Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Otago

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Otago
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Otago

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Otago bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
6 Dagen van 15.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
6 Dagen van 15.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Suzuki Swift
6 Dagen van 15.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Otago met een huurauto

Otago, een regio in het zuiden van Nieuw-Zeeland, met verschillende facetten. Of het nu gaat om bergen met sneeuw, meren, ruige schiereilanden, zandstranden of wilde pinguïns. In Otago kun je alles vinden. Met een huurauto kunt u overal terecht en kunt u alles uitproberen wat u wilt. Hier op Mietwagen-Check heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw perfecte huurauto te huren.

Vooruitzichten Otago

Filter nu de must-have functies en prestaties, voeg de extra optie toe die wij aanbevelen en vergelijk eenvoudig de prijzen van de door u gekozen voertuigen.

U kunt eenvoudig de volgende diensten en voertuigkenmerken selecteren, afhankelijk van de behoefte
  • Volledige en diefstalbeveiliging
  • billijke brandstofregeling
  • gratis opzegbaar
  • alle kilometers vrij
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Airconditioning
  • 4-5 deuren
  • Automatisch
  • handmatig circuit
Wat u moet weten als u een huurauto in Otago rijdt
Onderweg in Otago

In Nieuw-Zeeland kunt u alleen PKW rijden met een vertaald nationaal rijbewijs of een internationaal rijbewijs voor maximaal 12 maanden. Wat wel even wennen is, is dat Nieuw-Zeelanders aan de linkerkant van de weg rijden. De snelheidslimiet is zowel in de stad als op het platteland dezelfde als in Duitsland (50 km/u en 100 km/u).

Rijden onder invloed van alcohol is in Nieuw-Zeeland ten strengste verboden, evenals het gebruik van een telefoon achter het stuur. Als u met het vliegtuig in Queenstown aankomt, kunt u daar uw auto ophalen. Daarom raden wij u aan om voldoende rust te krijgen in het vliegtuig, want anders bent u waarschijnlijk erg moe en heeft u voor de overstap aan de andere kant van de weg de hoogste concentratie nodig, zodat u uzelf en uw passagiers niet in gevaar brengt.

Otago's bezienswaardigheden

Een van de mooiste plekken in Otago is het op twee na grootste meer van Nieuw-Zeeland "Lake Wakatipu" in Queenstown. De stad zelf wordt vaak de hoofdstad van de sport genoemd. Dit is alleen te merken aan de mogelijkheden om wat extreme sporten rond het meer uit te proberen. Van bungeejumpen tot parachutespringen, van mountainbiken tot flyboarden. Maar ook heeft u de mogelijkheid om te skiën, te wandelen of het meer te verkennen met een stoomboot.

Een andere mooie plek is Moeraki. De stad ligt op ongeveer 270 km afstand van Queenstown, maar na een mooi verblijf in Queenstown is het zeker de moeite waard om een roadtrip naar Moeraki te maken. Moeraki zelf ligt direct aan zee en tijdens de 3 uur durende rit heeft u de mogelijkheid om vele plaatsen in Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid te ontdekken.

Vuurtoren

Onderweg is er bijvoorbeeld de stad Alexandra waar u het Central Stories Museum kunt bezoeken of de "Shaky" brug kunt oversteken. Moeraki is een klein vissersdorpje, dat ooit een walvisvangststation was. Daar kun je naar de zee zwemmen, de vuurtoren van Katiki Point bezoeken of schattige pinguïns zien.

Vanuit Moeraki kun je dan naar de grote stad Dunedin rijden. Er is veel te zien in deze stad. Een daarvan is het Otago Peninsual, een schiereiland aan de Stille Oceaan. Alleen al op dit schiereiland zijn er verschillende bezienswaardigheden zoals de rotsachtige klif "Taiaroa Head", de kustweg Ōtākou of het pinguïnstrand. Naast het Otago schiereiland heeft Dunedin ook verschillende musea, het Dunedin treinstation, verschillende stranden en nog veel meer. Van Moeraki naar Dunedin duurt het ongeveer een uur met de auto, dus het is gemakkelijk om de stad te bereiken.

U kunt deze steden ook bezoeken in Otago
Wanaka

Wanaka

  • Arrowtown
  • Cromwell
  • Naseby
  • Omakau
  • Oamaru
  • Roxburgh
  • Wanaka

Wanneer is de beste tijd om naar Otago te reizen?

U heeft twee vakantiemogelijkheden, die beide hun voor- en nadelen hebben: Of je reist in de zomer van Nieuw-Zeeland, hebt hoge temperaturen, kan Kerstmis vieren in de zon en je ontmoet veel mensen. Maar daar moet je ook meer voor betalen en zoals ik al zei, je ontmoet veel mensen. De andere mogelijkheid is om in de Nieuw-Zeelandse winter te reizen, wanneer je in heel Europa schoolvakanties hebt, zal de reis waarschijnlijk goedkoper zijn en zul je minder mensen ontmoeten. De nadelen zijn dat men veel mensen wil ontmoeten, want de lokale bevolking heeft op dit moment hooguit twee weken vakantie, men heeft lagere temperaturen en waarschijnlijk ook meer regenachtige dagen of zelfs sneeuw. Hoe dan ook, een road trip met een huurauto is te allen tijde mogelijk.

Temperaturen

De temperaturen in Otago zijn het hele jaar door niet hoger dan 25°C. De beste tijd om te reizen is van december tot maart, aangezien de gemiddelde temperatuur boven de 20°C ligt. Over het algemeen regent het nogal wat in Nieuw-Zeeland, dus het is altijd de moeite waard om een regenjas of paraplu bij je te hebben. In de Europese zomermaanden dalen de temperaturen in Nieuw-Zeeland tot onder het niveau van

Zeeleeuw op het strand

maar ook niet de grens van 10°C, wat betekent dat de temperatuur het hele jaar door vrij constant tussen 10°C en 25°C blijft.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat