Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Rethimnon

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Rethimnon
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Rethimnon

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Rethimnon bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Peugeot 208 or similar
4 Dagen van 17.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Fiat Tipo or similar
4 Dagen van 17.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
4 Dagen van 17.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Rethymno en verken Kreta

In Rethymno op Kreta, een van de meest populaire reisbestemmingen in Griekenland, is het een goed idee om een huurauto te boeken, die op de luchthaven wordt verstrekt. Op deze manier zijn alle excursiebestemmingen in de stad zelf en in de omgeving snel en gemakkelijk te bereiken. Vooral de onafhankelijkheid van bus en trein en van taxi's is een overweging voor huurauto's, die zowel op het vliegveld Heraklion als in Chania goedkoop kunnen worden gehuurd. Deze kunnen al voor het begin van de vakantie worden opgezocht via de prijsvergelijking en zo goedkoop worden gevonden. Bij aankomst op de luchthaven van Kreta in Heraklion kan de bagage direct in de huurauto worden opgeborgen en begint de vakantie vanaf de eerste seconde met de rit naar de geboekte accommodatie.

Haven van Rethymno, Kreta

Haven van Rethymno, Kreta

Onderweg op Kreta

Op weg naar Kreta

Het voorjaar in Rethymno optimaal benutten voor de sport

In het voorjaar worden veel sporters en actieve vakantiegangers aangetrokken tot Rethymno op Kreta. Het weer is perfect voor vele activiteiten op Kreta. Maak een wandeling, ga een rondje fietsen of doe wat watersporten. De lenteachtige temperaturen zijn perfect voor alle soorten buitensporten en lichaamsbeweging. Als u de mooiste plekjes van Kreta wilt verkennen, raden wij u aan een auto te huren voor uw voorjaarsvakantie. Zo bent u altijd flexibel en onafhankelijk. Verken de mooiste stranden en beleef Rethymno en zijn omgeving in een kleurrijke bloesem. Dit is Kreta in het voorjaar.

Welke autohuur kan ik boeken in Rethymno?

Boek een geschikte huurauto

Boek een geschikte huurauto

Als u uw huurauto van tevoren online boekt, kunt u kiezen uit verschillende modellen en andere extra's. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cabriolet, een minibusje of een kleine auto. Daarnaast kunt u een navigatiesysteem of een kinderzitje reserveren. Wat ook de juiste huurauto is voor uw reis naar Rethymno, u vindt hem gegarandeerd op MietwagenCheck.

Met een huurauto van Rethymno naar andere bestemmingen

In de volgende tabel krijgt u een overzicht van de afstanden van Rethymno tot de vliegvelden op Kreta:

Luchthaven Afstand tot Rethymno
Luchthaven Heraklion 78 km
Luchthaven Chania 60 km

Met een huurauto naar de hoogtepunten in en rond Rethymno

Haven van Rethymno

Haven van Rethymno

Fortezza, Rethymno

Fortezza, Rethymno

Strand

Met een huurauto, die via de prijsvergelijking bij de lokale autoverhuur al voor de vakantie kon worden gehuurd, kan zowel het stadje als de omgeving goed worden verkend. De stranden zijn ook gemakkelijk te bereiken. Strandspeelgoed, dekens, parasols en strandtassen hoeven dus niet ver te worden meegenomen als er een huurauto beschikbaar is voor de reis naar het strand. Deze stranden moeten zeker op uw lijstje staan:

  • Spionnenstrand
  • Schinaria Strand
  • Geropotamos-strand
  • Damoni strand

De oude stad van Rethymno met Fortezza

Boven de zee zijn de ruïnes van de voormalige vesting Fortezza getroond. Deze zijn natuurlijk altijd een reis met de huurauto waard. Het fort dateert uit de 16e eeuwse Venetiaanse periode van Kreta en bewaakt nog steeds de oude stad en de haven van Rethymno. Een auto van een lokaal autoverhuurbedrijf brengt u snel onder de vesting, waar u de huurauto kunt parkeren en te voet verder kunt gaan. Door kleine, kronkelige steegjes van de oude stad komt men aan de top. Maar de klim is de moeite waard, want ook al is het een ruïne, er zijn nog steeds enkele kanonnen en het uitzicht over de haven beneden en de Middellandse Zee is vanaf hier adembenemend. De oude stad zelf, met zijn vele taverna's en restaurants, biedt een aantrekkelijke plek voor een pauze voordat u terugkeert naar uw accommodatie met een huurauto.

Een wandeling door de haven van Rethymno

De oude Venetiaanse haven is ook snel te bereiken met een huurauto. Een wandeling is hier altijd de moeite waard. Want zoals gebruikelijk in heel Griekenland liggen ook hier veel vissersboten voor anker. Maar ook moderne jachten van gasten uit de hele wereld zijn hier te vinden. Als u wilt, kunt u op een oud piratenschip varen en het eiland Kreta vanaf de zee bekijken. Direct aan de promenade aan het water is een wandeling waard, die langs typische tavernes en restaurants leidt, waar naast de typische vleesgerechten van Griekenland ook veel visgerechten op het menu staan.

Tips voor het boeken van een huurauto in RethymnoMenu-Entryvoor hetboeken vaneen huurauto

Verzekering

Als u een goedkope huurauto voor Rethymno vindt bij een lokaal autoverhuurbedrijf op het internet, dan moet u aandacht besteden aan de verzekering, die hiervoor kan worden afgesloten. Bij het huren van een auto is het altijd gunstig om een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Want vaak is men in het buitenland onveiliger achter het stuur dan thuis. Snel kan er een schade aan de huurauto ontstaan. Dan bent u aan de veilige kant met de volledig omnium verzekering zonder eigen risico.

Extra bestuurder

Als u om de beurt met de huurauto op vakantie wilt rijden, moet u de optie voor een extra bestuurder selecteren. Zo kan iedereen achterover leunen en genieten van het uitzicht.

Reservering vanuit huis

Zeker, de huurauto's van een lokaal autoverhuurbedrijf kunnen ook worden gehuurd bij aankomst op de luchthaven, maar vaak is er geen geschikte auto beschikbaar voor de verhuur vanwege de vele voorafgaande boekingen. Ook zijn de huurauto's die op het internet worden gevonden door de prijzen te vergelijken, bijzonder goedkoop. Daarom is het de moeite waard om voor de vakantie na te denken over een huurauto en deze op het internet te huren.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat