Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in O'Hare International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 30 beoordelingen voor de O'Hare International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in O'Hare International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In O'Hare International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 53 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
9 Dagen van 24.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 57 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
9 Dagen van 24.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. VW Jetta
9 Dagen van 24.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in O'Hare International Airport

De zomermaanden zijn de ideale tijd van het jaar om Chicago te verkennen met uw eigen huurauto. Haal de huurauto op bij Chicago O'Hare International Airport en maak een mobiele start van uw zomer. Ga met uw huurauto naar Lake Michigan of ga zwemmen in de oceaan. Chicago biedt u alles wat uw hartje begeert in de zomer. Met uw eigen huurauto bent u altijd in een mum van tijd op uw bestemming.

Autoverhuur op Chicago Luchthaven ORD

Uitzicht over Chicago

Uitzicht over Chicago

Niet alleen krijgt u een geweldige deal op een huurauto op Chicago O'Hare Airport met ons, kunt u ook de auto uit te rusten met belangrijke accessoires en het afsluiten van de best mogelijke verzekering wanneer u op zoek bent naar het. Alle relevante autoverhuur details kunnen gemakkelijk worden geregeld voorafgaand aan uw vliegreis naar Chicago O'Hare International Airport. Wanneer u aankomt, zal het autoverhuurbedrijf van uw keuze op u wachten met een ingevulde huurovereenkomst en een geprepareerde auto. Het enige wat u hoeft te doen is controleren of al uw wensen zijn opgenomen in de huurovereenkomst, deze ondertekenen en vervolgens uw Chicago O'Hare International Airport huurauto ophalen bij het ophaalstation.

Verken de stad met een huurauto vanaf Chicago O'Hare Airport

Onderweg in Chicago

Onderweg in Chicago

Met bijna drie miljoen inwoners is Chicago de op twee na grootste metropool van de Verenigde Staten van Amerika. De stad ligt in de staat Illinois aan de zuidwestelijke oever van het Michiganmeer en fungeert al bijna 200 jaar als een belangrijk handelscentrum USA. Toeristen hebben verschillende mogelijkheden om Chicago te ervaren, maar het beste overzicht over de miljoenenstad wordt geboden vanaf het hoogste gebouw, de Willis Tower. Het biedt niet alleen een adembenemend panoramisch uitzicht op Chicago en het Michiganmeer, maar op een heldere dag kunt u ook verschillende buurstaten zien liggen. Om Chicago vanuit een heel ander perspectief te bekijken, kunt u een ritje maken in het reuzenrad op Navy Pier.

Lentekriebels in Chicago

Er zijn vele redenen om naar Chicago te reizen en de lente is er daar één van. Pak meteen na aankomst op Chicago O'Hare Airport een huurauto en begin uw voorjaarsvakantie onderweg. Verheug u op de eerste warme zonnestralen op uw huid en talrijke lentefestivals, concerten, kunstbeurzen en eetfestivals. Er is voor elk wat wils in Chicago deze lente. Verken de stad op eigen gelegenheid met een huurauto en geniet van de opkomende lentegevoelens.

Naar Chicago O'Hare Airport gaan

Chicago is gemakkelijk per vliegtuig te bereiken, aangezien er twee luchthavens in de buurt van de stad zijn. Vanuit Duitsland landt u op O'Hare International Airport met de code IATA ORD . Vluchten van luchthavens buiten USA komen hoofdzakelijk hier aan. Als u al in de Verenigde Staten bent, brengt uw vlucht naar Chicago u waarschijnlijk naar Chicago Midway International Airport. Hier landen voornamelijk binnenlandse vluchten uit andere staten van de VS. Idealiter heeft u voor uw vlucht naar de Verenigde Staten een goedkope huurauto via ons vergelijkingsportaal geboekt, die u nu bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven wilt ophalen.

Interessante feiten over O'Hare Airport ORD

Chicago Luchthaven

Chicago Luchthaven

O'Hare Airport is de grootste van de twee luchthavens van Chicago, met zeven start- en landingsbanen en vijf terminals die met elkaar verbonden zijn via pendelbussen. O'Hare Airport verzorgt jaarlijks meer dan 800.000 vluchten, met bijna 80 miljoen passagiers die vertrekken van of aankomen op internationale luchthavens. Ongeacht bij welke terminal uw vlucht aankomt, moet u eerst de immigratieformaliteiten afhandelen en uw bagage van de band halen voordat u uw huurauto kunt ophalen bij het ophaalpunt van uw autoverhuurbedrijf.
Op de luchthaven ORD is elk autoverhuurbedrijf gevestigd in een autoverhuurcentrum, dat u snel en gratis kunt bereiken met de pendelbus vanaf de aankomstterminal. Het ophaalstation van elk autoverhuurbedrijf bevindt zich in een van de parkeergarages in de onmiddellijke nabijheid van het autoverhuurgebouw.

Uw voordelen als u comfortabel bij ons huurt

  • U vindt elk autoverhuurbedrijf aanwezig op O'Hare en Midway luchthavens op onze vergelijkingsportaal.
  • Reeds bij het invoeren van uw auto wensen in het zoekmasker, kunt u de autoverhuur categorie, het favoriete model, de best mogelijke verzekering en vele andere details specificeren.
  • Als u een rondreis maakt, kies dan voor de eenrichtingsverhuur, die vaak tegen gunstige tarieven wordt aangeboden door elk autoverhuurbedrijf, als u het voertuig bijvoorbeeld wilt ophalen op de luchthaven ORD en wilt inleveren op USA op een andere commerciële luchthaven.
  • Het enige wat u aan het huurcontract moet toevoegen voordat u de auto afhaalt, is een eventuele extra bestuurder op een van de twee luchthavens van Chicago.
  • Anders kunt u alle extra's al opgeven bij het huren via ons portaal en ligt uw huurcontract klaar bij de autoverhuurder op de luchthaven van uw aankomst.

Korte afstand naar het autoverhuur ophaalpunt op Chicago O'Hare airport.

Autoverhuur op de luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

Op zowel O'Hare Airport als Midway Airport is de ophaallocatie niet ver van uw huurauto. Op de luchthaven bevinden de ophaalstations zich op de parkeerterreinen rond de autoverhuurcentra en zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Zodra de huurformaliteiten zijn vervuld, moet u uw huurauto inspecteren op het ophaalstation. Vooral als je goedkoop hebt kunnen huren, moet de auto worden gecontroleerd op goed werkende remmen en lichten. U moet het autoverhuurbedrijf ook alle bestaande schade aan de carrosserie en het lakwerk laten opnemen in een lijst van gebreken. Dit proces is uiterst belangrijk, zodat het autoverhuurbedrijf u niet verantwoordelijk stelt wanneer u de auto terugbrengt. Bovendien is het belangrijk dat de Amerikaanse regelgeving inzake tanken wordt nageleefd. Dit komt omdat u een voertuig huurt met een volle tank op elk van de twee luchthavens en uw autoverhuurbedrijf de auto terug verwacht met een volle tank op elke luchthaven.

Bij welke benzinestations op de luchthaven van Chicago kunt u de huurauto tanken?

Benzinestation Afstand tot luchthaven Chicago Duur
Shell 2,6 mijl 6 min
BP 3.1 mijl 7 min.
Thorntons 8,2 mijl 14

Dankzij optimale vervoersverbindingen vanaf de luchthaven van Chicago kunt u de stad met een huurauto bereiken.

Met een huurauto bereikt u Chicago vanaf de luchthaven binnen enkele minuten over brede snelwegen in goede staat. Vanaf Midway Airport rijdt u via de Interstate 55 in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Chicago. Met een huurauto is het ruim 30 minuten van de luchthaven ORD naar het stadscentrum via de Interstate 90.

Aan welke verkeersregels moet je je met de auto houden op USA ?

Verkeersregels in de USA

Neem de verkeersregels in acht

Een auto huren tegen een redelijke prijs heeft altijd een positief effect op uw vakantiebudget. Om dat zo te houden, moeten de verkeersregels in acht worden genomen, vooral in de Verenigde Staten. Vraag het autoverhuurbedrijf op een van de twee luchthavens naar de maximumsnelheid die geldt in Illinois, want die is in elke Amerikaanse staat anders. Voor het overige zijn de regels grotendeels vergelijkbaar met onze verkeersregels. In tegenstelling tot hier, rijd je in Amerika op elke rijstrook en vermijd je inhalen indien mogelijk. Tijdens uw verblijf in Chicago moet u zich onthouden van drinken en rijden; de politie bestraft overtredingen streng met zware boetes. Voor meer details over de verkeersregels kunt u contact opnemen met uw autoverhuurder op O'Hare Airport.

Verken de omgeving van Chicago met een huurauto

In de stad Chicago zijn veel bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken met een huurauto, maar regelmatige verkeersopstoppingen bederven het vakantieplezier aanzienlijk. Des te meer reden om tegen een redelijke prijs een auto te huren op de luchthaven ORD en rond te rijden in de metropool.

MB Financial Park bij Rosemont

U kunt bijvoorbeeld een onvergetelijke dag beleven in het nieuwe uitgaansgebied MB Financial Park Rosemont, dat vlak bij O'Hare International Airport ligt. Hier kunt u genieten van livemuziek van prominente artiesten, een comedyclub bezoeken en genieten van Amerikaanse en internationale specialiteiten in een van de vele restaurants.

Botanische tuin van Chicago

Een paar kilometer ten noorden van de metropool ligt het stadje Glencoe. Een bezoek aan de botanische tuin is bijzonder de moeite waard. Ervaar de diversiteit van de natuur in een adembenemend landschap met meer dan 25 thematuinen. De tuin gebruikt zijn inkomsten om veteranen van het Amerikaanse leger en hun afhankelijke personen te steunen. Daarom zult u voor uw huurauto relatief hoge parkkosten moeten betalen, maar het bezoek is de moeite waard.

Rockford

De stad ligt op 90 mijl van de metropool en is altijd een autoritje met een goedkoop geboekte huurauto waard vanwege de vele bezienswaardigheden. Geniet van de unieke flair van de Japanse tuinen, bezoek het Victoriaanse dorp en stop bij 's werelds oudste Harley Davidson werkplaats.

Financieel District, Chicago

Financieel district

Cloud Gate in Chicago

Wolkenpoort

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

30 Ervaringen van onze klanten in O'Hare International Airport

Beoordeling van Soenke G.

“Alles naar wens.”

Beoordeling van Sarah L.

“Het boekingsproces was geweldig en de verhuur en teruggave verliepen vlekkeloos.”

Beoordeling van Simon D.

“Alles ging heel goed, de lokale medewerker (Chicago O'Hare) was beleefd, competent, wilde ons niets onnodig aanpraten. De terugkeer was ook in 2 minuten geregeld.”

Beoordeling van Tristan M.

“Ik was helemaal tevreden. Het ophalen op het vliegveld werkte. Op geen enkel moment werd geprobeerd me over te halen om een onnodige verzekering af te sluiten. De terugreis verliep heel snel. En de transfer terug naar de luchthaven was snel en precies naar de juiste terminal. Wat wil je nog meer...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat