Auto huren in Polen

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur Polen - landschap, steden en metropolen

Vakantie in Polen

Vakantie in Polen

Ontdek Polen met een huurauto! Het landschap van Polen wordt gekenmerkt door historische kastelen, kleine steden en metropolen. Poznań, Wroclaw, Szczecin en Warschau zijn ideale bestemmingen met een huurauto. Krakau heeft een koninklijke residentie en talrijke musea die u kunt bezoeken. Wroclaw met zijn moderne Jahrhunderthalle of de St. Elisabeth kerk is niet minderwaardig en moet bezocht worden. Deze bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto.

Huurauto Polen: Wat u moet weten

Als u met het vliegtuig naar Polen reist, kunt u uw huurauto direct ophalen op de luchthaven van Warschau Chopin. Tweestrookssnelwegen verbinden de steden van Polen met elkaar. Hierop wordt een maximumsnelheid van 130 km/u aangehouden met de gehuurde auto. In steden is de maximumsnelheid overdag 50 km/u en 's nachts 60 km/u (23:00 - 5:00).

Ontdek Polen met een huurauto

Niet alleen de steden van Polen zijn interessant voor toeristen met een huurauto, maar ook de unieke natuur kan met een huurauto ontdekt worden. Stranden, kliffen en bossen zijn enkele van de mooiste bestemmingen in Polen voor autoverhuur. Als u met een huurauto de bergen inrijdt in Polen, vindt u verspreid liggende kleine orthodoxe kerkjes. Onderweg komt men met een huurauto vaak de Kasjoebische en Kujaw folklore tegen.

Bezoek in ieder geval deze hoogtepunten in Polen met de huurauto:

Vervoer in Krakau, Polen

Vervoer in Krakau, Polen

  • Białowieża jungle
  • Łazienki park
  • Dunajec
  • zeeoog
  • Tatra Nationaal Park
  • Rijtuigrit in Krakau
  • Gdansk
  • Wawel Kasteel
  • Wieliczka Zoutmijn

Ontdek de badplaatsen van Polen

Polen was al in de Sovjettijd bekend om zijn badplaatsen aan de Oostzee. Plaatsen als Swinemünde, Kohlberg of nodigen Danziguit voor een heerlijke zomervakantie in Polen. Sinds de toetreding van Polen tot de Europese Unie heeft het land veel steun ontvangen. Ook de vakantieoorden aan de Oostzee hebben hiervan geprofiteerd. Deze betoveren door witte zandstranden, prachtig geprepareerde promenades en zandduinen. Met een huurauto kunt u de Baltische kust van Polen verkennen en verschillende stranden bezoeken.

Dit moet worden opgemerkt:

Voor de heen- en terugreis met een huurauto moet u weten dat in Polen snelwegen, snelwegen en ook landwegen onderworpen zijn aan tolheffing. De hoogte van de kosten en gedetailleerde informatie vindt u in ons tollettertype.