om veilig aan uw huurauto te beginnen. U kunt dit reserveren tijdens de boeking bij MietwagenCheck of later via ons serviceteam, dat u telefonisch of per e-mail kunt bereiken. Het kan ook nodig zijn om sneeuwkettingen of ander materiaal te reserveren. Zij zien de verschillende aanbiedingen en aanbevelingen in de individuele aanbiedingen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat