Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Rostock Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 29 beoordelingen voor de Rostock Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Rostock Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Rostock Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 95 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 18.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 95 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
4 Dagen van 18.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 106 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 18.06 - 22.06.2024
Voorbeeld auto

Ben je benieuwd wat je tijdens je wintervakantie in Rostock kunt doen? In de eerste plaats moet u een huurauto op de luchthaven van Rostock boeken, zodat u altijd mobiel bent. Met uw eigen huurauto kunt u de mooiste kerstmarkten in en rond Rostock bezoeken. Bak koekjes, maak een wandeling door het bos en geniet van de winteravonden met een kopje thee in een van de cafés in Rostock.

Uw huurauto op de luchthaven van Rostock-Laage

Haven van Rostock

Haal uw huurauto op bij Rostock Luchthaven

Vakanties zijn dit jaar bijzonder populair in Duitsland. Rostock is de toegangspoort tot de Oostzee en een boeiende stad om te verkennen. Er zijn verschillende mogelijkheden op de luchthaven van Rostock-Laage (RLG). Wees slim en reserveer uw huurauto van tevoren op MietwagenCheck. De luchthaven is overzichtelijk en het aanbod van huurauto's is overzichtelijker. Daarom is de beste manier om veilig te zijn, vooraf boeken. Bij aankomst in Rostock staat uw huurauto al voor u klaar.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Rostock-Laage (RLG)

  • Avis
  • Caro
  • Stadsauto
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Voorzieningen op de luchthaven van Rostock-Laage

Aankomst op de luchthaven van Rostock

Haal uw huurauto direct na aankomst op

De luchthaven heeft een betrekkelijk nieuwe passagiersterminal, die op 9 september 2005 in gebruik is genomen. Het heeft een oppervlakte van 90×60 meter en beschikt over twee jetways, acht incheckbalies en twee bagagebanden. In de passagiersruimte is een belastingvrije winkel, een koffiebar, een rookruimte en een kinderspeelplaats. Er zijn ticketbalies voor alle luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven vliegen. Autoverhuur en reisbureaus zijn beschikbaar in de terminal.

Openingstijden

Onze moderne terminal "Hans von Ohain" wacht op uw bezoek! De terminal is geopend voor alle vertrekken en aankomsten en van maandag tot vrijdag van 08:00 - 18:00 uur, in het weekend en op feestdagen van 10:00 - 18:00 uur. De luchthaven Rostock-Laage is in principe 24 uur per dag geopend.

Informatie

Onze luchthaveninformatie is uw centrale contactpunt voor informatie over vluchtschema's en de uitgifte van uw huurauto. Hier vindt u ook taxibedrijven, hoteldiensten, gevonden voorwerpen en bagage-opsporing.

ATM

Een geldautomaat van DKB Bank in de terminal levert contant geld dat u kunt opnemen met uw EC-kaart of met de populairste internationale creditcards (Eurocard / Mastercard, Visa, American Express).

Internet

Ga draadloos online met uw smartphone of laptop. De luchthaven is de locatie van een T-Mobile HotSpot, een snelle internettoegang via WLAN. U kunt toegang krijgen tot uw e-mails en alle informatie van het Internet, chatten en surfen net als thuis op uw PC. In de terminal heeft u nu een uur gratis WLAN.

Travel Value Duty-Free Shop

De belastingvrije winkel bevindt zich in de vertrekzone. Als u een instapkaart hebt, kunt u in de winkel parfum (tot 20% korting), cosmetica, sterke drank, accessoires of speelgoed en snoepgoed kopen tegen lage prijzen. Alle reizigers die de Europese Unie verlaten of naar de Canarische Eilanden reizen, hebben de mogelijkheid belastingvrije tabaksproducten te kopen.

Bistro - Airport Shop

In het entreegebied van de terminal vindt u onze bistro met airport shop. Hier serveren wij koffiespecialiteiten, drankjes, gebak en snacks. In de perswinkel bieden wij een ruim assortiment tijdschriften, boeken, reisbenodigdheden en souvenirs aan. De Bistro en Airport Shop zijn open voor alle vertrekken.

Koffie bar

Wilt u, voordat u aan boord van het vliegtuig stapt, nog snel een kopje koffie drinken of op uw vakantie toosten met een glaasje Prosecco? U kunt dat doen in de koffiebar in de vertrekruimte. Geniet van koude en warme dranken en kleine snacks in een vriendelijke sfeer en laat uw reis hier beginnen. De koffiebar is open bij alle afvaarten.

Reisbureaus & Vluchtbureau

In de inkomhal van de terminal bevinden zich verschillende reisbureaus met een ruim aanbod aan reizen vanuit Rostock-Laage. Last minute vluchten kunnen ook hier worden geboekt.

Verbonden aan het reisbureau Last Minute & me(h)r is het vluchtbureau Mecklenburg-Vorpommern. Of het nu gaat om een rondvlucht, een parachutesprong, een ritje in een heteluchtballon of zelfs een helikoptervlucht - alles kan direct worden geboekt. Beleef het fantastische landschap van Mecklenburg-Vorpommern vanuit vogelperspectief.

Verkeersverbindingen op de luchthaven Rostock-Laage

Huurauto en auto

U kunt de luchthaven met de auto bereiken via de federale weg B 103 of de autosnelweg A 19.

  • Vanuit Rostock: A19: Afslag Laage, volg de borden Flughafen Rostock-Laage.
  • Vanuit Berlijn: A 19: Afslag Laage, volg de borden Flughafen Rostock-Laage.
  • Vanuit de richting Hamburg/Lübeck: A 20: tot knooppunt Rostock, richting Berlijn A19, afslag Laage, borden Flughafen Rostock-Laage volgen.
  • Vanuit de richting Vorpommern/Stettin: A 20: tot aan knooppunt Rostock, richting Berlijn A19, afslag Laage, volg de borden Flughafen Rostock-Laage.

Openbaar vervoer

Rostock stadscentrum

Verbinding met het stadscentrum van Rostock

Hoe kom ik met het openbaar vervoer van het vliegveld naar Rostock? Er is geen directe verbinding met het spoorwegnet. De dichtstbijzijnde treinhalte, Kronskamp, ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van de luchthaven. De verbinding naar de luchthaven van/naar Rostock wordt verzorgd door de rebuslijn 127. De luchthavenbuslijn rijdt rechtstreeks tussen ZOB Rostock bij het centraal station van Rostock en de luchthaven Rostock-Laage. De vertrektijden zijn afhankelijk van het vertrek of de aankomst van de lijnvluchten. De wekelijkse dienstregeling van de bussen wordt gepubliceerd op de website van de busmaatschappij. De reis duurt ongeveer 35 minuten.

Zijn de stad Laage of Güstrow verbonden met de luchthaven? Noch de stad Laage, noch Güstrow zijn met het openbaar vervoer rechtstreeks met de luchthaven verbonden. In elk geval is een overstap in Rostock vereist.

Luchthaven shuttle naar het Mecklenburg Lake District

Binz op het eiland Rügen

Buspendel rechtstreeks naar de terminal naar het eiland Rügen

Een buspendel brengt de gasten rechtstreeks van de terminal naar het eiland Rügen of naar het Mecklenburgse merengebied. De pendeldienst rijdt ook van deze locaties naar de luchthaven wanneer de vluchten van Germania vertrekken.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op de luchthaven van Rostock-Laage

Vliegtuig boven een bestemming in Europa

Van de luchthaven van Rostock naar mooie bestemmingen in Europa

Er zijn talrijke andere verbindingen met vakantiebestemmingen in Zuid-Europa. Bovendien wordt de luchthaven vaak aangedaan door chartervluchten voor cruisepassagiers uit Zuid-Europa, die de haven van Warenmünde als vertrekpunt voor een cruise hebben. De dichtstbijzijnde grote internationale luchthavens zijn Berlin-Tegel Airport (TXL), 190 km naar het zuiden en Hamburg Airport (HAM), 200 km naar het westen.

Bestemmingen in de buurt van Rostock-Laage Luchthaven RLG

De luchthaven van Rostock is het vertrekpunt van uw reis. Nadat u uw huurauto hebt opgehaald, kunt u meteen op weg. Wij hebben hieronder de populairste bestemmingen voor u op een rijtje gezet:

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven RLG Reistijd
Rostock stadscentrum 37 km 30 minuten.
Warnemünde 45 km 35 minuten
Kühlungsborn 70 km 1 uur
Müritz Nationaal Park 75 km 1 uur
Wismar 79 km 1 uur
Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft 78 km 1 uur
Greifswald 107 km 1 uur

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

29 Ervaringen van onze klanten in Rostock Airport

Beoordeling van Tom N.

“Naar volle tevredenheid geleverd.”

Beoordeling van Jens Z.

“Super ophalen van de huurauto en volledig probleemloos inleveren op de luchthaven Rostock-Laage.”

Beoordeling van Hanne E.

“Zeer klantgericht en vriendelijk.”

Beoordeling van Marc D.

“Het was zeer goed georganiseerd, snel en ongecompliceerd.”

Beoordeling van Simon R.

“De heer aan de balie was meer dan behulpzaam, hij hielp mijn moeder in de rolstoel en ook met de bagage. Hij legde me kort de auto uit.......Nogmaals bedankt daarvoor...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat