Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Ratingen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor Ratingen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ratingen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ratingen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 20 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
13 Dagen van 30.04 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20
13 Dagen van 30.04 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
13 Dagen van 30.04 - 13.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Ratingen: Flexibiliteit op de weg in Noordrijn-Westfalen

Weg naar Ratingen

Met de huurauto naar Ratingen

De stad Ratingen bij Düsseldorf is bij veel mensen niet bekend, maar het is een ideale plek voor een reis met een huurauto. U kunt de huurauto zelf ophalen in Düsseldorf of in Ratingen. Ontdek Ratingen en zijn omgeving op een flexibele en onafhankelijke manier. Met een huurauto kunt u in uw eigen tempo rijden en zo lang als u wilt op uw favoriete plekken blijven. Reserveer vandaag nog uw huurauto online vanuit het comfort van uw huis en kijk uit naar een paar ontspannende dagen in Ratingen.

Vind autoverhuur in en rond Ratingen

Wilt u weten waar u het beste een huurauto kunt boeken in Ratingen en omgeving? In de onderstaande tabel hebben we een aantal van de plaatsen waar autoverhuur beschikbaar is, op een rijtje gezet.

Huurautomaat Verwijdering uit Ratingen
Düsseldorf 15 km
Düsseldorf Luchthaven zes kilometer
Duisburg 26 km
Voedsel 24 km
Wuppertal 29 km

De juiste huurauto voor uw vakantie in Noordrijn-Westfalen

Voor een perfecte vakantie mag de juiste huurauto niet ontbreken. We willen dat u zich volledig op uw gemak voelt met uw droomauto. Om deze reden kunt u onder andere kiezen voor het model van de huurauto en de uitrustingskenmerken. Zo weet u zeker dat de huurauto past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Als u bijvoorbeeld een gezinsvakantie in Noordrijn-Westfalen plant, is een minibusje een goede keuze. Niet alleen uw kinderen hebben hier genoeg ruimte. De auto biedt ook voldoende opbergruimte voor de koffers. Heeft u de huurauto nodig voor een zakelijke afspraak in Ratingen of Düsseldorf? Het beste is dan om een compacte klasse of een luxe auto te nemen. Dit maakt gegarandeerd indruk op uw zakenpartners. Zoals u ziet, vindt u bij MietwagenCheck de juiste auto voor elke gelegenheid. Daarnaast kunt u kiezen voor opties zoals automatische of airconditioning. Niets staat dus een prettige reis naar Ratingen in Noordrijn-Westfalen in de weg.

Familie in de auto

Voldoende ruimte in de minibus

Cabrio in de parkeergarage

Het juiste model voor elke gelegenheid

Wat kan ik in Ratingen en omgeving doen met mijn huurauto?

Er is voor elk wat wils in Ratingen, of u nu een winkel-, natuur- of cultuurliefhebber bent. Met een huurauto bent u altijd mobiel en kunt u flexibel naar de gewenste bestemmingen rijden. Wat vind je van een bezoek aan een museum. Vooral op regenachtige dagen is dit een interessante bestemming. Als het weer beter is, kunt u gaan wandelen of zelfs een wandeling maken. Een spannende tocht is de ontdekkingslus van Wasserburg Haus Graven. Deze zeer korte tocht voert u vanaf de wandelparkeerplaats Schwanenmühle direct langs het zweefvliegveld Langenfeld. Daarna bereikt u de indrukwekkende waterburcht Haus Graven. Op deze route kunt u de stress van alledag even achter u laten.

Bezoek de naburige steden van Ratingen met een huurauto

Düsseldorf

Düsseldorf Oude Stad

Düsseldorf Oude Stad

Als u met uw huurauto van Ratingen naar Düsseldorf rijdt, kunt u de auto het beste op een van de parkeerterreinen parkeren en te voet door de oude binnenstad van Düsseldorf slenteren. Vele smalle steegjes, adellijke handelshuizen en oude kerken wachten hier op u. De straten van de oude binnenstad van Düsseldorf zijn 's avonds bijzonder druk, wanneer vele trendy bars, restaurants en clubs hun deuren openen. Düsseldorf wordt ook vaak de stad van de rijken en de schoonheden genoemd. Als u van winkelen houdt, moet u zeker een bezoek brengen aan de beroemde Königsallee in het hart van de stad. Veel beroemde ontwerpers van over de hele wereld zijn hier gevestigd.

Voedsel

Het Baldeney-meer in Essen

Het Baldeney-meer in Essen

Als u met uw huurauto in Essen reist, kunt u genieten van zowel de stad als de natuur. Ondanks de ligging in het Ruhrgebied is Essen een zeer groene stad die naast sightseeing veel recreatiemogelijkheden biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Baldeney-meer? Hier kunt u allerlei verschillende sporten rondom het meer beoefenen. s Avonds kunt u dan genieten van een gezellig diner en ontspannen in een van de restaurants in Essen.

Duisburg

Onderweg in Duisburg

Onderweg in Duisburg

Duisburg heeft een gevarieerd cultureel landschap. Als u houdt van een bezoek aan het theater, de bioscoop of een concert, dan is Duisburg de plek voor u. Een rijke selectie van culturele evenementen wordt hier aangeboden. Uw avonden in Duisburg zijn dus gegarandeerd niet saai. Maar ook overdag zijn er veel bezienswaardigheden te ontdekken. Mis deze hoogtepunten in Duisburg niet:

  • Binnenhaven Duisburg
  • Plateau van de zes meren
  • Hanielstortplaats
  • Lehmbruck Museum

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat