Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Praag

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 12 beoordelingen voor Praag
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Praag

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Praag bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Skoda Rapid
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Skoda Fabia
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto

Goedkope autoverhuur in Praag huren

Onderweg in Praag

Huur een auto in Praag en verken de hoofdstad van de Tsjechische Republiek flexibel en individueel. De hoofdstad van de Tsjechische Republiek is een spannende mix van West-Europa en het Slavische Oosten, wat het een unieke sfeer geeft. Huur een auto in Praag om de mooiste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Rijd met uw huurauto naar de Karelsbrug, de Praagse Burcht en de prachtige uitkijktoren Petřín. Rijd naar de beste restaurants in de stad en geniet van de fantastische keuken van Praag - van de traditionele Tsjechische keuken tot de internationale keuken. Mis het niet om de andere hoogtepunten van de stad te bezoeken met uw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Museum voor sierkunsten of enkele van de vele tuinen en groene ruimtes van de stad. Wil je het ontdekken? Koop een goedkope huurauto in Praag en dompel jezelf onder in de romantische lucht en sprookjesachtige architectuur van deze adembenemende stad.

Aankomst met een huurauto in Praag

Brug in Praag

Als u op de luchthaven van Praag landt, is het een goed idee om vooraf een auto te huren bij Mietwagencheck.de. Deze kan direct bij aankomst in de terminal worden opgehaald - uw goedkope huurauto staat voor u klaar. Ook kunt u van tevoren ontspannen en de voorwaarden kiezen die u wilt voor uw huurauto. Kies een geschikte voertuigcategorie met voldoende opbergruimte voor uw bagage. Boek een navigatiesysteem of kinderzitjes en kies een verzekeringspakket.

Driveboo Tip:

Wij raden u aan om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico of met terugbetaling van het eigen risico.

Met een huurauto van het vliegveld van Praag direct naar de stad

Marktplaats in Praag

Praag Centrum

Als u naar Vaclav Havel Airport Praag vliegt, ligt het centrum van de stad op slechts 12 mijl ten oosten van Route 7 en Evropska. De reis duurt ongeveer 37 minuten. Het centraal station van Praag ligt op slechts 1,5 km van het stadscentrum en het duurt ongeveer 10 minuten om er met een huurauto te komen. De reis van het busstation Florenc naar het stadscentrum duurt ongeveer 15 minuten, ook met Wilsonova of Italska. Praag ligt in het centrum van een uitgebreid Midden-Europees wegennet en is een ideaal vertrekpunt om met uw huurauto te verkennen.

Een van de drukste routes is de zuidoostelijke snelweg D1 / E50 / E65, die leidt naar Slowakije en Bratislava. De zuidwestelijke snelweg D5 / E50 brengt u naar Pilsen en Duitsland en de westelijke snelweg R6 / E48 naar Cheb. De D8 / E55 snelweg in het noorden leidt u naar de grote Duitse steden Berlijn, Dresden en Leipzig, terwijl de D11 / E67 ten oosten van Polen loopt.

Waar moet u rekening mee houden bij het besturen van een huurauto in Praag?

Vergeet niet dat u een vignet nodig heeft om de grote snelwegen te kunnen gebruiken. U kunt deze kopen bij postkantoren en tankstations en moet ze aan de voorruit bevestigen om een boete van de politie te vermijden. Normaal gesproken beschikt de auto van uw autoverhuurbedrijf al over een dergelijk vignet. Er zijn veel parkeerplaatsen in de buurt van de hoofdwegen. Oranje en groene parkeervakken markeren de parkeerplaatsen op straat in de stad.

Bezienswaardigheden met een huurauto in Praag

Panorama Praag met kasteel

Tsjechië is een bloeiende toeristische bestemming en met de juiste huurauto in Praag kunt u de fascinerende stad in comfort en stijl verkennen. Of u nu van plan bent uw tijd door te brengen met sightseeing of meer van Europa wilt ervaren met een eenvoudige internationale huurauto. Een huurauto in Praag stelt u in staat om het meeste uit uw tijd in Europa te halen.

Ons advies? Huur een auto in Praag en geniet van een korte rit door het adembenemende Tsjechische platteland - Karlstejn, het beroemde 14e eeuwse kasteel of het nabijgelegen middeleeuwse stadje Cesky Krumlov zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Geniet van de beroemde kuuroorden in het oude Karlovy Vary, waar Casanova, Beethoven, Mozart en Kafka voor u sliepen. Met een huurauto in Praag kunt u het naburige Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Hongarije of Polen bezoeken - Europa staat voor u open!

Ontdek Praag met een huurauto

Brug Praag oude stad Praag oude stad

Nadat u uw huurauto goedkoop heeft opgehaald bij het autoverhuurkantoor in Praag, staan de poort en deur van de gouden stad voor u open. Rij met uw huurauto naar de meest populaire bestemmingen in Praag. Hier hebben we voor u een lijst met de top tien van bezienswaardigheden in Praag samengesteld:

  1. Wandel door de oude stad van Praag. Ook hier is het mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer.
  2. Bezoek de dierentuin van Praag.
  3. Wandel langs de rivier en over de Karelsbrug. U kunt ze ook bezoeken.
  4. Bezoek de Svateho Vita kerk.
  5. Bewonder het beroemde kasteel in Praag.
  6. Kleine stad
  7. Het Nationaal Cultureel Monument Vysehard.
  8. Lobkowitz Paleis
  9. Obecni Dum
  10. Galerij van staalfiguren

Ontdek de omliggende steden met een huurauto

stadje Afstand per huurauto
Dresden 149 km
Wenen 333 km
Bratislava 328 km
Berlijn 350 km

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat