Auto huren in Qatar

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Verken de woestijnstaat Qatar met een huurauto

Uitzicht over Qatar eiland in Doha

Uitzicht over Qatar eiland in Doha

Neem een huurauto en ontdek het schiereiland van Qatar. Het maakt niet uit of u met een huurauto door de woestijn van Qatar rijdt of naar een van de stranden aan de Perzische Golf - verveling zal in Qatar niet ontstaan. U vindt de juiste huurauto voor uw vakantie in Qatar op MietwagenCheck. Het portaal helpt u om prijzen te vergelijken en een huurauto te boeken tegen de beste prijs. Bereid je voor op een avontuurlijke reis door Qatar met een huurauto.

Waar in Qatar kan ik een huurauto afhalen?

In Qatar kunt u zowel op Hamad International Airport als in de steden een huurauto afhalen. In de tabel vindt u een overzicht van de plaatsen waar u uw huurauto kunt ophalen. Het toont u ook de afstand tot de luchthaven van Qatar:

Pick up station Afstand tot de luchthaven van Qatar
Al Khor 68 km
Al-Wakra 16 km
Doha veertien kilometer
Gemesseerd 39 km
Ras Laffan 93 km

Dit zijn de hoogtepunten in Qatar

Qatar is een gevarieerd land waar iedereen aan zijn trekken komt. Boek een huurauto en ga op pad voor de volgende must-sees:

  • Bezoek het Museum voor Islamitische Kunst in Doha. Hier kunt u een grote collectie van vele spannende kunstwerken van Qatar bewonderen.
  • Wandel over de beroemde markt Souq Waqif in Doha. Daarna kunt u genieten van een kopje koffie en kijken naar de kleurrijke drukte.
  • Maak een wandeling langs de strandboulevard langs de baai van Doha. Hier vindt u een verscheidenheid aan cafés en bars.
  • Ga op woestijnsafari met een huurauto en leer Qatar van een heel andere kant kennen.
  • Slechts een uur rijden van Doha is het Fort Al Zubarah. Dit is een opgravingsgebied dat deel uitmaakt van het UNESO-werelderfgoed.
  • Kijk naar vogels, flamingo's en reigers in de mangrovebossen van Al Thakira.
Onderweg in de woestijn van Qatar

Woestijn Safari in Qatar

Skyline van Doha

Wandeling langs de baai van Doha