Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Regensburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Regensburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Regensburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Regensburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. VOLKSWAGEN CADDY
7 Dagen van 07.08 - 14.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 07.08 - 14.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 07.08 - 14.08.2024
Voorbeeld auto

Vergelijk en boek een huurauto in Regensburg

Met de huurauto naar kasteel Neuschwanstein

Huur een auto en bezoek de mooiste plekjes van Beieren

Vergelijk autoverhuur aanbiedingen in Regensburg en vind goedkope aanbiedingen. Zoek de juiste huurauto in Regensburg voor uw behoeften in onze online prijsvergelijking. Bij MietwagenCheck profiteert u van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's. Onze gerenommeerde partners zijn met zorg geselecteerd. Een huurauto boeken is eenvoudiger dan u denkt. Op weg naar de opwindende staat Beieren. In het hart van Beieren ligt het mooie Regensburg. Huur een auto om deze levendige en diverse stad te leren kennen. Op die manier bent u altijd flexibel en goedkoop onderweg en kunt u rondrijden zoals u wilt. De Donau stroomt door het midden van Regensburg en haar zijrivieren Naab en Regen meanderen door de stad. Verken het stadscentrum, wandel langs de rivieroever en rijd met uw huurauto naar alle interessante bezienswaardigheden.

Eenvoudige aankomst met een huurauto

U kunt Regensburg op vele manieren bereiken. U kunt bijvoorbeeld een autotocht maken van Berlijn, Hamburg of Stuttgart naar de Beierse metropool. Als u liever van Berlijn naar München vliegt, kunt u uw huurauto ook op de luchthaven ophalen. Ontwerp uw reis goedkoop en flexibel - de huurauto maakt het mogelijk! Op ons vergelijkingsportaal vindt u vele aantrekkelijke aanbiedingen waaruit u de beste kunt kiezen. Hoe vroeger u beslist, hoe betere aanbiedingen we voor u hebben. Met MietwagenCheck boekt u vooral risicoloos.

Autoverhuur Regensburg: Aanbiedingen luchthaven München

Onderweg op de luchthaven van München

Rechtstreeks ophalen van de luchthaven van München

Waar u uw huurauto ophaalt, bepaalt u zelf. Er zijn talrijke autoverhuurstations in Regensburg en omgeving. Als u met het vliegtuig komt, zult u waarschijnlijk landen op de luchthaven van München. Na de landing kunt u uw huurauto direct ophalen bij de autoverhuurbalie op de luchthaven. Zo kunt u op een zelfbepaalde manier en tegen een redelijke prijs naar uw bestemming rijden. Hoe lang duurt het om van München Luchthaven naar Regensburg te komen? Regensburg is vanaf de luchthaven van München in een uur te bereiken. Daarom is reizen via de luchthaven een van de snelste manieren om in de stad te komen.

Reis naar de Dom van Regensburg met een huurauto

Dom in Regensburg

Beroemde St. Peter's kathedraal in Regensburg

Ver boven de daken van de stad verheft zich de majestueuze Sint-Pieterskathedraal. De kathedraal is gebouwd in gotische stijl. Het heeft een indrukwekkende dubbele toren, die een beslissende invloed heeft op het stadsbeeld. Binnen in het grote gebouw is een zilveren hoogaltaar rijk aan details. De Dom van Regensburg ligt midden in de middeleeuwse oude binnenstad, die door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. Met een huurauto kunt u de historische wijk gemakkelijk en betaalbaar leren kennen. Boek vandaag nog uw huurauto en rij naar de mooiste bezienswaardigheden van Regensburg.

Bezienswaardigheden in Regensburg: Porta Praetoria

Regensburg: Stenen Brug

Met een huurauto naar de oudste brug van Duitsland

Dompel uzelf onder in de tijd van de Oude Romeinen en rijd met uw huurauto naar de Porta Praetoria. Het gebouw, dat ongeveer 2000 jaar oud is, werd vroeger gebruikt als poort. Later werden de overblijfselen geïntegreerd in het bisschoppelijk hof. Daarom is de Porta Praetoria tot op heden goed bewaard gebleven. De oude binnenstad van Regensburg zal u inspireren. Een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad is de Stenen Brug met zijn opvallende ronde bogen. Het middeleeuwse bouwwerk leidt over de Donau naar de oude stad en wordt beschouwd als de oudste brug van Duitsland. Wie de enige bewaard gebleven bruggentoren beklimt, wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad en haar omgeving. Aangezien de Stenen Brug alleen toegankelijk is voor voetgangers, kunt u het beste uw huurauto in de buurt parkeren en een wandeling maken over het ongeveer 300 meter lange bouwwerk.

autoverhuur Regensburg: goedkoop naar de hertogstuin

U zult rust en ontspanning vinden wanneer u met uw huurauto naar het Herzogspark rijdt. Op het terrein bevindt zich onder meer een aantrekkelijke renaissancetuin, die is aangelegd rond een fontein van natuurlijk zandsteen. Er zijn ook verschillende botanische tuinen op het parkterrein, die elk aan een thema zijn gewijd. Er is o.a. een tuin gewijd aan alpenflora en een aan witbloeiende planten. Vanaf een terras heeft u een prachtig uitzicht op de Donau.

Auto huren in Regensburg met passende verzekering

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto? Als u besluit een auto te huren, hebt u een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Dit wordt automatisch opgenomen in aanbiedingen op ons portaal. Een dekking van ten minste één miljoen euro is nuttig gebleken. De exacte voorwaarden van uw verzekering vindt u in de huurvoorwaarden.

Gebruik onze eenvoudige filterfunctie. Op deze manier vindt u geschikte aanbiedingen tegen een redelijke prijs, waarbij de gewenste verzekeringen al in de prijs zijn inbegrepen. Lees daarom voor u vertrekt goed na welke voordelen uw verzekering biedt. Op die manier bent u goed geïnformeerd en veilig op weg.

Om in ieder geval veilig te zijn, adviseren wij de verzekering volledig omvattend zonder eigen risico. Via ons vergelijkingsportaal kunt u snel nagaan welke aanbiedingen al een volledige omniumverzekering zonder eigen risico omvatten. De verzekering dekt u in alle gevallen.

autoverhuur Regensburg: enkele reis

Gezicht op Neurenberg

Met de huurauto van Regensburg naar München

Regensburg is ideaal voor een rondreis door Beieren. U kunt bijvoorbeeld van hier naar Neurenberg en dan naar München rijden. Als u Duitsland met de auto wilt verkennen, kunt u ook een autotocht maken van Berlijn naar Beieren. Als u de auto op een station wilt huren en op een ander station weer wilt inleveren, gebruik dan de eenrichtingsverhuurservice. Op ons portaal kunt u aanbiedingen voor eenrichtingsverhuur vergelijken en boeken. Sommige aanbieders rekenen een extra vergoeding voor de huur van een enkele reis, die niet in de huurprijs is inbegrepen. Het bedrag van deze vergoeding vindt u in de huurvoorwaarden. U kunt ook een reis naar de buurlanden plannen. Gelieve het autoverhuurbedrijf hiervan op de hoogte te brengen.

Afstand van Regensburg naar andere steden in Beieren:

Stad in Beieren Afstand van Regensburg Reistijd van Regensburg
München 125,3 km 1 uur 23 min.
Neurenberg 111,8 km 1 h 34 min
Bamberg 162,0 km 1 uur 54 min.
Würzburg 208,1 km 2 uur en 28 minuten.

Aanmelden extra bestuurder in Regensburg

Vrienden bij het boeken op MietwagenCheck

Registratie van de bijrijder als extra bestuurder gemakkelijk gemaakt

Als u met een partner reist, moet u een extra chauffeur boeken. Uw bijrijder heeft dan ook het recht de huurauto te besturen. Hij is volledig verzekerd, net als u. De registratie gebeurt ter plaatse bij het autoverhuurbedrijf wanneer u uw auto afhaalt. De extra bestuurder toont zijn rijbewijs en identiteitskaart net als de hoofdbestuurder. Vergelijk alle aanbiedingen op MietwagenCheck.de. Op die manier komt u te weten welke verhuurbedrijven de extra bestuurder al in de prijs hebben inbegrepen. Op deze manier vindt u een auto die goedkoop is en aan al uw wensen voldoet. Heeft u nog vragen over uw huurauto? Ons service team zal u graag helpen!

Samengevat:

  • Vergelijk de aanbiedingen op MietwagenCheck.de en boek vooraf online.
  • Selecteer de optie extra stuurprogramma
  • Toon uw rijbewijs en identiteitskaart
  • Als je het niet zeker weet: Vraag ons service team

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat